התייעצות..

התייעצות..

התחלתי קשר חדש לא מזמן.. קשר שמבוסס על מפגשים של פעם-פעמיים בשבוע כי אין לנו הרבה זמן.. אני עדיין מרגישה חסומה קצת מכל מה שקשור לסקס ומיניות איתו... ואני לא רוצה!! אני רוצה להפתיע אותו ולהראות לו שאני כן בחורה מינית וחושנית (אני באמת מחשיבה את עצמי כזו) רק שלידו אני מרגישה קצת נבוכה וחסומה.... מה אפשר לעשות!?

BodyCount40

New member
אני חושב שאת צריכה קצת לצאת ולבלות

למה את בבית החמש לפנות בוקר ?!?!?

../images/Emo6.gif זה היה בצחוק קשוחי../images/Emo70.gif

אחרי כל כך הרבה שעות בים, אני כל כך מסטולה מהשמש... אין סיכוי לעצבים מינ' בשבוע הקרוב...

אך היה? פספסתי משהו היום?

אחרי כל התכנונים לא הלכתי ---> קיבלתי הצעה הרבה יותר אטרקטיבית. . . . . . . . . לא, זה לא מה שאת חושבת!! שובבה אחת!!!

prodigy45

New member
יין בהחלט יכול לעזור..

תביאי בקבוק יין 2 כוזות ויאללה בלגן.. לא צריך להגזים עם כמות השתייה אבל יין זה המתכון הנכון לשחרור המחסומים והמיניות לאוויר.. (מנסיון אישי זה עובד)....

זו גם הבעיה שלי..

בראש מתרוצצים לי כל כך הרבה רצונות ורעיונות אבל בתכלס כשמגיעים לביצוע, אני מרגישה כמו שאמרת - מחסום וזה מתסכל אותי!
אני לא אוהבת אלכוהול אז אני לא חושבת שזה הפיתרון עבורי.

כנ"ל לגבי...

אני גם לא ממש אוהבת לשתות.... ואני באמת רואה את עצמי כבחורה חושנית ומינית.. אבל כאילו עם ידידים שלי אני אדחקק על מלא נושאים וכאלה ואיתו אני מרגישה עצורה.. אולי נבוכה קצת

אמא'לה ../images/Emo13.gif

זו בדיוק הבעיה שלי, זה קורה לי רק איתו! רק איתו אני מרגישה נבוכה ועצורה! ודווקא איתו אני הכי רוצה להרגיש חופשיה! פשוט להיות מי שאני באמת! אוף! זה מתסכל משהו

me82

New member
קודם כל...

למה את מרגישה חסומה איתו? כי אתם לא מכירים הרבה זמן? את לא מרגישה מספיק מושכת? כי הוא פלסטיני ויש בינכם את גדר ההפרדה שחוסמת אותך? בכל מקרה, אני לא חושב שנקודת המוצא שלך צריכה להיות "להראות לו שאני כן". תראי לעצמך שאת כן.

Arictokrat

New member
ללא נושא

קודם כל את צריכה לעבור את המחסום שיש לך (היתביישות) תנסי לזרום אם הרגשות המיניות ולא לחשוב על שום דבר אחר מלבד זה ! ו הכל היסתדר לך

את בקשר חדש..תני לזמן לעשות את שלו.

ככל שיעבור זמן ותלמדו להכיר זה את זו יותר,כך גם רמת הפתיחות שלך תגדל. אם את מרגישה מינית וחושנית, אין שום סיבה שבעולם שלא תדעי להראות לו את זה. קחי את הזמן, תזרמי לאט לאט...אין לאן למהר. קשר בונים לאט ובהדרגה.

למעלה