התייעצות...

ד י צ ה

New member
התייעצות...

בעלי ואני בוגרי תיכון, אותה כיתה מלפני 25 שנים. מארגנים מפגש מחזור והזמינו אותנו למועד מסויים אך אמרו שהכל בינתיים סודי ולא נדע עד למפגש לאן פנינו מועדות. באותו יום בדיוק יתקיים טכס מאד חשוב לביתנו בצבא, ואנחנו מוזמנים מלפני חודש. אני מיד בחלטתי שהטכס חשוב יותר ועלינו להיות עם הבת, אך בעלי נשמע מהסס... נראה שרוצה ללכת לבדו אפילו. מה דעתכם? האם עלי לוותר או לעמוד על שלי שיבוא איתי?

הבת חשובה יותר

אי אפשר להגיע למפגש מאוחר יותר? תאמיני לי שהיא מאד תכעס על אבא שלה. מניסיון.

הבת כמובן...../images/Emo24.gif

הגיוו פשוט ..את האנשים האלו אתם פוגשים פעם ב-25 שנה.. ואת בתכם תפגשו גם תפגשו עד 120 שנה..כל הזמן... כפתרון בכל זאת מתחשב ..אתם יכולים לפנות לחבר קרוב שיילך לאותו אירוע וירכז טלפונים של אנשים חשובים לכם לשניכם...ותארגנו אתם מפגש עם האנשים האלו כך שתאו חצי תאוותכם בידכם..הכוונה יותר לבעלך שמוכן לפגוע בבתו...למען פגישה שבהחלט מכבד את חשיבותה אבל הבת יותר חשובה.. ואת יכולה להראות לו את התגןבות בפורום...לדעתי הוא ישתכנע ותודיעי לנו בבקשה מה הועילה לך עצתנו בסופו של דבר...

g u r a

New member
ללא שום ספק

הייתי הולכת לטקס של הבת. להבדיל ממצבך המשפחתי, אני יתומה מאב, ובטקס סיום הטירונות שלי אמא שלי החליטה לנסוע לחו"ל...מזל שהיה לי חבר באותה תקופה ,אז היה מי שיחבק אותי בסיום הטקס.. ועד היום מאוד קשה לי לשכוח שהיא לא היתה שם!! מפגש מחזור..את בכלל בטוחה שאת או בעלך רוצים לראות אנשים שלא ראיתם 25 שנה ואין לכם מושג איך הם נראים?

ד י צ ה

New member
ידעתי שאני לא טועה...

הייתי מה זה מצוורחת עד הבוקר, ואז הוא שאל שוב אם הבת רוצה שיבוא, אמרתי לו שהיא מאד רוצה. עם זאת "הודעתי" לו שאם ילך למפגש המחזור אני אבוא איתו, ושלא יתכן שאחד מאיתנו ילך לבד. (ברור שאני לא אעשה זאת לבת) האמת היא שאמרתי זאת רק כדי לזעזע אותו קצת. מלבד זאת, מפגש כזה אנו עורכים אחת לחמש שנים ותמיד הוא מיוחד. בפעם הקודמת לא הייתי והוא הלך לבד (בלית ברירה נשארתי בבית כי הבן היה צעיר). בפעם הקודמת המפגש היה בילוי של יומיים רצופים וכולם לא ישכחו אותו עד היום, כך שקינאתי בטירוף שאני לא הייתי שם, וגם הפעם זה הולך להיות משהו כזה מדהים ואני שוב מקנאה...

maybesure

New member
אהם..

הייתי שואלת אותו בפשטות: מה יקרה אם אני אלך לכנס-ואתה לטכס של הבת.. חלוקה הוגנת לאור המפגש הקודם שנעשה (ברור לי שזה רק היפוטתי) ועוד אפשרות: אם מארגנים משהו של יומיים-אז יום אחד הטכס של הבת-וביום השני קפיצה לבקר את כל החבר'ה ולהיות איתם קצת.

ד י צ ה

New member
לא תאמיני

הוא גם היציע לי זאת, כשהוא היה בטוח בתוכו שאני לא אסכים לוותר על הבת, מצד שני הוא עשוי לומר לי (כמו בפעם הקודמת) שאם אני לא הולכת למפגש אז הוא הולך... לגבי היום השני... זה ממש חסר ערך כי כל הכיף זה בערב הראשון, בהפתעה שמכינים, אבל גם את זה היצעתי לו בלית ברירה והוא לא הסכים, אמר שהמאמץ והנסיעה לא שווים את זה. זה כל כך ברור שאני מדברת מתוך קינאה, אבל אני לא יכולה לעבור לסדר היום.

maybesure

New member
די מבינה אותך

בעיקר משום שלמדתם יחד באותו בי"ס באותו מחזור. אני מגיעה לחלק מהמפגשים לבד-ולחלקם עם האישלי שלא למד בכלל באותו בי"ס כאשר יש מפגשי משפחות. ובכל זאת הוא לא מתלהב שאני הולכת לבד למפגשים. אני מקווה שתמצאו דרך לגשר וליישר, ולהנות מכל העוגות.

למעלה