התייעצות...

התייעצות...

בשיעור מס' 4 למדתי הילוכים עכשיעו אני בשיעור 5 ולא הולך לי משהו משהו בזה.. זה מנובע במחוסר נסיון בלבד? סעמק זה מציקק

bambaskate

New member
כל אחד ואיך שהוא לומד..

אצל כל אחד זה אחרת, אבל בשיעור חמישי אני לא חושב שאף אחד יודע לעשות את זה פרפקט.. אז אין מה לדאוג, עדיין...

angel enamorado

New member
...

אני משערת שזה נובע מחוסר ניסיון. ככל שתתרגלי את זה, ותתנסי בהעברה תדעי יותר טוב. זה לא משהו מסובך, באמת. ואת רק בשיעור 5, יש לך עוד הרבה זמן לתרגל ולדעת וללמוד.יהיה טוב.

אני בן!!!

ויש לי בעיה בההעברת הילוכים רק בכביש ראשי ברחוב צר וכדומה אני מעביר בלי בעיהה

אמממ... הרבה הרבה מאוד

כבי'ש ראשי זאת אומר כביש מהיר עם תנועה זורמת.... בניגוד לעיר אני מסתדר בניסעה עם הילוכים...

angel enamorado

New member
עוד שאלה

מה לא מסתדר לך? הלחיצה על המצמד? ה-העברה עצמה של מוט ה-הילוכים בין ההילוכים? הידיעה העצמית מתי לעבור/לחזור לאיזה הילוך?

ShMo0LiKiPoDa

New member
בסדר

זה כנראה בגלל שבכביש ראשי אתה צריך להעביר הילוכים בצורה יותר שוטפת ומהירה לעומת רחוב צר שהכל זז יותר לאט והכי הרבה שמגיעים אליו זה הילוך 3 (גם זה לא בטוח).. זה עם הזמן ישתפר, יחד עם הביטחון שיעלה. עליי, מבטיחה.

רן88

New member
אחרי שני שיעורים עם הילוכים אתה

מתלונן? אני כבר נסעתי עם מישהי בשיעורים הרבה יותר מתקדמים והיא עדיין הסתבכה עם ההילוכים ועם עוד הרבה דברים אחרים. חוסר ניסיון מוחלט, בקשר לזה ובקשר לכל דבר אחר שאתה עושה על הכביש. אל תצפה להיות נהג מירוצים בשיעור 15, גם לא חצי שנה אחרי הטסט. שיהיה בהצלחה.

m o s h 1 0

New member
היה לך בסך הכל שיעור אחד

אחרי שלמדת הילוכים. הילוכים זה בהחלט עניין של התנסות. אחריי כמה זמן, כבר תוכל/י להרגיש לבד מתי צריך להעביר הילוך (לפחות כשמדובר בהילוכים ראשון עד שלישי). אפשר לדעת גם לפי מחוג המהירות או סיבובי מנוע. בנוגע להעברה חלקה של הילוכים, זה בהחלט לוקח זמן. צריך ללמוד לא להסתכל כשמעבירים הילוך, לדעת לשחרר את הקלאץ' בעדינות ואל לזרוק אותו... לוקח זמן עד שהכל הולך חלק. בלי לחץ, זה יגיע

אמממ סבבה

אני אפילו לא מסתכל על ההילוכים כשאני מעביר אני צריך לעבוד על הקורדנציה ברגליים כנראה

למעלה