התייעצות=]

אוריונת

New member
התייעצות=]

אוקיי.. יש מישהו.. שהכרתי אותו בחופש הגדול בקורס מסכם של תנועת הצופים. האמת ראיתי אותו לפני כן בעוד טיול בצופים שכבר בפעם הראשונה הרדשתי ממש וואו כשראיתי אותו, אבל בקורס זה היה ממש כי פשוט שבוע שלם רק ראיתי אותו כל הזמן מולי ולא יכולתי שלא להפסיק לחשוב עליו! החלטתי שזה בדוק ושאני רוצה אותו.. אבל.. הוא עכשיו בי"ב ואני בי' הוא גדול ממני בשנתיים וגם הוא היה חבר של המדריך של האחווה שלי. ניסיתי כמה שיותר להתקרב אליו והכל וזה אומר להשתתף במסכת שהוא מנהל אותה כדי שיצא לי להכיר אותו יותר והבנאדם פשוט מצחיקקק!. בקיצור נדלקתי עליו עוד יותר חזק אחרי המסכת והוא זכר אותי בתור אחת מהדמויות של המסכת. אחר כך בסוף הקורס חברה שלי רקדה איתי וממש התחרפנו שמה ואז סתם היא אמרה לי "טוב בואי נלך" אז אמרתי לה שלא כי _ שם ואז היא צרחה:" _! היא רוצה אותך.." והרגשתי לא נעים כי יש לו חברה (גיליתי את זה אחרי שהחלטתי שאני רוצה אותו) אז הוא סתם חייך והמשיך (חברה שלי דיי מכירה אותו כי באחד הטיולים הוא היה מדריך בגדוד שלה והם היו מדברים דיי הרבה) אחר כך ראינו שהוא סתם יושב קצת אז היא אמרה טוב בואי נדבר איתו וסתם הם דיברו וניסיתי קצת להשתלב בשיחה כמה שיכולתי. זהו, נגמר הקורס, הפעם הבאה שיוכלתי לראות אותו הייתה במחנה קיץ- שלמזלי הוא יצא במחזור שלי. אז סתם הייתי הולכת "לבקר את המדריך שלי מהקורס" הרבה (יותר באתי בשביל _ אבל לא נעים גם המדריך שלי חמודי!) וגם אז היו המון רמיזות שאני רוצה אותו=/ אני מרגישה קצת מטומטמת כי הוא קיבל את כל הרמזים שיש ואני יודעת שיש לו חברה אבל בכל זאת הוא צריך להגיד לי משו שלפחות אני ירד ממנו ולא יהיה בחוסר וודאות כזה... אני לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו.. אם ישאלו אותי מי אני רוצה אני ישר יענה _.. זה כבר טבעי אצלי.. אבל לפני כמה זמן הגיעו שמועות דיי נכונות שההנהגה עומדת להתפרק לשניים.. מה שאומר שלא יצא לי לראות אותו יותר.. אולי לא יצא לי לראות אותו יותר בחיים כי הוא שמיניסט והוא יעזוב השנה... הבעיה היא גם עם הפתחות לבנים אחרים שפתאום התחילו לזרום לי בנים מזדמנים שאני לא יכולה להרגיש אליהם כמעט כלום כי אני תקוע עליו... אני לא יודעת מה לעשות.. אני רוצה לקבל תגובות הכי רציניות שאפשר.. תודה רבה מכל הלב! -אוריה-

אני חושבת

שהגיע הזמן לחשוב הלאה. יש לו חברה זה לא יקרה וצריך להכיר בעובדות. תעסיקי את עצמך בדברים אחרים ותזכרי אותו כמחשבה מתוקה אבל,באמת-הוא מצא משהי ועכשיו תורך ויש הרבה אז יאלה.. גם אני פעם בתנועת הנוער נדלקתי על מישהו יותר צעיר ממני ודיברנו אבל לא יותר מיזה.צריך לדעת להפסיק כשצריך.יש מקרים שאין מה לעשות. וזה דווקא טוב שלא תראי אותו שוב ואולי מי יודע אולי תראי אותו בעוד כמה שנים והוא יהיה בלי חברה-אי אפשר לדעת. אז שיהיה לך בהצלחה גדולה מקווה שעזרתי ושבוע מקסים נפש

למעלה