התייעצות....

m L m

New member
התייעצות....

קודם כל- שלום לכולם. אני אשמח אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם על צביעת חדר בצבעים - שמנת וורוד עתיק? אני הולכת לצבוע את החדר שלי בצבעים הנ"ל. 2 קירות בצבע שמנת ואת הקיר השלישי בצבע ורוד עתיק. על כל קיר אני אצייר פסיעות חתול בצבע הנגדי (כלומר- על הורוד עתיק אני אצייר בצבע שמנת) ויש לי עוד קטע קיר של 40 ס"מ שאני אצייר עליו גי'רפה. עדיין לא החלטתי משני הצבעים יהיה הרקע ואיזה הגוף.... מה אתם אומרים על זה? ד"א- החדר שלי כרגע בצבע סגול בהיר עם פס של סגול כהה למעלה.
מראש....

אני אוהבת את הצבעים האלו...

וביחד- הם שילוב נהדר בעיניי, אבל... אני לא הייתי מוסיפה שום ציור מעבר לצביעה (אבל זה רק מכיוון שאני אוהבת ניקיון צורני....) אלא הייתי משחקת בתאורה (גוף תאורה גדול על הרצפה, ועוד "מנורת לילה" אישית וכו....) מקווה שעזרתי

m L m

New member
אני שמחה שהשילוב מצא חן בעיניך

לפעמים זה נשמע לי נוראי מדי. אבל אני ראיתי את השילוב בחנות וזה מדהים! אני רק מקווה שזה יצא טוב. לגבי הציור- הסמל שלי הוא פסיעות חתול ודיי בגלל זה החלטתי לצבוע את החדר -כי רציתי להוסיף פסיעות חתול... זה לא יהיה הרבה פסיעות אלא כמה בודדים בכל קיר.... את הג'ירפה החלטתי לעשות כי היה לי מקום בקיר קטן שנמצא ליד הארון- אבל אם זה יהיה מסובך מדי אני אוותר על זה (מה גם שזה יכול להיות טיפה ילדותי) תודה על התגובה!

melodynoa

New member
דעתי היא....

השילוב של הצבעים יפה, למרות שורוד עתיק הוא צבע שנמאס בקלות. דבר שני, הצבעים לדעתי לא משתלבים עם פסיעות החתול,כי ורוד זה לא ממש צבע של חתול, ובכלל, צבע נדיר יותר בטבע. זה היה עובד יותר טוב עם צבעים נטרליים, כמו שמנת עם פסיכות שחורות, או ירוק בהיר בהיר עם פסיעות לבנות, לבן על כתום, וכו'. קשה לנו לדמיין את זה, אבל אפשר לשלב היום שניים שלושה צבעים בחדר, מיותר מצסע אחד לקיר, כגון הקבצים שציירתי בהודעה הקודמת. אם יש לך קיר בולט מקיר, או שקוע בקיר (גומחה) זו הזדמנות מצויינת לצבוע בשני צבעים. ראיתי גם באחת התוכניות, שעושים "מסגרת" מסביב למיטה בצבע אחר מהקיר, צבע של מגיע לקצוות הקיר, אלא השאירו כחצי מטר מלמעלה ומהצדדים, ויצרו מסגרת למיטה. כמו כן, תמיד אפשר לרוחב. היום ראיתי באחת מתוכניות העיצוב פס לרוחב החדר בעובי של כ-80 ס"מ, וזה בעצם לא משנה. אם עושים את ההפרדה בין הצבעים לרוחב, אפשר לתת גימור עם קורה לרוחב החדר, או מין סוג של קרניז שמתאים למרכז הקיר. אפשר לצבוע לפני ההצמדה. אני מצרפת לך תכנית שעשיתי. בהצלחה.

m L m

New member
זה לא ורוד עתיק

הורוד שלי יותר כהה. כן, יש לי רק 3 קירות בחדר כי יש לי ארון בנוי בתוך הקיר הרביעי ובגלל זה יש לי את 40 ס"מ בין הדלת לארון..... אני אשתדל לצלם את החדר לפני הצביעה ואחרי הצביעה.... אני צובעת ביום שני.

m L m

New member
מה ההבדל בין הפרחים לפסיעות?

חוצמזה שהפסיעות לא יהיו בקו ישר... אני אוהבת את זה. באיזו תוכנה את משתמשת???

למעלה