התייעצות

sivi1988

New member
התייעצות

שלום לכולם. אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי אבל אני מניחה שיש פה אנשים שמבינים עניין לכן בחרתי לשאול את השאלה כאן. אני בת 17 וחצי , תלמידת י"ב בתיכון. מתאמנת כבר 10 שנים בקראטה, חגורה שחורה דאן 1, תעודת הדרכה ממכון וינגייט. קראתי שנפתח קורס מאמנים בוינגייט. מה אתם אומרים?שווה לנסות להתקבל אליו? כי לא רשום שיש קריטריון גיל, השאלה אם ילדה בגילי תוכל להתמודד עם העומס הכרוך בכך, וכמובן שעות הלימוד של בי"ס שאני אחסיר. כדאי לנסות או שחבל על המאמץ ולעשות את זה לאחר הצבא או בסיום הלימודים?

קורס מאמנים לבוגר/ת קורס מדריכים

למיטב ידיעתי קורס מאמנים מיועד למי שהוא מדריך בפועל ויש לו תלמידים שהם בעלי דרגות גבוהות. כל עוד זה לא המצב, אני לא רואה סיבה לשלם לוינגייט כסף טוב עבור קורס שהוא לא רלוונטי בשלב זה. יש היררכיה של קורסי הדרכה בוינגייט: קורס עוזרי מדריך, קורס מדריכים, קורס מאמנים וקורס מאמנים בכירים, כאשר בחוק הספורט אם אני לא טועה מוגדרים רק הפונקציות מדריך ומאמן. אם אני לא טועה, מוגדר שם שמדריך רשאי ללמד עד חגורה כחולה (או דרגה מקבילה בשיטות אחרות שאין בהן חגורה כחולה שזה בערך אמצע הדרך בין חגורה לבנה לשחורה), ומאמן יכול ללמד גם מעל חגורה כחולה. רן.

למעלה