אילנהחלפ1111
New member
../images/Emo41.gifחדשות ואתם תפרשו...
טוב בלחשוף אני גדולה וברור ללא חשש תודה על התמיכה
אז הסיפור כזה הכרנו טלפונית וראינו זה את זו במצלמה שיחות היו לי אך זו הזורמת מכולם, עם צחוקים ונושאים ענייניים עברנו לטלפון וניהלנו יותר משעה שיחה ובעצם גילית אדם תפור לצרכיי, וכפי שציינתי בהודעה הראשית יש בו תכונות, ראש, ותחביבים המתחברים גם לי הכל יפה עד כן על חייו: הוא רשמית פרוד שנה וחצי ואשתו חיי בחו"ל היום מאז פרידתם עקב משהו משפחתי (לא רוצה לחשוף פרטים) ונוצר נתק והכל עומד ותקוע על נושא חלוקת הרכוש האדם... נשמע אמין, אמיתי, ואף מראש סכמנו שנפגשים ללא התחייבות קודם נפגש ונראה לאן יזרום אך השיחה של אתמול התארכה וכבר בשיחה הוא שיתף ואני אחרין שמרגישים משהו שלא נשלט וקשה לסיים את השיחה סכמנו וקבענו שנפגשים מחר (כלומר היום) ויצור קשר בבוקר כבר הבוקר התקשר ושיתף בהמשך השיחה שהסתכל על תמונתי מס' פעמים ועוטפת אותו התחושה והצורך להפגש איתי חחחחחחחחחחח בחיי גם לי מן תחושה שזה זה (כמה התחושות יכולות להטעות) מי יודע? מה צופן העתיד... בקיצור התקשר הבוקר מס' פעמים והשאלה שנשאלת איך מכאן ממשיכים? למה? למה? השקרנים, השחקנים, הנוכלים, הנצלנים הרסו לנו את הביטחון להאמין באחרים? או בכלל להיות בספק כשאנשים משתפים מהלב? אוףףףףףףףףףףףףףף היכן האמת שקשורה אלי? שתבוא ציפור ותלחש לי לפני שאלכד במלכודת האהבה....
טוב בלחשוף אני גדולה וברור ללא חשש תודה על התמיכה