התייעצות

הערה

המפלצות כפי שאת קוראת להם רוצות לראות דם. מסתובבת עם ערימות אישורים רפואים ומממנת לעו"ד בילויים בחו"ל. ואז ה"נשמות הטובות" יחייכו לעצמם בסיפוק כשתקבלי נאדה מהביטוח לאומי.

tiaa1

New member
לא מבינה מה כונתך ב"מפלצות" ונשמות

טובות" אני לא מקבלת שום גימלה מהביטוח הלאומי,אני כמו כל עם ישראל משלמת חודש בחדשו. והיחידה שרוצה לראות דם זו את ,שמכניסה תוכן חולני כ"כ בהודעותיך.

tyco

New member
סתם הערה!!

שלום נכנסתי לפורום ונדהמתי מהתגובות "הארסניות" בנות מה קורה לכן? מה פתאום אוריתוש נכנסת בזואי? הגברת נכנסה לשאול שאלה לגיטימית בעניין ביטוח לאומי דבר שמקנה אולי מקסימום גמלה של 1800 שח בחודש ומזה איש לא בנה וילות ואפילו לשלם למכולת לא ניתן. אוריתוש אולי כותבת מתסכול ללא ספק סובלת מפיברו ואולי גם מקבלת קיצבה ולעיתים עינם של חולים צרה בחולים אחרים כאילו לוקחים הם כסף מקופתם האישית,גם לזואי ועוד מיליון כמותה יש זכות חוקית לתבוע את ביטוח לאומי בשביל זה הם משלמים כל חייהם ממשכורתם למלל. כמו כן למה להוריד לה את הביטחון בשביל לקבל את מה שמגיע לה? את צריכה לתמוך ולכוון אלה אם כן את מערבבת תסכול בחיים הפרטיים שלך לבין הזרקת שליליות לאנשים שאינך מכירה את סיפורם. אף אחד לא עשה ביזניס מפיברו זה נכון שהמלל מאמלל את החולים ומאשימם בהתחזות כי אין פתלוגיה נראית במחלה הזו. אז חיים טובים לכולכם קצת חיוביות לא תזיק בעולם הזה.

יכול להיות שאת צודקת

אבל מי שבאמת חולה תקבל את המגיע לה בסופו של דבר. תמיכה אוהדת והמרצה לאנשים שהסיכויים שלהם לקבל משהו מהמל"ל מועטים היא גרימת התעללות הדורשת כוחות נפש ,זמן רב והוצאת כספים מרובה המעשירה רק את העו"ד והרופאים שנותנים חוות דעת. כדי לסבר את האוזן רק שתדעי שקרוב משפחה שלי עורך דין הפך למומחה לקבלת גימלאות מהביטוח לאומי. עם כל הכבוד לו שהוא קרוב משפחתי הוא מוציא מאומללים סכומים נכבדים שבין 5 ל 10 אלף שקל כשיודע מראש שאין להם כל סיכוי לקבל משהו. ורק לידיעתך שבימים אלה ממש מוקמת משטרה כלכלית שמונה 300 איש ותחקור אנשים החשודים בנסיון להוצאות גימלאות מהביטוח לאומי. המטה שלהם יהיה באזור התעשיה הצפוני בלוד. אז למה לסבך אחרים ?

tyco

New member
אוריתוש

היי תשמעי קודם אני גבר ושנית מה הקשר? את משליכה שכולם מתחזים אדם שסובל באמת אפילו הוא מאושם בהתחזות כי כך המלל עובד הוא רוצה לחסוך כספים. את מבלבלת על תביעה מנכות כללית לתביעת נכות מהעבודה ששם יש את הכסף הגדול והמתחזים שם רבים. נכות כללית לא מספיקה לרווק ובטח לא למשפחה מה האינטרס להוציא נכות ולקבל 1800 שח ובקושי לחיות מהסכום הזה אם משכורת מינימום 3500 נטו שאפילו מזה לא ניתן להתפרנס. ומה הקשר למשטרת ביבי כי אם רופא תעסוקתי או מומחה קבע אחוזי נכות אז אף שוטר לא יכול לשלול את אחוזי הנכות האם השוטרים בעלי תואר לרפואה? האם נכה פיברו צריך להינמק בין 4 קירות? מה השטויות האלו. ומה הכוונה לסבך אחרים? ישר נידלקת לך נורה של התחזות את חושבת שמומחים רפואיים מביטוח לאומי טפשים ? הם יודעים הכל ותאמיני לי מי שבאמת סובל ילחם עד כוחותיו האחרונים לקבל את זכויותיו מהמלל. ונכון שעורכי דין ורופאים פרטיים מבטיחים הרים וגבהות ואני מציע להפעיל את ההגיון בלסמוך על דברהם כי אינטרס הכסף עומד מול עינהם. ניכרים סימני התסכול מדברייך ואם האנליטיות שלי לא מטעה אותי גם סימנים של דיכאון קל והתפרצויות זעם וחוסר סבלנות ועצבים שסביבתך הקרובה נפגעת בהם קרי ילדים ובעל עצה לי לך נסי לצבוע את חייך בורוד ונסי להירגע ולא להילחץ כי אני בטוח עקב מרירותך קשה לאנשים להיות בחברתך וחלקם אפילו קיררו את היחסים איתך לכן פרגני ויפרגנו לך ברכי ויברכו אותך החיים זה מראה דו כיוונית מה שאת נותת את מקבלת.

tyco

New member
לא מכיר אותה

שלום לא מכיר את זואי ולא יודע מי זאת בכנות פשוט קראתי את האשכול אך העקצנות שלך עצבנה אותי כי השתלחות ללא פנים היא פחדנות אבל אני לא מאשים אותך, אם את חולה במחלה אני יודע מה עובר אליך אז אני לא שופט אותך.

זואיzoe

New member
גבול הכוח לספוג

מישל (תחת השם של זואי, כרגיל): חברים יקרים ! תודה לכל מי שנחלץ להגנתי, אלא שפני הדברים אינם כפי שפני השטח עלולים בטעות, להסגיר. לא כתבתי מעמדה של נזקקות כלשהי לסיוע בהווה, משום שכעת מצבי לחלוטין אינו כזה. אני בדרכי לתואר שלישי ומחזיקה בג'וב מעולה. שאלתי באה כתוצאה מאירגון לקוי של מפלס חרדה גבוה והיא מרפררת לבעוד 20 שנה ואם ורק אם התנהגות המחלה תהיה עד כדי כך פוגענית ובלתי נסבלת. בכל מקרה, גם אם אצמיח כנפיים מהצוואר איכשהו,או איזו צרה ביזארית אחרת, 1800 שח" זה שופינג ביום רע. לעולם לא אזדקק לשום דבר כזה. ושוב תודה לאלה שיצאו להגנתי מבלי לדעת זאת.

מקוה שמצבך רק יוטב

תואר שלישי עדיין לא מבטיח יציבות כלכלית לרוע המזל בחרדות אפשר היום לטפל בקלות.

tiaa1

New member
עכבריתוש-כמה שאת רעה ולא מפרגנת

מילת עידוד אחת לא יצאה מפיך. את לא מעודת,את לא מפרגנת ,את רק מנסה לעשות דמורליזציה. באמת אני לא יודעת למה לטרוח לענות לך.

עד עכשיו שתקתי ונתתי לדברים להישאר

אבל... עד כאן!! מה זה אכפת לך אם הוא חבר שלה? הוא קרא ומצא לנכון לומר: "התקשורת הזאת לא נעימה לי" כל הכבוד לו שלא התעלם! אני גיליתי את שני השרשורים לאחר העדרות של יומיים מהמחשב. בחרתי לא למחוק ובחרתי לא להיות גננת. זה לא אומר שאאפשר לתקשורת כזאת להמשיך כאן. עבדנו קשה מאוד לשנות את האווירה בפורום, וכל מי שלקח חלק בתגובה הלא תומכת לשואלת שכח שזהו פורום תמיכה. מלחמות פוליטיות אנא העבירו לפורומים המתאימים. אני פותחת שרשור חדש בנושא הביטוח הלאומי - לטובת מי שצריך להיעזר בהם. אם יש לכם עצות טובות ומידע - הרגישו חופשיים. מי שאין להם משהו תומך לומר - אנא שמרו את מילותיכם לעצמכם.

tiaa1

New member
תודה על ה:נו נו נו ! כאחת מתוך 3

וכחנים(ללא זואי-מישל) אני מרגישה שיש לך ביקורת סמויה . היתי רוצה שתהיי יותר גלויה,ויותר מעורבת.

טיה, אני לא מסתירה כלום רק נמנעת

מלהיכנס למקומות שאינם נעימים לי. דעתי על סוג התקשורת הזאת ידועה לכל הותיקים שעברו איתי כאן את הכמעט שנה שבה אני מנהלת את הפורום. עברנו כאן ביחד תקופה קשה שאין לי כל רצון או כוונה לחזור אליה. אילו עליתי על השרשור בזמן, את יודעת שהוא היה נמחק מההודעה התוקפנית הראשונה. גם אם מישהו מגיב בצורה שאינה הולמת, אני מצפה מהגולשים כאן שלא להיסחף למהלומות הדדיות. כולנו חולים כאן במחלה הזאת שסוחטת לנו את המיץ. אז מה עושים? 1. יש להשאיר לי את הטיפול גם אם זה לוקח יממה או שתיים. 2. יש לסמוך על מי שכלפיו הופנתה התוקפנות שהוא/היא יכולים להגן על עצמם ולא להוסיף שמן למדורה. 3. אם ממש חייבים להגיב, הרי שגם לפנייה תוקפנית אפשר להגיב בנועם. לגבי המעורבות שלי, יש כאן אנשים שיודעים יותר ממני בנושאים מסוימים. ביטוח לאומי הוא אחד מהם, תרופות לפיברו הוא אחר. אני משתדלת לא לדבר על מה שאני לא יודעת. בנוסף, אין לי כל כוונה להיות מעורבת בדיאלוגים כגון זה שניהלתן. אילו לא היה השרשור הלא נעים הנ"ל, סביר להניח שזואי היתה מקבלת את תמיכתי המלאה בללכת ולקבל את מה שהיא צריכה כדי שחייה יהיו נעימים יותר. בשלב בו מצאתי את השרשור החלטתי שלא לפתח אותו. אילו הגולש שמחה על הדברים לא היה מקבל את התגובה התוקפנית שקיבל, לא הייתן שומעות ממני מילה על ההשתלחות ההדדית. ולסיום, הדברים כוונו אל כל מי שהשתתפה ב'עליהום', לא רק כלפייך. ובזה מסתיים הדיון בנושא עברי הלאה!!

למעלה