התייעצות

Wonka

New member
התייעצות

אני מעוניינת לקנות איי פוד מיני... היכן הייתם ממליצים לרכוש אותו? במחיר הכדאי ביותר...

PuRe in§anitY

New member
יש אפשרות לקנייה בחו"ל?

בארץ המחיר הנמוך הוא 1600 , אבל למה מיני? בתוספת 100 - 200 שקל את יכולה לקבל עוד 16GB שזה המון...

הגודל?

בעיקרון זה ממש זניח הגודל בין איפוד לאיפוד מיני לפחות ככה אומרים הרבה המיני הוא יותר קטע של סטייל למרות שגם האיפוד בסופו של דבר אבל המיני לדעתי לא מספק את הסחורה רק 4 גיגה נפח בשביל כמה סנטימטרים פחות והמחיר שלו לא ממש ריאלי בהשוואה ל20 גיגה לדעתי כדאי לך לגשת לחנות כמו שקם אלקטריק ולהחזיק את שניהם ביד ולהשוות אין טוב ממראה עינים ותחושת המגע בהצלחה

VoodooKid

New member
נצל"ש

כדאי לי לקנות את ה ipod בחו"ל כי המחיר שלו שמה הוא 250$ (אמריקה) ובארץ הוא 1600 כמו שאמרת... ההבדל הוא של 700 שקל פחות או יותר אבל... א) אין לך ביטוח. ב) האם לא תיהי לי בעיות תקינות מבחינת החשמל?? (באמריקה הם לא עובדים באותו מתח). יש לך עצה בשבילי??

OrlyNL

New member
תשובות

א) כשאתה קונה אייפוד בחו"ל אתה מקבל אחריות בינלאומית. אם יש בעיה עם האייפוד, אתה יכול לפנות לידע - המשווקים של אפל בארץ. ב) אפשר לקנות מתאם חשמלי, שניתן למצוא בכל חנות למוצרי חשמל, ועולה גרושים

nitzan111

New member
לי לא נתנו......

לראות את האייפוד בשקם אלקטריק. זה בא בקופסא ואסור לפתוח אותה. אז פשוט קניתי את המיני כי אין סיכוי שאני שמתמש ביותר מ-4 ג'יגה. אבל אחר כך בהאנדי ראיתי את הפוטו והוא היה נראה לי ממש ענק.

finding nemo AB

New member
אני לא ראיתי הרבה זמן

רק שיצא האיפוד בארץ אני זוכר שהציגו אותו, אם אני לא טועה עדין מציגים אותו בכמה חנויות של שקם אלקטריק. זה מין קיס שקוף כזה שניתן לראות ולשחק עם הנגן. אני מציא שתברר איפה אפשר לראות אותו, כי עדיף לראות ולשחק איתו לפני קנייה כדי שתהיה בטוח!

newKiticat

New member
מתוך מחקר שנערך

אל תתפתו בקטע של האחראיות הבינלאומית. לפחות בחנות קנדית מאוד גדולה, כתוב בפירוש שהאחראיות כוללת את ארה"ב, קנדה, הקריבים ועוד איזה מקום. מה שקורה זה שמשנים אות אחת במספר הדגם והופ! כבר אין אחראיות עליו בארץ. כיוון שאף אחד כאן עדיין לא אמר לי במפורש שהוא קנה בחו"ל, והייתה לו בעיה וידע אכן טיפלו בזה- (ושאלתי המון!) אני מפרשת שזה כנראה נכון.

newKiticat

New member
כי הם לא מפרסמים את מס' המודל

אני עדיין אתקשר ביום ראשון... אבל כפי שזה נראה נכון להיום- זה לא יכסה.

למעלה