התייעצות...

צומיש

New member
התייעצות...

טוב אז כמו שאתם יודעות אני מחפשת עבודה כמזכירה או פקידה מה שלא הולך לי בינתיים
כי רוצים ניסיון ולי אין כי אני רק השתחררתי מהצבא! ומאז שהשתחררתי חיפשתי עבודה באיזור של המגורים שלי ז"א ראשון רחובות נס ציונה וטרם מצאתי... וכבר הגעתי למן שעמום עצלנות ורצון שאני צריכה לכסף! השאלה שלי... האם לעבור לאיזור חיפוש אחר ז"א להצפין לת"א שזה אומר פקקים בבוקר וחזרה של אפילו שעתיים. או לחפש בשירות לקוחות בראשון.. שזה אומר משמרות בלילה ובשבתות!!! תעזרו לי אני אובדת עצות

המזכירה

New member
מנסיון...

אני גרתי ברעננה וחיפשתי עבודה באיזור השרון. כשמיציתי את האופציות שעמדו לרשותי בשרון לא הייתה לי ברירה וחיפשתי בתל אביב, וגם מצאתי. קמתי כל יום ב- 5:30 בבוקר כדי להיות ב- 8:00 במשרד. הייתי יוצאת מהמשרד ב- 18:00 ומגיעה הביתה ב- 19:30. לאחר חודשיים התייאשתי ובשנייה שהמצב הכלכלי שלי איפשר לי עברתי לתל אביב. אני לא יודעת איך זה מראשון לתל אביב אבל את צריכה לקחת בחשבון שלא ישאר לך הרבה זמן פנוי. האשלה אם את מוכנה להקריב את השעות הכל כך יקרות האלו...אני לא יכולתי.

צומיש

New member
דווקא...

בשרון יש הרבה בהרצליה רעננה וכו' אבל חבר שלי גר שם והוא במשך השבוע אצלי.. העניין שהשירות לקוחות זה עם התחייבות אז ככה שאני יכולהלשכוח מהזדמנויות

yoyo10

New member
אני גם כל יום בפקקים

תראי את צעירה ובמשמרות לילה מרוויחים יותר כסף לדעת עם את מוצאת משהו אז לכי על זה. ראשון ותל אביב לא כל כך נורא 174 בבוקר פחות משעה וגם בחזרה

צומיש

New member
יו יו שאני אבין

את מהאזור שלי??? ואת בפקקים באוטו או באוטובוס???

yoyo10

New member
גדלתי באיזור שלך

עכשיו אני ממודיעין ועכשיו יש לי אוטו אבל שגרתי בראשון נסעתי ב 174

למעלה