התייעצות

bimbili

New member
התייעצות

הייתם לוקחים חדר בדירה (עם עוד שותף) שאתם ממש לא מתלהבים ממנה בלשון המעטה אבל היא זולה בתור משהו זמני, או שהייתם ממשיכים לחפש? (חשוב לציין שכל הרקע לסיפור הוא תל אביב - בה שוררת מצוקת דיור קשה). ההתלבטות שלי נובעת מכך שאני עדיין לא גרה בתל אביב וכל פעם צריכה ליסוע במיוחד כדי לבדוק דירות, אז חשבתי שאולי עדיף להתפשר (וזו ממש התפשרות...) על דירה לא משהו אבל לפחות להבטיח לעצמי משהו... מה אתם אומרים?

אם אין לך בעיה לעבור כמה דירות

בתקופה כזו קצרה אז סבבה אני אישית הייתי ממשיכה לחפש עד שמוצאת דירה אמיתית משלי לטווח ארוך

bimbili

New member
זו בדיוק ההתלבטות שלי

כמה זמן של חיפושים מייאשים צריך לעבור (או לחלופין - כמה זמן של מגורים אצל ההורים על מזוודות) כדי להתפשר על דירה שאת יודעת שכנראה תרצי לעבור ממנה תוך זמן קצר? (וכל זאת, שוב, לאור מצוקת הדיור המטורפת בתל אביב)

אני בטוחה שתמצאי בסוף משהו טוב

שווה לחכות אני גם חיפשתי מלא - אמנם בחולון אבל בסוף מצאתי לא דרך הומלס או עיתונים, אלא ברחוב ותאמיני לי שהדירה מקסימה ויכול להיות שהיו חוטפים אותה אם הייתה מתפרסמת בפומבי אז אולי כדאי להמתין אבל שוב איך שאת מרגישה

אני באותו מצב (ופרטי פרטיו על גבי

הפורום כל פעם מחדש) ואני לא מסכימה להתפשר על דירה "בינתיים"

bimbili

New member
מעדכנת

בסופו של דבר נפתרה לי הדילמה בכך שהחדר שהיה אמור להתפנות בסוף לא מתפנה... אז אני ממשיכה לי במסע החיפושים...

bimbili

New member
בטוח שעדיף ככה

הכי טוב כשמישהו אחר פותר לך דילמות

למעלה