התייעצות

היזהרי מאנשים ...

יש כאלה שחושבים שפה באתר הנוכחי המכובד הזה אולי הם יכירו להם איזה מישהי כדי למלא להם את החסר אז תיקחי את זה בחשבון אחד כמו סטיץ 2003 רק לפי השם אפשר לדעת מי מעבר למסך .... והמין יבין ...

תגובה לפנתר הצפון

מה הקשר בין סטיץ 2003 למה שמעבר למסך? אתה יכול רק לפנטז שתהיה לך מישהי כמו סטיץ בינתיים תמשיך לחיות בסרט ולחלום!! ולשאלת מדונה, אני פעילה של אסרף, מועמד מס' 1 בעיר.

גובה לסימפטית

מה אתם מכירים אחד את השני מעבר לפורום? לנושא אחר : אסרף הוא מועמד מס' אחד? תני לי רקע על הבחור.

חלקנו מכירים

עצם היותנו פעילים במטה של גבי. גבי אסרף אדם שנולד, גדל והתחנך בעיר לוד. משמש כיום כיו"ר מועצת הפועלים במרחב השפלה, בעל תואר ראשון במנהל עסקים. מתוקף תפקידו כיו"ר, ועצם היותו תושב העיר, הוא מכיר את התושבים ובעיות העיר ומטרתו הנעלה היא להציל את העיר מהמשבר הארוך שעברה. אם את מעוניינת לשמוע את משנתו של אסרף בתחומים השונים, את מוזמנת למטה ברח' גרטבול ובנוסף לכנס הגדול שיערך בשבוע הבא בבוסתן הספרדי.

לשכנע את המשוכנעים

חבל על הזמן וחבל על כל הכסף של כל הקמפיין הזה של גבי תגידי לו שבמקום שלטים ומוצרי פרסום יקרים יתרום את הכסף הזה לניזקקים כי שלטים אי אפשר לאכול והם גם סתם מלכלכים את העיר שאותה הוא כל כך אוהב...חחחחחחחחההההה. וחבל הוא לא ראש עיר ותיזכרי מה שאמרתי ואני מוכן להיתערב

תגובה .

יש דברים שהופחים אותם להסתה לגזענות גם בלי שיש בהם כוונת גזענות לכן יש את הושג המבין יבין .. ואם את רוצה להבין יותר את מוזמנת למטה לשיחה .

zivsb

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo127.gif

הכול כתוב כאן!תקראי ותחליטי לבד

למעלה