טיה, אני לא מסתירה כלום רק נמנעת
מלהיכנס למקומות שאינם נעימים לי. דעתי על סוג התקשורת הזאת ידועה לכל הותיקים שעברו איתי כאן את הכמעט שנה שבה אני מנהלת את הפורום. עברנו כאן ביחד תקופה קשה שאין לי כל רצון או כוונה לחזור אליה. אילו עליתי על השרשור בזמן, את יודעת שהוא היה נמחק מההודעה התוקפנית הראשונה. גם אם מישהו מגיב בצורה שאינה הולמת, אני מצפה מהגולשים כאן שלא להיסחף למהלומות הדדיות. כולנו חולים כאן במחלה הזאת שסוחטת לנו את המיץ. אז מה עושים? 1. יש להשאיר לי את הטיפול גם אם זה לוקח יממה או שתיים. 2. יש לסמוך על מי שכלפיו הופנתה התוקפנות שהוא/היא יכולים להגן על עצמם ולא להוסיף שמן למדורה. 3. אם ממש חייבים להגיב, הרי שגם לפנייה תוקפנית אפשר להגיב בנועם. לגבי המעורבות שלי, יש כאן אנשים שיודעים יותר ממני בנושאים מסוימים. ביטוח לאומי הוא אחד מהם, תרופות לפיברו הוא אחר. אני משתדלת לא לדבר על מה שאני לא יודעת. בנוסף, אין לי כל כוונה להיות מעורבת בדיאלוגים כגון זה שניהלתן. אילו לא היה השרשור הלא נעים הנ"ל, סביר להניח שזואי היתה מקבלת את תמיכתי המלאה בללכת ולקבל את מה שהיא צריכה כדי שחייה יהיו נעימים יותר. בשלב בו מצאתי את השרשור החלטתי שלא לפתח אותו. אילו הגולש שמחה על הדברים לא היה מקבל את התגובה התוקפנית שקיבל, לא הייתן שומעות ממני מילה על ההשתלחות ההדדית. ולסיום, הדברים כוונו אל כל מי שהשתתפה ב'עליהום', לא רק כלפייך. ובזה מסתיים הדיון בנושא עברי הלאה!!