התייעצות...

../images/Emo41.gifחדשות ואתם תפרשו...

טוב בלחשוף אני גדולה וברור ללא חשש תודה על התמיכה
אז הסיפור כזה הכרנו טלפונית וראינו זה את זו במצלמה שיחות היו לי אך זו הזורמת מכולם, עם צחוקים ונושאים ענייניים עברנו לטלפון וניהלנו יותר משעה שיחה ובעצם גילית אדם תפור לצרכיי, וכפי שציינתי בהודעה הראשית יש בו תכונות, ראש, ותחביבים המתחברים גם לי הכל יפה עד כן על חייו: הוא רשמית פרוד שנה וחצי ואשתו חיי בחו"ל היום מאז פרידתם עקב משהו משפחתי (לא רוצה לחשוף פרטים) ונוצר נתק והכל עומד ותקוע על נושא חלוקת הרכוש האדם... נשמע אמין, אמיתי, ואף מראש סכמנו שנפגשים ללא התחייבות קודם נפגש ונראה לאן יזרום אך השיחה של אתמול התארכה וכבר בשיחה הוא שיתף ואני אחרין שמרגישים משהו שלא נשלט וקשה לסיים את השיחה סכמנו וקבענו שנפגשים מחר (כלומר היום) ויצור קשר בבוקר כבר הבוקר התקשר ושיתף בהמשך השיחה שהסתכל על תמונתי מס' פעמים ועוטפת אותו התחושה והצורך להפגש איתי חחחחחחחחחחח בחיי גם לי מן תחושה שזה זה (כמה התחושות יכולות להטעות) מי יודע? מה צופן העתיד... בקיצור התקשר הבוקר מס' פעמים והשאלה שנשאלת איך מכאן ממשיכים? למה? למה? השקרנים, השחקנים, הנוכלים, הנצלנים הרסו לנו את הביטחון להאמין באחרים? או בכלל להיות בספק כשאנשים משתפים מהלב? אוףףףףףףףףףףףףףף היכן האמת שקשורה אלי? שתבוא ציפור ותלחש לי לפני שאלכד במלכודת האהבה....

m a y a 69

New member
להאמין באהבה

למרות שקיימים הרבה שקרנים, נוכלים וסטוציונרים. מאחלת לך שתילכדי במהרה במלכודת האהבה ( אהבה הדדית כמובן)

asafgery

New member
ההמשך הוא להיפגש

בפגישה תוכלי לראות את שפת הגוף ולחוש יותר טוב את האדם שמולך. אני מבין מהיכן את מדברת. לכל אחד יש חששות. להתמקד בפחדים הוא מתכון בטוח להרס של משהו שעל פניו נשמע טוב. כדאי מאד לשנות את הגישה ולבוא לפגישה נקייה מחששות ופחדים. בחיים אין תעודת ביטוח לטוב ולרע. הפגשי איתו ושיהיה בהצלחה.

הוא התקשר עכשיו והודיע שהוא...

יוצא עוד חצי שעה ויגיע עם הקטנוע שלו (ראיתי את הכלי... לאאאאאא את הקטנוע הענקישיש לו) יווו זה לא יאמן מה אתם אומרים???? מלח מים... איזה התרגשות שלא אתאכזב

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהוא היגע לחיפה זה נשמע אמיתי?

יווו הולכת להתלבשששש חחחחחחחחחח מה איך הספיק? הצילווווו הבטן מתהפכת מה יהיה? איך הוא יהיה? ואיך ימשך?? ואת...אדמה תהיי בהקשבה

נרקיס7

New member
האמת שיקרתי...

לא יכולתי להתאפק - נמצא בדרום צרפת, ע"י קאן, אתר מבקרים של HP עם קפטריה ומטבח צרפתי... מצטער אילנה, לא עמדתי בפיתוי... מה העדכון ? איזה דג העלת, את, בחכה ?

נרקיס7

New member
האמת שיקרתי...

לא יכולתי להתאפק - נמצא בדרום צרפת, ע"י קאן, אתר מבקרים של HP עם קפטריה ומטבח צרפתי... מצטער אילנה, לא עמדתי בפיתוי... מה העדכון ? איזה דג העלת, את, בחכה ?

° זואי °

New member
תאמת

מעבר למה שכתבת אין לי מידע,לפי מה שכתבת, נשמע לי לחוץ משהו. לפי מה שאני מבינה רק התודעתם אחד לשני בימים האחרונים, רק דיברתם אתמול, על הבוקר כמה שיחות והופ הוא על הקטנוע. לי נשמע כמו מעשים של מישהו שלחוץ על קשר. מקווה שאני טועה ושהוא זה שביקשת לעצמך. תהני במפגש.

destiny36

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם זואי

נראה מהמצד שאת (אילנה) בהתאהבות ויטואלית טיפוסית (הרגעי) הבחור נשמע מתלהב (סידרתי)..ואמן וטעינו. טיפ- לאט לאט ובזהירות

Ima Adama

New member
ניראה לי שאילנה נחטפה

ואין מה לדאוג היא כבר לא צריכה להחליט.

קיקי די

New member
מסר לאילנה

אילנה יקרה, מה זה משנה אם הוא פרוד או גרוש? עצם העובדה שהוא פנוי עבורך בלבד, זו משמעות עצומה. מה מפריע לך בעצם? מפריע לך שאין ברשותו גט? מדוע? לו היה גרוש היית רצה איתו לרבנות? הרי לך סיפור ששמעתי מחברה טובה לפני כשנתיים: חברתי הטובה הכירה מישהו גרוש, האהבה פרחה ביניהם, היה לו יחסים קורקטיים בלבד עם גרושתו, רק בגלל שיש להם ילדים משותפים, כעבור כמה חודשים, גרושתו של הגרוש (החבר) החלה לטרפד את יחסיו עם חברתו (חברתי), בכל מיני דרכים, כמובן בנושא הילדים,,,,הגרושה פשוט לא יכלה לסבול שלגרושה אבי ילדיה , סוף סוף טוב בחיים,,,,,,,והאדיוט, במקום לפתח את הזוגיות עם החברה החדשה והנאהבת, שבאמת אהב והיה לו טוב איתה מכל הבחינות, החל להיות "טרף קל" עבור גרושתו,,,,,בקיצור, מדי פעם כשהיה הולך לראות את ילדיו, החלה גרושתו לחזר אחריו, להתקרב אליו,,בקיצור, היא הצליחה "ללכוד" אותו, הוא עזב את חברתו, נהנה מהחיזורים של גרושתו, לאחר שנגמר לו הכסף עבור גרושתו, היא זרקה אותו לכל הרוחות. נחשי, אצל מי הוא ביקש להתנחם וקיבל טריקת דלת?נחשי! מסקנה: לא משנה הסטטוס, העיקר שיהיה בן אדם. בנת?

אילנה

פרוד או גרוש.. מה זה משנה? את יכולה לנתח את כל הנימוקים כן ולא.. ובעצם הכל תלוי בשניכם. פרוד עדיין עובר משבר גירושין..זה קצת יותר מסובך. גרוש כבר עבר את השלב..אולי אפילו הגיע לשלב שרוצה כבר מערכת יחסים אחת ולא קופץ מפרפר לפרפר..הכל תלוי מאיזה מקום הם נמצאים. לגבייך? לכי לפי הנסיון שלך..חוש הריח והטעם.

../images/Emo6.gif לסיכום...

ראשית רוצה להודות לכל אחד מכם על תמיכתו והבעת דעתו על האפשרות לאפשר לי לבחון ולראות עוד צדדים לראייתי אני מודה לכם
אז לגבי הפגישה האיש היגיע קפוא מקור כי היגיע על קטנוע 1400 חמוד ויפה קליל ומצחיק ישבנו בבית קפה ושוחחנו והיה מקסים הוא, מעניין, חכם, כיפי ואפילו מושך... ה.... אבל היגיע... האיש נמוך... שיט כן אמר את גובהו... אני אוהבת מאוד גבוהים לגובה שלי חשבתי אההה לא נפסול שהוא לא ממש כמו הציפיות שיגיע נאמת אבל קשה לי עם הגובה וכמה זה מרגיז כן רקקקקקקקק זה מפריע לי כמובן חוץ מזה שהוא פרוד שעם זה הגעת לפגישה בהשלמה הרגע אנחנו משוחחים במסנגר ואני קרועה בין מה שהאיש מציע לי לרשימה הדפוקה שבראש שלי וקשה לי לגשר ביניהם אז הולכת להפסיד גבר מיוחד יווווו אני מבולבלת שוב תודה חברים

נרקיס7

New member
כמה נמוך ?

היות וגם אני לא נחנתי בגובה... מעניין אותי מה נקרא אצלך נמוך ????

למעלה