התייעצות

ורד302

New member
התייעצות

אני עומדת לפתוח משפחתון, ורציתי להתייעץ בקשר לפרסום. אני מגדלת כלבה קטנה שגם תהיה נוכחת במשפחתון. אני מכינה כעת פליירים כדי לפרסם את המקום ובונה אתר באינטרנט. האם כדאי לציין בפליירים את העובדה שיש כלב במשפחתון? האם לציין זאת באתר? או אולי להסתפק במתן אינפורמציה טלפונית למי שמברר פרטים?

תּמר

New member
כזה כלב לא מפחיד נשך את הבן שלי

ולעניין - אם יש לזה קשר הדוק למשפחתון (ז"א שהכלב נמצא כדי לעזור/להפעיל את הילדים), כדאי לפרסם. אם לא - פשוט מיידעים את ההורים כשהם מבררים טלפונית.

דסי אשר

New member
למנוע טירדה ואכזבות מכל כיוון

מציעה לציין בפליירים ובאתר שישנו כלב, והוא חלק מהמשפחתון. מי שנרתע מכלבים, שחוש שילדו יהיה עם כלב, לא יתקשר. מי שחושב שחשוב שיהיה כלב במשמפחתון - ישמח לדעת. כותבת מתוך נסיון. דסי נ.ב בכרטיס האישי שלי רואים את פרלה הדלמטית שלי- הסייעת במשפחתון שלי.

ורד302

New member
והתייעצות נוספת

סיפרתי באתר על הכלבה (האתר עדיין אינו מפורסם באינטרנט). בעמוד שהוקדש לכלבה רשמתי כך, בצרוף תמונה שלה: שמי צ'יקה. אני כלבה קטנה וחמודה בת 8. איריס אימצה אותי לפני כארבע שנים מ"תנו לחיות לחיות". אני מקבלת ונותנת המון אהבה , ואני מאוד אוהבת ילדים קטנים (בגלל שלרוב יש להם שאריות של במבה על הידיים...). אני נהנית כאשר מלטפים אותי ומתייחסים אליי. חברה שלי קראה את מה שכתבתי והיתה מזועזעת, בעיקר בנוגע לבמבה. אני כתבתי את המשפט הזה בהומור, אולם היא התייחסה אליו בכובד ראש. היא טענה שמשתמע מזה שהכלבה מלקקת לילדים את הידיים, משמע שיש חוסר היגיינה משווע במשפחתון. מה דעתכם? האם לשנות? להשמיט את המשפט הזה?

אפרתש

New member
היא אכן מלקקת להם את הידיים?

יש אנשים שלא חושבים שזה מראה על חוסר היגיינה מזעזע. אני לוקחת כמובן מאליו שאם בנותי נמצאות בחברת כלבים, מוקדם או מאוחר (בדרך כלל - מוקדם) - הכלב ילקק אותן.

זה בדיוק מה שעבר לי בראש

כאשר קראתי את המשפט הזה על הבמבה. קראתי והמילה "איכס" עברה לי בראש, וזה מן הסתם בגלל שאני לא אוהבת כלבים במיוחד (אפילו שיש לי בבית כלבה ותשעה גורים).

lulyK

New member
אני עם החברה שלך,

גם בנוגע לבעיה ההגיינית וגם בנוגע לבמבה עצמה.

irisgh

New member
אני הייתי מורידה את המשפט

בעיקר בגלל שלא הייתי רוצה שהבן שלי יאכל לרוב במבה
זה נשמע מגוחך, אבל זה ה שמפריע לי. כך או כך, עדיף להוריד. איתך איתך בזה שזה חמוד, אבל אולי יש הורים שזה ממש יראה להם לא במקום. מספיק שהם יודעים שיש כלבה, ושזו כלבה עם 'גישה לילדים'

עמית@

New member
גם לי ../images/Emo13.gif

בקשר לכלב, לי אישית אין בעיה עם כלבים, אבל בהחלט אוכל להבין את מי שלא יהיה מעוניין במשפחתון בגלל זה.

apk

New member
חברתך חצי צודקת

זה לא מראה על העדר אנרגיה, כלב שמלקק ילד רק מועיל לו ואין עם זה שום בעיה בריאותית או היגיינית. אז היה נחמד אם היית מספרת שהכלבה מעניקה הרבה אהבה ומלקקת הרבה, אבל בטח לא בהקשר של הבמבה שמרמזת כאילו הכלבה תחטוף אוכל מהילדים, וזה כבר מאוד לא רצוי. אבל במפורש אין קשר בין מה שכתבת לבין מצב ההיגיינה במכון. מנסיון אישי, אין כמו מגע פיסי עם כלב לתרום לבריאות הילד. אישית, אני עצמי נרפאתי מהרבה פגעי עור בזכות הליקוקים של הפינצ'רים שלי. דוגמא אחרונה - במשך מספר שנים הייתה לי גבשושית בכף יד שמאל שקצת הציקה לי. בשבוע שעבר זה גרד לי מאוד והגרוד גרם לי לדמום בלתי פוסק. נתתי לכלב ללקק ורק בזכותו הדמם נעצר, וכעבור כיומיים העור נהייה בריא וחלק כפי שכבר שנים הוא לא היה. אז נא לא לפחד מליקוק

תצטרכי באיזשהוא שלב לציין שיש כלב

במשפחתון. אני מפחדת מכלבים כך שדבר כזה היה מרתיע אותי מלהכניס ילד למשפחתון.

דסי אשר

New member
איריס, יופי...

תכנסי לעמוד של שעות פעילות, יש צורך בהגהות (עריכה).... בהצלחה, דסי

טלאפ

New member
נראה לי שבשיחה טלפונית או כשבאים

לראות את המשפחתון. אני חייבת להגיד שמבחינתי כלב במשפחתון זה יתרון גדול ויעידו על כך תמונות של הבת שלי בגיל שנה רודפת אחרי הכלב של המטפלת או שרועה עליו כשהוא ישן על הרצפה. המטפלת לא אמרה לי בטלפון שיש כלב, אולי כי לא שאלתי. בכל מקרה כשבאתי לראות את המשפחתון הוא היה שם ואם היתה לי התנגדות לבעלי חיים זו היתה הזדמנות טובה לפסול את המטפלת על כל היתרונות והחסרונות האחרים. אין צורך לפרסם בפליירים זה מיותר לחלוטין, יש מספיק מידע אחר שכן צריך להיות שם ועודף מידע זה דבר מסרבל.

אני שמחתי מאוד לגלות שבגן יש כלבה,

ורק טרחתי לוודא שהיא מקבלת טיפול נגד תולעים כל חצי שנה (מדבק לילדים זוועה).

למעלה