התייעצות

• פותח הנושא etty3
  • פורסם בתאריך

etty3

New member
התייעצות

עברתי השבוע טסט ראשון ואני בתור בחורה טובה רוצה לקנות למורה שלי מתנה למישהו אולי יש כיוון מה אפשר לקנות לו משהו לא יקר ונחמד כזה תודה מראש

alexii86

New member
לדעתי..

תפנקי לו את האוטו במשהו שיזכור אותך...משהו עיצובי

סנטה

New member
לדעתי...

זה יפה מאוד לקנות לו מתנה ויש לי כמה רעיונות בשבילך אם את מכירה את כל החנויות של הקיצי'ות האלה - סטאף,אודם וכ"ו יש מן כזה דבר שזה שעון אם הדבר הזה שנדבק לחלון [כמו בנהג חדש] זה שעון עיצובי מאוד בצורות שונות , דיגטלי וחמוד להפליא שיכול להדבק לכל מקום . ענק . יפה ושימושי לתלמיד ולנהג לדעת עוד כמה זמן עד לשיעור וכ"ו !

etty3

New member
תודה על התגובה

חשבתי לקנות לו משהו לאוטו אבל לא נראה לי שהוא יתלה אותו אז למי שיש עוד רעיונות אז תודה מראש

Ibiza1800

New member
קני לו סאנוייזור עם הכיתוב

XXX התותח (XXX השם שלו) SUNVISOR זאת המדבקה ששמים למעלה נגד הסתנוורות...

etty3

New member
....

באילו חנויות אפשר לקנות את כל הדברים האלה?????

Ibiza1800

New member
מאיפה את??

וסאנוייזור אפשר לקנות בחנויות לרכב/שיפורים... את יכולה לכתוב מה שבא לך על זה...

idandi

New member
עזבי אותך קני לו:

כלב שהוא יוכל לשים על הדג'בורד

Superdror

New member
המדבקה הזו לא קצת גונבת משדה

הראיה ? נראה לך לנכון שמורה לנהיגה ידביק את השטות הזו על החלון שלו ? לדעתי על אף אוטו לא אמור להיות דבר כזה בכלל, קל וחומר לא על רכב של מורה לנהיגה.

פרטנר

New member
ומראה פאנורמית?

לא גונבת משדה הראיה? ולמרות זאת לרוב מורי הנהיגה יש מראה פאנורמית, עם כל חסרונותיה הרבים. יש, יש פתרון גם לזה.

Superdror

New member
למראה פנורמית

בהחלט יש כמה חסרונות, כאשר לדעתי, כשמדובר ברכב של מורה לנהיגה, היתרונות של אותה מראה רבים יותר ובעלי משקל רב יותר מאשר חסרונותיה. היא מועילה גם לתלמיד וגם למורה. המדבקה הזו, כפי שכבר הבנתי, שקופה למחצה(זו ההגדרה הנכונה?), עדיין לא תורמת רבות וחסרונותיה לדעתי גוברים על יתרונותיה. היא עלולה להיות למטרד לנהגים גבוהים, בשעות הערב והלילה החשוכות היא רק תפריע לראות. ובגדול, זה דבר שאסור לדעתי שיהיה על רכב של מורה לנהיגה, אולי על רכבך הפרטי - עניין שלך, הנוחיות שלך והרצון שלך. ברכב של מורה לנהיגה - ממש לא, לדעתי כמובן. דרור.

פרטנר

New member
למראה פאנורמית

אין שום יתרון בעל עניין, אלא רק חסרונות והרבה. לא רק שהיא לא מועילה לתלמיד אלא רק מזיקה ופוגעת . ניתן להרכיב מראה נפרדת בצד המורה ובכך נפתרה הבעייה . עדיין ישנם אנשים שמאמינים שהמראה הפאנורמית היא דבר חיובי, ובתוכם מורי הנהיגה שרצוי היה שיהיו "מקצוענים "קצת יותר. חבל.

inteli

New member
סליחה על הבורות

אבל מה החסרונות שבמראה פנורמית? (מדובר על מראה רחבה יותר שמרכיבים על המראה נכון?)

פרטנר

New member
רשימת חסרונות

מעוותת את המרחק מקטינה את שדה הראיה לפנים מספקת אינפורמציה כפולה ומיותרת מתרסקת ועלולה לפצוע בתאונה אינה מאפשרת בד"כ הורדת סך השמש מרגילה את הנהג \תלמיד לוותר על מבט במראת הצד אינה מאפשרת ביטול הסינוור כמו במראה מקורית ובקיצור אינה תקנית ומיותר לציין שאף יצרן רכב לא אימץ את ה"פטנט , עד היום...

Superdror

New member
אם כך אתה צודק, רוצו והתקינו

סאנוייזרים, חסרונותיו של הסאנוייזר הרבה יותר מעטים מאשר חסרונותיה של מראה פנורמית הקיימת בהמון רכבים. דרור,אני מקווה שהבנתם שאני קצת ציני....

Ibiza1800

New member
לא זה ממש לא גונב את שדה הראיה

ההפך זה נועד נגד הסתנוורות מהשמש...זה שקוף אתה יודע...

SeanZoR

New member
תלמד לשרשר חבר

תלחץ על כפתור ה"תגובה" רק להודעה אליה אתה רוצה להגיב.

למעלה