התייעצות

pixaboo

New member
התייעצות

הי, לא כותבת כאן הרבה אבל קוראת קבוע, ועכשיו שאלה - אני מנסה כחלק מציור, להכניס אובייקט של שקית שקופה ובתוכה פלפל קטן, ואני לא מצליחה ליצור לה נפח עם השקיפות... (לשקית) אני מצרפת את זה בגרסה השטוחה, אם יש למישהו טיפים או דוגמא למשהו דומה, אשמח לשמוע. תודה.

Double A

New member
או

להשתמש באפקטים הבסיסיים של הפוטושופ, או ליצור את הנפח בעצמך.. עם המברשות.

scalla

New member
תצרי את הנפח ידנית...

תזכרי ששקית משנה את צורתה בהתאם לאובייקט המוכל בתוכה. חוץ מזה, גם באובייקטים שקופים יש מקום שהוא מוצל ומאור! גם באובקייטים שקופים יש מקום שהוא שקוף יותר ומקום שהוא שקוף פחות!

pipidi

New member
מחזקת את scalla

השקית לא יכולה להשאר מרובעת כזו, היא צריכה קמטוטים (גם זה תלוי באיזה סוג ניילון היא "עשויה"), וכן צריכה להראות" צרה יותר באיזור בו התפוח נמצא. טיפ לעזרה קחי שקית וקחי תפוח תכניסי את התפוח לשקית ותראי מה קורה.

pixaboo

New member
תודה

קודם כל זה יהיה ציור וקטורי, בגלל זה קצת יותר קשה לי עם המעברי צבעים. דבר שני, הכוונה היא לשקית טיפה יותר קשיחה, עם הפס שנצמד למעלה וסוגר אותה. לשקיות האלה יש פחות קמטוטים. אני אנסה לצייר מהסתכלות על אובייקט, אבל אני ממש גרועה בזה.

scalla

New member
אין בעיה, רק עבודה ...

תציירי צורות מעל השקית שמתווספות\מורידות שקיפות מהשקית ושיתנו לך משהו כללי. אין צורך להפוך את זה להיפר ראליסטי.

limoranima

New member
העצה הכי טובה שיש לי לתת

היא לעבוד בצמוד לרפרנס מתמונה. תכנסי לאחד מאלו: www.gettyimages.com www.jupiterimages.com www.cdbank.co.il תסתכלי בדיוק מה קורה מבחינת הצורה והצבע ותשחזרי את זה בציור שלך. בוקר טוב!

למעלה