התייעצות

מילוא3

New member
התייעצות

עד כה לא כתבתי בפורום אך קראתי את ההודעות ונתרמתי רבות. אשמח מאוד לקבל התייחסות שלכן לעניין הבא: אנו בתחילת הליך הפונדקאות , השבוע התחלתי בתהליך IVF ובשלב ראשון הונחיתי להזריק דקפפטיל. אשמח לשמוע ממי שקיבלה או מקבלת דקפפטיל על תחושות שהיו או קיימות לה בגינו אם בכלל. תודה ,מיכל

מיכל..

לי יש גלי חום ומצב רוח לא משהו .. אבל זה לא מחייב! כל גוף מגיב אחרת. שמעתי על כאבי ראש איומים מהתרופה, אצל חלק מהבנות בפורום פוריות. ואחרות, הכל עבר לידן.

מילוא3 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אז ככה: מיכל, דבר ראשון אני מאחלת לך הצלחה
לשם הידע רציתי ליידע אותך שאת הדקה פפטיל אפשר לקחת גם בצורת משאף לאף- במקום להזריק , פעמיים ליום משאף- רק צריך לבקש מהרופא. <אני הזרקתי מספר פעמים עד שחברה סיפרה לי שיש ספריי>. בקשר לתחושות הפיזיות שבדקה פפטיל זה משתנה מאחת לשנייה ואני אישית יודעת על עצמי שיש תרופות שלא מומלץ לקרוא את התופעות הלוואי שלהם אם לא קורה כלום- כי איפושהוא פסיכולוגית אנחנו משייכים תופעות מסויימות לכל דבר ודואגים מיזה. לי כל ה-6 פעמים שהזרקתי את הדקה פפטיל לא הזיז לי. יש כאלה שמרגישות בחילה לפעמים וגלי חום.
אני בעד לא לחפש בכח סימנים ולהאמין ולקוות שהזריקות וההורמונים יעברו חלק וחוץ משנתעצבן ונאכל רוב היום כי יש לנו סיבה כי אנחנו על "הורמונים"
הכל יהיה בסדר! העיקר שיצליח וזה תהליך לא נעים בדרך למטרה!
מחזיקה לך אצבעות לטיפול מוצלח!

MAMALY

New member
בוקר טוב ובהצלחה

דקא - זריקה לא ממש נעימה לי היא גרמה כאבים ממש קשים (ואני למודת הזרקות מכל הסוגים) החלפתי למשאף סינארל או סופרפאקט זה אותה תרופה בשם שונה) תופעות לוואי - הייתי מדוכדכת מאוד התופעות היו בעיקר נפשיות אבל הן חלפו מיד ברגע שהזרקתי מנוגון במקביל (או גונל) לא היו לי כאבי ראש ולא גלי חום רק דכדוך יש בנות שאין להן שום תופעת לוואי עצתי - תמשיכי כרגיל את החיים ותסלחי לעצמך אם את מרגישה חלשה נשפית או סתם קצת ירודה זה מיד עובר בהזרקה של התרופה הבאה. הכי חשוב בהצלחה!!!!!

מילוא3

New member
תודה על ההתייחסויות

תודה לכן על התייחסויותיכן .עצם ההתייחסות מחממת את הלב. מאז שהתחלתי עם הדקפפטיל אני חשה סערת רגשות שאינה אופיינית לי. נטלתי בעבר פעם או פעמיים את הדקפפטיל אך לא זכרתי שהשפעותיו עד כדי כך...אני שמחה לדעת שקרוב לוודאי הסערה תישכך עם הזרקת הגונל.בינתיים אשתדל לקבל הדברים בחיוך.ושוב תודה ושיהיה לכולם שבוע מחוייך ובהצלחה לכל אחת ואחד בכל תהליך שהוא.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

סערת רגשות זה בהחלט חלק מתופעות הלוואי, לי זכורים היטב נדודי שינה וחוסר שקט כתוצאה מהזרקה של דקה פפטיל, זה אמנם אינדיבידואלי ובכל זאת..זה מרגיע לדעת שזו תופעת לואי ולא איזו יציאה מאיפוס
בהצלחה יקירה ואני שמחה שאת כותבת פה.

למעלה