התייעצות

התייעצות

מי יכול לעזור לי להבין : חג'ג' עמוס פסול, רגב מכהן כראש עיר ומתמודד לראשות שוב, ואסרף הוא יו"ר המרחב בהסתדרות, אני לא הייתי בארץ ב- 3 שנים האחרונות ואמרו לי שיש פורום באינטרנט , עזרו לי בבקשה במי לבחור!

אני עוזר למדונה

תבואי לסניף מולדת בלוד ושם תקבלי את התשובה האמיתית [ שם ממשיכים את מורשת גנדי לוד היא המולדת שלי מ. נ.ב ---- את מוזמנת למטה הכי צהוב בעיר .

אנחנו נמצאים ...

ברחוב גרטבול 2 { במדרחוב } חברה חבל על הזמן ..מגניבים ...חתיכים ...ועוד !

שאלה חשובה ..ויש תשובה!

מר נסים דהן 57 שנים בלוד אב ל-10 ילדים סב ל-8 נכדים ד"ר לפוליטיקה מימקימי תנועת עתיד לוד לפני 20שנה וממשיך דרכו של מקסים לוי ז"ל וזה שעשה אותו לראש עיר נגד ביסטריניסקי לפני 15 שנים כדאי לשמוע אותו אישית

סטיץ 2003

New member
אשמח לראות אותך....

בכנס של גבי אסרף , תבואי ותתרשמי ממנו אדם שאת כל פעילותיו הציבוריים עשה בעיר לוד . אז מוזמנת .

לשאלתך

המטה של מולדת נמצא בדיוק מול המטה של גבי אסרף!!! עכשיו את בטוח יודעת היכן... וגם אם לא, לכי בעקבות הקולות, המטה של גבי תמיד מלא עד הראש!

קראתי..

לאחרונה את העיתונים ואת הסקרים הקיימים זה נכון שגבי אסרף מוביל מעל כולם? זה נכון גם בשטח?

טעות גבי לא ראש עיר!

גבי זה כמו שמעון פרס בחיים הוא לא יהיה ראש עיר כמו שפרס לא יהיה ראש ממשלה כי פשוט לא אוהבים אנשים חלשים. והמבין יבין ...

אני אנצל את ההזדמנות

להחמיא לניסים דהן- המועמד מטעם מולדת, שאתמול יצא לי לשוחח איתו מעט ונתגלה לי אדם מאוד נחמד! ובלי קשר, מר פנתר הצפון, אם יש לך לומר משהו- אמור! אל תתחבא מאחורי רמיזות... חשבתי שאנשי מולדת מעט יותר נחמדים, לפחות איציק סגל נשמע כזה.

בדבר אחד צדקת

כרגע לצערנו בי ראש עיר אבל גבי יהיה ראש העיר!!! אוצר מילים דל באמתחתך מר המבין יבין

תגובה ..

אצל גבי יש הסכמים קואליציונים והוא הולך אם ערבים והוא ימכור הכול כולל את העיר בשביל לשבת בכיסא

תראה

אני יכולה לכתוב פה המצאות בשפע, אבל הציבור יודע את האמת ולא יאמין להמצאות מהסוג שלך.. דרך צלחה ידידי וד"ש לניסים דהן.

למעלה