התייעצות

shanini18

New member
התייעצות

שלום אנשים ! רציתי לשמוע את דעתכם בעניין.. אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן.. על קלידים.. בעיקרון הסגנון שיותר מושך אותי הוא מוזיקה קלילה, מודרנית.. מה עדיף ? אורגן או מקלדת שליטה? אני לא הכי מבינה ואשמח לכל עצה/דעה בעניין.. תודה

zoomout

New member
עצה

גם אני מתחיל בזמן קרוב ללמוד לנגן על קלידים באופן מקצועי,וגם אני המון זמן לא ידעתי מה לעשות,אז התחלתי לדבר עם אנשים ולקרוא דברים באינטרנט.כעקרון עדיף לקנות אורגן,כי קודם כל את לא תהיי תלויה במחשב,אם פתאום יש נפילה ב windows או משהו.באורגן יש הרבה מקצבים מוכנים,שעזרים לך לשפר את השמיעה המוסיקלית,גם באורגן אין השהיות כמו שיש למחשבים (רק בכרטיס קול יקר אין השהיות),וגם באורגן את יכולה להשתמש כמקלדת שליטה למידי,אם את קונה אורגן את צריכה לוודא שיש בו כניסה ויציאה של מידי.מקלדת שליטה פשוט עולה פחות מאורגן,אבל אני הייתי מציע לך לקנות אורגן בשביל התחלה.עוד דבר:יש אורגנים שיש בהם תוכנה מובנת שמלמדת לנגן.

kundara

New member
כדי ללמוד?

אורגנית, מקלדת שליטה בשילוב של כרטיס קול זול יצא לך על הפנים בגלל הלטנסי (דלאי)

zoomout

New member
כן אבל

אורגנית יכולה לעבוד גם בלי מחשב,ויש לה כל מיני מקצבים מוכנים לכן זה עדיף בשביל לימוד נגינה,לדעתי.

L25

New member
עדיף מקלדת שליטה שהיא מחוברת ב USB

אם אתה רוצה ללמוד קלידים וכו' , תקנה מקלדת שליטה 4 אוקטבות סטנדרטית שמתחברת למחשב ב USB וככה אתה פותר את בעיית הלטנסי אישית הייתי ממליץ לך על ה E-keys49 זאת מקלדת שליטה בסיסית של חברת אבולושן שבא עם תוכנות לימוד בסיסיות בהצלחה

kundara

New member
לא

זה לא נכון. דרך היואסבי מתקבלות פקודות בפרוטוקול מידי, זה לא פותר שום בעיית לטנסי וסתם מבזבז סלוט של USB

zoomout

New member
צריך עצה בבחירת כרטיס קול

יש לי תקציב מאוד מוגבל,אני צריך כרטיס קול שיפתור לי רק את בעית הלייטנסי,אני לא מתכוון להקליט ב 24 ביט,16 יספיקו לי.כמה יכול לעלות כרטיס קול כזה ועל אילו חברות אתה ממליץ ? יש כזה שמתחבר ב usb ,כלומר חיצוני?

zoomout

New member
כתבתי משהו זול,יש תקציב מוגבל...

אני גם לא צריך אחלה כרטיס,אני צריך משהו שיפתור לי את בעית הלייטנסי בלבד...

hagaiad

New member
אולי האוודיג'י

אם כי הוא בכלל לא כרטיס הקלטות אבל אמרו לי שיש לו לייטנסי ממש נמוך, ויש לו גם 24 ביט

למעלה