התייעצות

tamax

New member
קראתי באחד המקומות שהמעבר גבול

מאלמה אטה לאורמוצ'י, הוא לא נעים בלשון המעטה.

enwhysea

New member
טיסה, בהחלט טיסה

אני אישית הגעתי מטיבט ונפאל, אבל יצאתי בטיסה.. טיסות לאורמוצי יש לא מעט, והן גם לא יקרות יותר מדי (נראה לי בסביבות ה 2000 יואן אם אני זוכר נכון) משם לטייל קצת, באזור. הרכבת לקאשגר לוקחת לא מעט זמן וכן אם יש תקציב ואין זמן/חשק אפשר לקצר בעוד טיסה... אני לקחתי רכבת לקאשגר וחזרתי עם אוטובוס.. לראות את המדבר... באתר למטה יש מחירון, הוא בטח לא מעודכן אבל הוא יתן מושג...לדעתי החיסכון דרך רכבת לא כזה רציני לאומת הזמן ש"מרווחים" בימי טיול (שגם עולים כסף, מחיה, ויזה, וכו')

tamax

New member
תודה,נהניתי מהתמונות

ושוב תודה על המידע.

enwhysea

New member
בבקשה

מכל התמונות מכל הטיולים שלי מסביב לעולם (כ-7000 תמונות ב שנתיים מצטברות נראה לי) אני הכי אוהב את xinjiang ואני כאן תמיד בשביל עוד מידע על האוזר (יכול להיות שצריך להזכיר לי לקרוא את הפורום במסר אישי) ד"א השוק בקאשגר לדעתי פי 20 יותר כיף משל אורומוצי :)

enwhysea

New member
עוד רעיון...

מעניין אבל נשמע מסובך, ואני לא מכיר מישהו שעשה את זה, למרות שדיברת עם הרבה על הרעיון. טוס עם האוזבקים, ואוזבקיסטן ואחרי זה טיסת המשך איתם לאורומוצ'י (יש עוד חברות בטח שטסות מטאשקנט לאורמוצ'י (הקירגזים אולי, אולי חברה סינית)אבל בגלל שאתה מזמין כרטיס מהאוזבקים מארץ, זאת טיסת המשך לאורומוצ'י איתם נשמע רעיון די הגיוני.

guanyin

New member
maybe things have chined, but:

here's my experince: we took in august aflight from beijing to urumqi (nearly 3000y, because it was during the chinese's vacation and there were no discounts), from there a good express train to kashgar - david's info is very accurate! from kashagr we went on the back to urumqi through yarkand and hotan. the busses weren't THAT bad, but try to look for a flight back from hotan coz u can find cheap ones!!! we were also checkig about flying with the uzbeks, like enwhysea suggested, but: 1. they don't have a flight to kashgar/urumqi so u have to take another flight to kyrgystan or whatever stan u feel like, and then either take a third flight, or go "yabashtit", which mean having another visa and losing a lot of time! 2. the uzbeks don't have that kind of deals where you flight from one way and return from the other - which means that you actually buy a RETURN ticket to say bishkek (in kyrgy), and a ticket from beijing to tashkent for the way back in addition. bottom line is, that the uzbeks ended up being about as expensive as flying with el-al, and having another flight to urumqi, but take much more time!!! then again - maybe things changed in the last 2 years.

enwhysea

New member
יש היום טיסות לאורמוצי מטשקנט

בקשר ל Open Jaw (לטוס ליעד אחד ולחזור מאחר) אני לא יודע מה הסטטוס שלהם היום לפי הלינק למטה מסתבר שיש גם טיסות מאומוצי למוסקבה... וזאת גם אופציה מעניינת

tamax

New member
תודה על המידע

אני מקווה שלםי מה ש enwhysea אמר, אכן יש היום טיסות מאוזבקיסטן לאורמוצ'י או קאשגאר.

guanyin

New member
i'm sure there are

the question is if there's a direct one, or that u have to pass through another stan...

למעלה