התייעצות-

אפרתs

New member
התייעצות-

ובכן, הבוקר הכלבה שלי, ג'ולי מסרבת לאכול את האוכל שלה (ניסיתי לבדוק איך זה עובד עם חתיכונת של קבנוס והיא דווקא לקחה אבל כשהבאתי אותה לקערת אוכל היא הלכה משם..). בנוסף נאמר לי שאם האף של כלב חם זה מעיד שיש לו חום (זה נכון?). האף שלה חם ויבש!.. צריך לקנות מד-חום ספציפי לכלבים כדי למדוד לה חום? ובכלל, אשמח לחוות דעת.

אורלי112

New member
לדעתי

ג'ולי מתפנקת.( כמובן חשוב לשים לב שהיא אכן מרגישה טוב,לא מקיאה, לא אפטית וכיו"ב) . כל כמה זמן את נותנת לה צ'ופרים ? הכלבה תמיד תעדיף את הקבנוס על פני האוכל היבש. יש לתת מה שפחות צ'ופרים ולתת לה להתרגל לאוכל היבש, בסופו של דבר היא תאכל אותו ( ולא תמות ברעב ). אני מציעה לך לשים לה את קערת האוכל (במקום קבוע )ואם תוך כ-20 דקות היא לא אוכלת להעלות את הצלחת וכעבור כמה שעות להוריד שוב לכ-20 דקות וחוזר חלילה, כשהיא תהיה רעבה היא תאכל ( בדוק
). בהצלחה.

אפרתs

New member
תודה

היא מקבלת צ'ופרים, בעיקר בזמן אימון (אילוף ביתי ולא מקצועי אבל עדיין אימון על פעולות בסיסיות מאוד). ועם זאת היא תמיד אוהבת ארוחת בוקר וערב ולא עושה בעיות.. לכן זה היה נראה לי כמקרה חריג. היא אפילו לא ישבה ליד קערת האוכל אלא הלכה לחדר אחר - כך ש"משחקי" הרמת הקערה וכו' לא היו משפיעים עליה כי היא לא היתה מבחינה בזה. בכל מקרה, אני מעדכנת שהצלחתי לתת לה כמה גרגירים מהיד והיא התיישבה לאכול את הקערה עד סופה. אם יהיו שינויים והתפתחויות אני אעדכן, ואכן אולי יש צורך להפחית את ה"חטיפים" לזמן מה.
רבה!

רואה שהסתדרתם

בכל מקרה- זה מאד אינדיוידואלי. יש כלבים שאם הם לא אוכלים את כל האוכל מיד - זה סימן של מחלה. יש כאלה שמדי פעם לא אוכלים יפה. אם זה חוזר - כדאי לבדוק אותה

למעלה