התייעצות.

מטולה

New member
התייעצות.

התווכחי על כך עם חברה: האם זה הגיוני להתחפש לרקדנתי בטן בלי מחשוף?

אטיוד5

Active member
בהחלט

בהתחשב בעובדה שיש זונות גברים. [תפסתי ראש על הבר ... זאת לא גברת, זה אדון]

גנגי

New member
לרקדנית בטן יש מחשוף?

חשבתי שהיא כולה חשופה. או לפחות רוב-רובה. למה לך להתחפש למשהו שהוא מאוד פרובוקטיבי אם את לא מוכנה ללכת עם הפרובוקטיביות עד הסוף? לדעתי זה מגוחך להתחפש לרקדנית בטן ולהתעטף בבדים או בעצבות. מה עם תחפושת של נזירה? נדמה לי ששם לא צריך מחשוף.

צימעס

New member
איך נראית רקדנית בטן בלי מחשוף?

מה עם הבטן? מכוסה או גלויה? והרגליים? כן, בעקרון, נראה לי שכן. אבל אולי אז יקראו לה "צועניה".

dana2909

New member
קשה לי לראות את זה

הקטע של רקדניות הבטן זה ללכת עם לבוש מינימלי, בעיקר בחלק העליון של הגוף, אבל עם כמה שיותר נוצצים ונצנצים (חובה!!) אז זה קצת לא הגיוני. אבל מצד שני, זה פורים, והגיון לא משחק שום תפקיד, מה שהגיוני זה להתפרע עם הדמיון!!

מה לא הגיוני?

רקדנית בטן היא רקדנית בטן ולא חשפנית. היא צריכה לרקוד ולא להתפשט. זה קשור לפורים?

jessy19

New member
לא ממש...

זה חלק מהדמות, גם אם זה חלק די פרובקטיבי...

למה דווקא פינגוין?

תראי מה עושים להם משחק שצריך לאסור על הפצתו. צער בעלי חיים ובאשר לתחפושת.. כמו נזירה רק עם מקור... אבל ברצינות מחר אסרוק לך תמונה נחמדה שיש לי מתחפושת כזו.. אולי יתן לך רעיונות

n k

New member
אם זה צער בעלי חיים...

כנראה שלא ראית באולינג חתולים פינגווין אפשר לקחת חולצה ומכנסיים שחורים לרסס עם ספריי לבן עיגול גדול באמצע (או פשוט לקחת בריסטול לבן גדול, לגזור בצורת אליפסה ולהדביק על הבגדים השחורים) בעצם... מצאתי את העמוד הזה, אולי יעזור במשהו...

n k

New member
האמ האמ *שיעול*

אני מצאתי קודם
2 הודעות למעלה

אושר מ

New member
ואם כבר פורים...

אני צריכה את עזרתכם. יום רביעי (פורים) הוגדר אצלנו כיום עבודה על תחפושות, כלומר מותר לנו להסתובב כל היום על תחפושת או על מדים (לא על אזרחי, ובלי התחכמויות תתחפשי לאזרחית). עכשיוא ני צריכה תחפושת, שיקח לי כלוםפ זמן להכין/למצוא, עד שאני אחזור לבסיס, לא תהיה לי בעיה לקחת אותה ו - הכי חשוב היא חייבת להתאים גם למזג אויר ממש קר (כי קר שם למעלה..) רעיונות בבקשה.

n k

New member
הנה תחפושת שלא יהיה לך קר איתה: ../images/Emo3.gif

האתר של זמיר טריקים - שווה הצצה (ללחוץ בצד ימין על "פורים")

למעלה