התייעצות..

shaiosh

New member
התייעצות..

ראיתי אודישן לדיגמון לחנות בגדים, ואני לא יודעת אם כדאי לי לנסות שלוח תמונות במייל ובעצם לנסות להתקבל, ואני גם צריכה לנסות לשכנע את הורי אז בכלל, אתם חושבים שכדאי לי ?

topagency2

New member
תמונה שלך פלוס מספר נתונים

גובה גיל משקל צבע עיינים וצבע שיער ונשמח להגיב

shir shoshan

New member
גםם אניי שולחת תמונות =)

זה להוניגמן קידס!.. ואני לובשתת עדיין בגדים שלהם.. במידות נורמליות (חולצה 12, מכנסיים 14.). עכשיוו רק חסר לי הקטע של הצילום והתמונות.. אני צריכה שיצאו לי תמונות ממש טובות. במשפחה שלי אף אחד לא למד צילום או מש'ו כזה =/ עכשיו יש לי שאלה. כשיהיו לי את תמונות , אני מעדיפה שתהיה להם עבודה של פוטושופ. יש כאן מישהו שיודע להתעסק בתוכנה הזו? זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.. שבת שלווה ורגועה שתהיה לנו. שיר =)

shir shoshan

New member
למרות..

שאולי הם מעדיפים תמונות טבעיות. שלפעמים הן יותר טובות מעבודה של פוטושופ.

shaiosh

New member
שיר!

כן אני יודעת שזה להוניגמן פשוט לא ציינתי,אני מצטלצצמת במצלמה ביתית בלי פוטושופ ושום דבר, ושולחת!-התמונות לא משקרות, הם לא בודקים את הורי, ולא עושים להם אודישן בצילום הם סך הכל רוצים לראות אם אני יפה ומתאימה, ואת יודעת שלפי מה שהבנתי מאישור ההורים יכול להיות שלא יזמינו אותנו לצילומים אם נתקבל אלה פשוט יוסיפו את התמונות לקטלוג, מוזר!, זה לא ממש נראה לי מה שהבנתי אבל נגיד,תגידי בא לך לשלוח תמונה שלך ?אני לא חושבת שראיתי.. (אה דרך אגב אני גם מהקומונה שלך.. חח..)

שושו 15

New member
כדאי

להזיק זה לא יזיק בטוחף שלחי תמונות ותראי איך הכל מתקדם, אולי עוד זה יהיה ה-דבר שיגרום לך לפרסום.. :) לא לוותר..!

למעלה