התייעצות!

hagit13

New member
התייעצות!

היי לכולם! הכרתי מישהו דרך הצ'ט ..התחלנו לדבר והיה ממש אחלה .מראש הבהרתי שאין מצב להמשך כי הוא גר רחוק מדיי(נהריה) ואני במרכז ולא נראה לי שיש סיכוי שזה יעבוד.מפה לשם יצא לנו לדבר באקראי בצ'ט עוד כמה פעמים ועברנו למסנג'ר .לאט לאט התחלתי להסתקרן ושיניתי את דעתי בקשר לפגישה.יש לציין ששנינו סופר ביישנים וכנראה שיצר הסקרנות שלי גבר על הביישנות כי החלטתי לגלות מה הוא מרגיש באמת אז נכנסתי לצ'ט בשם בדוי וכיוונתי את השיחה כדי שיתחיל לדבר עלינו(הוא לא ידע שזאת אני חשב שהוא מדבר עם בחורה אובייקטיבית) דרך השיחה הבנתי שהוא מעוניין מעבר לקשר וירטואלי אך חושש מהמרחק בדיוק כמוני וחושב שאני לא מעוניינת במעבר מקשר וירטואלי.אחרי שהבנתי שהוא מעוניין התחלתי לזרוק רמזים ובסוף ניפגשנו .היה נחמד כמובן שהיו שתיקות כי דיברתי איתו המון לפני והרגשתי כאילו שאני לא בשיחת הכרות ראשונית .הביישנות של שנינוחתכה את האוירה בסכין.בסוף הפגישה אמר שהוא לא טוב בפרידות ולכן הוא משאיר את זה לי אני מבחינתי אמרתי שהיה לי ממש נחמד והשאר תלוי בו ,נשיקה על הלחי, אמר שגם לו היה ממש נחמד ונהנה וכך זה הסתיים.למחרת לא נכנסתי למסנג'ר ויום לאחר מכן בגלל פדיחה קטנה שלי(פניתי אליו בטעות כי הקלקתי על השם שלו במקום של חברה ולא שמתי לב) התחלנו לדבר כאילו כלום לא קרה..ממש כמו לפני הפגישה והוא אמר לי:"חשבתי שתתקשרי..טעיתי" .השאלה היא מה קורה הלאה? לדעתי הוא מחפש אישורים לזה שאני רוצה המשך אבל יכול להיות שסתם כיף לו לדבר איתי במסנג'ר וזהו .אני לא טיפוס שיוזם ולא נראה לי שאני יכולה לשאול אותו ישירות מה הוא חושב על הדייט כי זה ייראה כאילו אני לוחצת. מה עושים????????האם לשאול ?כי את כל הרמזים שנתתי הוא הפנה אליי בהפוך על הפוך ומה לעזאזל הכוונה ב"חשבתי שתתקשרי..טעיתי.? אם הוא רצה הוא יכול היה להתקשר לא? תודה למי שהיתה לו סבלנות לקרוא ולהגיב

צריך לעשות הפרדה

בין האגו [מי מתקשר קודם] לבין הרצונות [של שניכם, כנראה] אולי הפרידה שלכם הותירה בו סימני שאלה, בגלל דברים ששידרת או הביטחון העצמי שלו, אותם הוא רצה לפתור באמצעותך. הוא גלגל אלייך את הכדור, בלי שתראי אותו בכלל. את לא התקשרת, כי לא חשבת שהוא מעוניין הוא לא התקשר, כי חשב שאת לא מעוניינת אז מה יש לנו פה - שני אנשים שמעוניינים אחד בשני, אבל לא מעזים לעשות צעד, בגלל פחד עכשיו הכדור אצלך

אחותיייי לכי על זה../images/Emo8.gif

תגידי לו מה שאת באמת חושבת ואם הוא לא מעוניין אז נקסת.....

מיואשת3

New member
תלמדי ממני ואל תחזרי על הטעות שלי

בקשר הכי בריא לפתוח קלפים על השולחן תשאלי הכול תדאגי לקבל תשובות שיספקו אותך אל תשאירי כלום ליד הגורל תכיני לך רשימת שאלות ותתעקשי לקבל תשובות ישירות <מתה על עצמי חכמה אחרי מעשה>.. בהצלחה לך

פשוט תעשי את מה שבא לך....

תאמיני לי חגית המשחקים של מי יטלפן קודם לא יעבדו ובטח שלא יועילו לבניית קשר. בהודעה שלך את לא ממש היית ברורה, את רוצה אתה הבחור!! מה הספקות?? ואם כן אז המרחק הוא לא מה שצריך לגרום לך לא לרצות אותו.דעתי האישית.... פשוט תעשי מה שעולה על רוחך!!(בהכול) אל תחשבני יותר מדי אחרת רק תפסידי....

למעלה