התייעצות...

טיפטיפ29

New member
התייעצות...

סליחה שאני פותחת חדש... ככה: לפני כמעט שלושה שבועות עברתי גרידה (שבוע 19 ירידת מים) וחברה שלי (החברה הכי טובה) עדיין לא היתה אצלי. אני לא יודעת אם לכעוס עליה, בעלי אומר שזה ממש לא בסדר, וזאת התנהגות לא חברית, אבל מצד שני, היא אמא לתינוקת, אז אולי היא היתה עסוקה, אולי היא לא רצתה לבוא עם התינוקת כי זה כביכול חוסר רגישות? (לי ממש לא אכפת, אני מתה על הבת שלה) אני ממש לא יודעת איך להתיחס לזה, היא מתקשרת אלי, (ולא כך כך יודעת איך לעודד אותי) ואמרה לי כמה פעמים שהיא אולי תקפוץ מחר, או אולי ביום אחר,אבל מאז שהשתחררתי מבית חולים כולם באו לבקר אותי והיא לא. מה אתן אומרות? להיעלב? להפגע? או להעביר הלאה?

לי מ ו ר

New member
יכול להיות שגם לה קשה,

קשה לה לראות אותך סובלת למען הילד, שלה בבית יש ילדה. קשה לה להתמודד עם האין שלך, ואולי גם נראה לה שהיא עלולה לפגוע בך, עם התינוקת. לי נראה שאם היא אומרת לך שהיא תקפוץ מחר, את בהחלט יכולה להגיד משהו כמו איזה יופי אני ממש צריכה לראות אותך, סתם לדבר לפרוק. לתת לה רמז בעובי של פיל שהגיעה השעה לבוא לבקר. אם גם אחרי זה היא לא באה ולא מסבירה אז אני חושבת שיש איזה מקום להעילבות.

טיפטיפ29

New member
אה ועוד משהו...

אני החלטתי שאני משנה הכל מעכשיו: חשבתי לי שמאז שעברנו לדירה שאנחנו גרים בה עכשיו יש לי מזל רע אז אנחנו עוברים דירה (אני לא כזאת משוגעת, לא רק בגלל זה, גם בגלל שאנחנו משלמים כאן מלא כסף, אז עוברים לדירה קצת פחות מגניבה בשביל קצת לחסוך הוצאות) וגם אנחנו מחליפים אוטו כי האוטו שלנו כבר גמר את הסוס וגם מתחילה שנה חדשה אז ככה כל מי שחושב לעשות לי מזל רע לא יוכל למצוא אותי עכשיו - טעות בכתובת!!!

פּוֹנְג

New member
הצעה שלי היא לשאול אותה.

אם אתם חברות הכי טובות אז את יכולה לומר לה דוגרי, תשמעי, אני נפגעתי. והיא מבחינתה תאמר לך מה היא הסיבה, אולי באמת לא נעים לה להכאיב לך אולי אין לה ביביסיטר אולי זה מפחיד אותה שהיא לא תדע איך להתנהג איתך עכשיו. במקום לכעוס ולטחון את זה בינך ובין עצמך (ובעלך) עדיף לדבר. כי אם לא תדברו זה תמיד יהיה בניכן. בפרוש לא להעביר הלאה.

פינקי33

New member
נשמע שקשה לה והיא מרגישה לא נוח

אני במקומה גם הייתי מרגישה לא בנוח עם זה שיש לי תינוקת "חדשה" וחברה שלי עברה גרידה....

ליזט2

New member
לפי דעתי...

עם אתן חברות טובות בהחלט מעליב שהחברה הטובה ביותר שלי לא תגיע לבקר אותי ברגעים קשים כאלה זה לא פייר הרי לא כל יום אנחנו עוברים סיוט כזה !!! לפי דעתי זה לא בסדר חברות היא לא רק שטוב .... אלא בעיקר שרע!!! אבל זאת דעתי בלבד ובאמת יכולות להיות סיבות מוצדקות לכל זה ... ולכן גם לדעתי כדאי לדבר ובהחלט קצת לכעוס והיפגע! ולומר את !! הלוואי שלעולם לא יבקרו אותך מהסיבות האלה אלא רק מהסיבות הנכונות והשמחות מתוקה יום טוב

שרון321

New member
דעתי

כשיש אופציה לבחור אם להיעלב או לא, כדאי לבחור לא להיעלב. חבל על לבזבז אנרגיה במקום כל כך לא פרודוקטיבי, במיוחד לאור העובדה שלא באמת נעלבת. כנראה שהחברה שלך מצליחה לפצות על עניין הביקורים בצורה אחרת. יחד עם זאת, אני מבינה את בעלך שנעלב בשבילך, כנראה בגלל שהוא לא נהנה מהאיכויות האחרות בקשר שלכן ובעיקר בגלל שהוא דואג לך. בגדול, אני מאחלת לך שיהיו , לך ולחברה שלך, בעיקר סיבות לשמוח יחד. מתפללת בשבילך לבשורות טובות.

טיפטיפ29

New member
תודה אתן מקסימות...

איזה כיף לי שיש לי אתכן!!! אני לא יודעת אם אני אדבר איתה, משום מה אני לא מרגישה בנוח להגיד לה שנפגעתי שהיא לא באה, כנראה שהקשר הוא לא כזה טוב, כי זו לא פעם ראשונה שאני נפגעת מדברים שהיא עושה, ואני ממשיכה לשתוק. אני מאלה ששותקים ושותקים ושותקים ואז פעם בחיים בערך זה יוצא... אופי דוחה.

ellieg

New member
להעביר הלאה

אחד לאחד עברתי אותו מסלול שלך. החברה הכי טובה שלי מגיל 3 לא התקשרה (היא בחו"ל) למרות שידעה כל הזמן שהייתי בבית חולים (4-5 ימים). אז אני התקשרתי אליה. הבנתי מהשיחה שלי איתה ששנינו לא הינו באותו ראש לגבי מה שעובר עלי, למרות שהיא החברה הכי טובה שלי. יכול להיות שקשה לה עם האבדן שלך, או שהיא לא רוצה להזכיר לך או שהיא לא רוצה לתת לך להרגיש רע. גם יתכן שבגלל שכל כך הרבה זמן עבר היא לא יודעת איך להתחיל. חברות קרובות קשה להחליף, לא צריך סיבות מיותרות לא לדבר. ולפעמים גברים לא מבינים קשרים בין חברות.

צוקה1

New member
טיפטיפ -דברי איתה.אימרי לה כל שעל

ליבך ובררו את העינייןבהצלחה-צוקה

למעלה