התייעצות

• פותח הנושא Beak
  • פורסם בתאריך

Beak

New member
התייעצות

אני לומד טאיקוונדו במשך כמעט 3 שנים ובתילת שנה הבאה אני משתחרר מהצבא וחשבתי ללמוד אומנות לחימה שונה מטאיקוונדו מה תמליצו לי ללמוד כי אני מבין שחלק גדול מהפורום למד בחייו מספר אומנויות לחימה. כמו כן אם מישהו מכיר מורה שלמלמד טאיקוונדו מגע מלא אני אודה לו. ואני מבקש אם תוכלו להמליץ לי גם על מכונים ספציפים באיזור המרכז תודה

floppy disk

New member
אני יודע ש..

אני יודע שJess מהפורום מלמדת TKD לא תחרותי בתל אביב... אני לא מבין מה ההבדל אבל אני מניח שזה כולל יותר מגע..בכל מקרה, אולי כדאי שתפרט מה בדיוק אתה מחפש כדי שחברי הפורום יוכלו לעזור לך באופן מדוייק יותר ולא יזרקו סתם שמות של אומנויות לחימה לא רלבנטיות.תענה על השאלון שקישרתי אליו ותפרסם פה את התשובות.

Beak

New member
אוקיי אני אהיה יותר ספציפי

קודם כל לא משנה לי היופי של התנועה לי חשוב אומנות שתהיה יותר פרקטית יש לי מוכנות גבוהה לספיגה וחישול הגוף הייתי רוצה מקום עם אוירה לוחמנית זה דבר שלי אישית נותן המון אדרנלין באימונים משהו שישפר לי את הכושר ומשהו שיהיה יותר פרקטי ושימושי ללחימה שהיא קרובה ליריב שלא כמו הטאקוונדו שהיא לחימה מרחוק אה ואני לא מתכוון להתחרות אני רוצה ללמוד אומנות לחימה שתעזור לי במצבים לא נעימים שאני עלול להיקלע אליהם ביום יום.

floppy disk

New member
המלצה שלי

ואני מדגיש שזו רק המלצה שלי, לפני שכולם קופצים עלי... אני ממליץ שתנסה קרב מגע/הישרדות. בשתי האומנויות האלה ישנו האספקט של חישול הגוף, לרוב יש אוירה לוחמנית, סביר שהכושר שלך ישתפר והן יחסית פרקטיות ושימושיות ללחימה קרובה שמאפיינת את חיי היום יום. כמובן שיש עוד הרבה אומנויות שיענו לך על הדרישות, זו ההמלצה שלי.

Beak

New member
תודה רבה

אני יקח את זה בחשבון האמת היא שחבר טוב שלי מתאמן בהישרדות והוא יודע ממש נקודות בגוף שמכה הכי קטנה שם גומרת אותך הוא פעם נתן לי מכה עם הכף יד לגרון בקושי נשמתי זה נשמע לי ממש נחמד אשמח לקבל תגובות נוספות

floppy disk

New member
דווקא לא דוגמה מתאימה

כל ילד בן 8 יודע שהצוואר זה מקום רגיש בגוף... אפילו אמני לחימה נוטים להזניח את האימונים המעטים שאפשר להקדיש לו... אבל שתזכה להצלחה, תמיד חשוב לנסות לפני שמחליטים.

א1ט1

New member
קוראים לזה גרוגרת

ולא צריך ללכת לדניס השרדות כדי לדעת שזה מסוכן,חבר שלך שנתן לך ת'מכה די טיפש,קצת יותר חזק וזה היה נגמר לא נעים.

למעלה