התייעצות...

lilach2004

New member
התייעצות...

הייתי עכשיו בחנות חיות כדי לקנות תא הטלה.... בגלל שהכלוב שלי די קטן ויש בו רק פתח אחד חוץ משני פתחי האוכל. בעל החנות אמר שאין לי איפה להרכיב את תא ההטלה אז שאני יבוא עם הכלוב והוא ינסר לי את הסורגים. מה אתם אומרים, זה בסדר, זה מקובל?

כן

גם אני בהתחלה,לפני שגידלתי תוכים בכלובים ענקיים והיו לי כלובים קטנים תמיד ניסרתי פתח קטן והכנסתי את החור לתא הטלה

Rשף

New member
תיזהרי

לא חייבים לנסר גם מספרי-פח יספיקו אבל החיתוך יגרום לקצוות חדים ומסוכנים וגרוע יותר יגרום למתכת חשופה שתחליד עם הזמן

linus2k

New member
מובן

שהוא לא ינסר עם מסור את הסורגים אלה יחתוך עם קאטר פשוט גם את יכולה לעשות את זה בעצמך בבית וזה חובה בכלוב שלך כי פשוט אין לך חור בצד ובטח אם תשימי את הקן הטלה בפנים אז זה יקח הרבה מקום רק תשימי לב שהוא יחתוך יותר גדול מהחור של הקן כדי שמתי שהתוכי יכנס הוא לא ישרט

Rשף

New member
זה לא יעזור

המוטות דקים וגם אם משייפים אותם יש להם פוטנציאל מסוכן, לא סתם בכלובים אין אף קצה של מוט. אבל אותי מטרידה יותר החלודה שתהרוס את האזור לאט לאט, צירוף מושלם של לחות ולשלשת חומצית באיזור חשוף של המתכת מבטיח תוצאות מעולות...

לא נראה לי שזה יהיה כל כך גרוע...

אני לא רואה סיבה שזה יקבל כזאת חלודה.. למה לחות?? והלשלשת בדרך כלל לא עפה על הסורגים של הכלוב... לא נרא ה לי שיהיה כל כך הרבה חלודה.. מקסימום טיפה בקצוות...לא נורא...

למעלה