התייעצות

frash22

New member
התייעצות

אנשים אני מתלבט בין שלושה דיסקים של פינק פלויד:wish you were here,middle,atom heart mother. מה אתם ממליצים לקנות?

שלום חן

New member
למה להתלבט../images/Emo35.gif

לקנות את שלושתם

תאמת

שאלות כאלה חוזרות על עצמן הרבה והן די לא רלוונטיות כי זה משהו אישי כל מה שאני יכול לעזור זה לומר שAHM זה אלבום מיוחד מאוד לפינק פלויד והוא שונה ונשמע קצת יותר אממ קלאסי? ווייש יו ור היר הוא אלבום שקט ומקסים (אולי מזכיר טיפה את אנימלס) וכמובן שכולל את שיין און הגאוני ויש את מדל שהוא לדעתי מצויין כי כל שיר בו פשוט מושלם גם echose היצירה שמשלבת בתוכה הכל וגם one of those days תסתכל על השירים שבאלבומים ופשוט תבחר

ramonsegev

New member
אני ממליץ על WYWH

דיסק גאוני, מרגיע ועצוב האלבום השני הכי טוב שלהם לדעתי אחרי החומה. מדל הוא נהדר, אך פחות לדעתי מ wish you were here לגבי atom heart mother, הדעות מתחלקות לאנשים שממליצים עליו ולאנשים שלא ממליצים לזרוק שעה מהחיים שלך על הדיסק וחושבים שהוא סתמי בטירוף. אני יותר בכיוון של הדעה שניה, זאת דעתי

FunkyMonk

New member
בררררררררררר

איך הוא מגיע אחרי החומה? עזוב את זה, למה לעזאזל החומה נמצאת אצלך במקום הראשון? למה היא נמצאת בחימשייה הפותחת של פינק פלויד? פיכסה. לא הייתי עושה את הטעות שאני עשיתי, ושומע את החומה. עזוב את החומה, החומה זה הזמנים הכי ירודים של פינק פלויד. AHM, לעומת זאת, זו יצירת מופת. תראה, בעקרון אתה צריך לחשוב עם עצמך, מה אתה יותר אוהב.. פרוגרסיב רוק, פסיכדלי, או יותר רוק "פינק-פלויידי". AHM, הוא.. פסיכדלי במובן מסויים. יש בו השפעה רבה מסיד. יש בו גם טאצ' של פרוגרסיב. Meddle, זה אלבום שנוטה יותר לכיוון הפרוג-רוק, עם יצירת הנושא Echoes. Wish You Were Here... זה משהו מיוחד. לדעתי אי אפשר לשייףך אותו לכלום. למרות שיצירת הנושא באלבום מאד נוטה לכיוון פרוגרסיבי. תאמת, אם אתה אוהב Dark Side of the Moon, קנה את כולם. אם אתה אוהב תחומה, קנה את וויש יו וור היר, ובזה תפסיק לשמוע פינק פלויד. (למרות שיכול להיות שתאהב את אנימלס) מבחינתי כולם משובחים. למרות שאם היית אומר לי לבחור... אממ, זו החלטה קשה, אבל אני חושב שWish You Were Here תופס כאן את המקום הראשון. AHM אחריו, ולבסוף Meddle. זו דעתי.. :)

Ivory Flower

New member
אויה

זה לא middle אלא meddle. ואני ממליצה לך על אטום הארט מאדר, זה אלבום מיוחד.

וינסנטי

New member
wywh

כי רק הצד האפל מונע ממנו להיות האלבום הטוב ביותר בהיסטוריה, או לפחות בחמישייה הפותחת. "שיין און" שכל מילה מיותרת, "וולקאם טו דה מאשין" הקשה והעצוב, "האב אה סיגר" שזה פשוט קלאסיקה של פינק פלויד ועוד שיר נחמד על גיטרה אקוסטית, שהוא אחד היפים בכל הזמנים לדעתי.

Glcok

New member
לגבי SOYCD

יש לי חשד מסוים שאלוהים עצמו היה מעורב בכתיבת היצירה הזו. גאונות טהורה נשפכת ממנה על שניה חלקיה (למרות שאישית אני מתחבר יותר לחלקה הראשון). כל תו נמצא בדיוק איפה שהוא צריך להמצא, כל צליל מדויק ופוגע בדיוק למטרה. קשה לתאר את היצירה הזאת במילים. ממליץ לך על האלבום בכל תוקף.

זה דיבור של גבר גבר

רילקס זה האוסף האהוב עליי למרות שהייתי משנה בו כמה דברים, למשל את השירים מ-MORE הייתי מחליף בשירים היותר טובים מהאלבום הזה. אוסף חובה!

וינסנטי

New member
רילקס הוא אלבום ל"מתקדמים"...

בשום פנים ואופן לא התחלה אצל פינק פלויד. אצל פינק פלויד מתחילים עם החומה [כן, זה אלבום מעולה, אולי טיפשי, אבל מעולה], wywh והצד האפל. כל אחד מהשלושה מושלם בשביל התחלה. משם ניתן לפנות לכל כיוון, חוץ מההתחלה הפסיכדלית של פינק פלויד, שונה מאות מונים מתקופת הזוהר שלהם.

אצלי דווקא

הוא פתח לי את הדרך לפלויד המוקדמים יותר... יענו, שמעתי אותו על ההתחלה, כעוד לא הכרתי את הדארק סייד וויש יו ויר הייר אפילו, וישר הלכתי וקניתי את הפייפר שהוא פסגת הפלויד של אותם שנים! אבל אני כן, התחלתי עם החומה.

DOCTOR ROBERT

New member
בהחלט!

עד כמה שאני יודע, הרוב דווקא מתחילים עם דארק סייד. למרות שגם עם החומה זה בסדר. בכל אופן, החומה יותר קשה לבליעה לדעתי.

itaikuskus

New member
זה כמובן עניין מאוד סובייקטיבי

אולי אתה בחרת להתחיל מהחומה. החומה לא מעולה לטעמי, אבל בטח שלא טיפשי.

וינסנטי

New member
אממ...

בוא נסכים שמבחינה מוזיקלית היא מעולה, בעוד שהליריקס פתוחות לדעות שונות, וכנראה שבחיים לא נסכים על זה.

FunkyMonk

New member
לא לא לא

אם הייתי שופט את החומה לפי המוסיקה שיש בה - הייתי נאלץ להכחיש כל קשר אליה ולפינק פלויד. החומה... זו.. זו פשוט היצירה הכי מטונפת של הפלויד, בלי שום תיחכום. יופי יופי בו נעשה פה סולו ושם ננגן שוב אקורדים. ופה נשים ליין בס. מעולה! חזרנו להיות להקה של שלושה נגנים. <_< פיכסה. לעומת זאת.. השנינות, הבדיחות, ומאידך - הרצינות, הרגש והקונספט של השירים, זה מה שעושה את החומה מיוחדת כל כך.

frash22

New member
גם אני התחלתי מהחומה

ויש לי גם את דארק סייד ואני מאוד אוהב את שניהם,נראה לי אני פשוט יקנה את שלושתם שיהיה לי כסף....

למעלה