התייעצות....

התייעצות....

לילה טוב לכולם.... יש לי בעייה קטנה.... אני נשואה 4 חודשים (אנחנו ביחד 5 שנים), ולאחרונה אני נמשכת בטירוף, למישהו אחר....וגם התנשקנו.... אני לא יודעת מה לעשות....אני כן אוהבת את בעלי....אבל רוצה את הגבר ההוא (פיזית בלבד!)... מה עושים?

seeyou

New member
נמשכת בטירוף, למישהו אחר....../images/Emo13.gif

כן אוהבת את בעלך? ...אבל רוצה את הגבר ההוא (פיזית בלבד!).. יש לי הרגשה שלא היית בבית הספר כאשר דברו על "אהבה" וגם שהרב שחיתן אותך לא הסביר לך את חוקי המשחק של נשואים... על מנת לעשות לא מבקשים רשות!.... מבקשים סליחות רק אחרי שנתפשים! כולנו "עושים" ,בגלל שזה טבע שלנו להפר הסכמים! יש יותר גנבים ועבריינים מחוץ לבתי הכלא מאשר בפנים...הם לא "נתפסו".... אז אחרי שהתנשקתם הדרך סלולה... יש ספר הדרכה טוב... שנה טובה יוסי נ.ב יש זוגות שהתגרשו בגלל פחות מנשיקה!

adam33

New member
אני רוצה

אני רוצה לעשות באנגי..אבל זה מפחיד אותי אני רוצה שוקולד..אבל זה מזיק לשיניים אני רוצה את קים בסנגר..אבל היא רחוקה אני רוצה לקום בבוקר ולא ללכת לעבודה..אבל זה לא אפשרי.. אני רוצה להרויח כסף ולא לעבוד..אז אני רוצה... ואפשר לעשות כל מה שה" אני" שלנו רוצה? שהתשוקות הנעלמות שלנו מטוות? שהיצר שלנו דוחף? כן!!! אפשר לעשות...אבל כמו כל דבר השאלה במחיר של מה? במצפון? בפגיעה? במוסר? אל תדאגי כי אם אין לך את זה את יכולה להמשיך.. אבל לפי מה שאת כותבת את רוצה ש"נכשיר" אותך בדיוק לפני יום הכיפורים ? זה כבר תלוי בך..בחשבון נפש שלך..ואם את ישנה טוב בלילה...אז..אין לך את זה..

Tום

New member
אהבה

זה הרבה פעמים הקרבה. לוותר על מה שאנחנו רוצים, בשביל משהו עילאי וחשוב הרבה יותר. לוותר על הווה קצר בשביל עתיד ממושך. אז אם את רואה איתו את העתיד, ואת אוהבת אותו, ותרי על הסטוץ הזה. הויתור הזה ירים את ערכך בעיני עצמך, ויגרום לך לאהוב את החוקי יותר. אולי תמיד תרגישי החמצה, אבל מה היא החמצה של סטוץ בשעל כף המאזניים נתונה כל מערכת הזוגיות שלך. ואף גבר לא יסלח... אז, תזדייני בסבלנות. תום.

staycool

New member
אני לחלוטין עם Tום...

אולי אתם מכירים המון זמן ואת מרגישה שלא התנסית בדברים, אבל לפי דעתי היית צריכה לקחת את זה בחשבון לפני שנכנסת מתחת לחופה... בואי נראה, איך היית מרגישה אם בן זוגך חודשים ספורים אחרי החתונה היה מתנשק עם מישהי ומגיע למסקנה שהוא אוהב אותך אבל רוצה את האחרת "רק פיזית"? עשי חשבון נפש עם עצמך-תבחני טוב טוב את מה שיש לך בידיים ותבדקי אם את רוצה לסכן זאת לטובת גחמות רגעיות... ואני לא מסכימה עם מה שנאמר לפני Tןם- לא כולם עושים ומסתירים! זה נכון שיש כאלו, אבל בהחלט לא "כולם"...

למעלה