התייעצות

התייעצות

לאחר שסיימתי לימודי תואר ותעודה, שמעולם לא עניינו אותי, החלטתי להתחיל ללמוד את מה שרציתי עוד מגיל צעיר... רפואה משלימה. ברפואה המשלימה, ישנם כל כך הרבה תחומים ונושאים ותתי נושאים.. שקצת קשה לבחור מה ללמוד, במה להתמחות... פרט לבדיקות שלי... עם עצמי - מה מתאים לי, במכללות השונות - תוכניות לימוד וכו'... אשמח לקבל את המלצותיכם לראשית הדרך. תודה

freearth10

New member
איך נדע מה להמליץ../images/Emo140.gif

ואנחנו לא מכירים אותך כלל, את ציפיותיך, את כישוריך, את צורת הלמידה שלך וכו. אני אפילו לא לגמרי הבנתי אם את רוצה כרגע ללמוד מקצוע אחד ולהרחיב בהמשך לאורך או לרוחב, כך שמאוד קשה להמליץ. הייתי הולכת עם האינטואיציה שלך. לכי על המקצוע הראשון עליו חשבת. מאחלת לך המון בהצלחה וברוכה הבאה! מאיה

חמודה שלי...

אמנם שתי תשובות שונות אך כתבנו אותן ממש באותו זמן.. חיחיחי

freearth10

New member
../images/Emo24.gifשונות?

הייתי קוראת להן משלימות. מה עוד שיש שם גם המלצה מוסווית לקנסיולוגיה שאני התאמצתי מאוד שלא להזכיר...

תחושת בטן...

קודם כל בהצלחה לך בכל תחום שבסופו של דבר תחליט... חוץ מזה פשוט התעניין לך בכל מיני תחומים ובחר לשם התחלה מה שהכי מסקרן אותך... למשל: אני פעם רציתי מאוד ללמוד שיאצו ואז נתקלתי בתקופה מאוד קשה ומכבידה וחשבתי ללכת ללמוד רייקי ובדיוק אחרי שבוע חברה שבדר"כ ממש לא מתעניינת בתחום שאלה אם אני רוצה לבוא איתה להרצאה במכללה כלשהי, ועקב "צירוף המקרים" הזה (אין צירופי מקרים) החלטתי ללמוד רייקי באותו זמן ובאותו מקום.... אבל אחרי שלמדתי (מזל"ט לי, סיימתי השבוע רייקי 1+2) אני יודעת שאמשיך בתחום הזה ובמקביל אלמד גם תחומים נוספים שנחשפתי אליהם כמו תיקשור וקינסיולוגיה וגם שיאצו שרציתי כבר ממזמן... בקיצור, הפואנטה היא שלך לפי אינטואיציה, רגש ונסה לשים לב לכל מיני "צירופי מקרים" כאלה שמנסים לסמן לך מהי הדרך שתתאים לך ביותר... ושוב בהצלחה...

אשכר

New member
כשהייתי באותו מצב,

אז זה מה שעשיתי: - הלכתי לקבל טיפולים מכל מני סוגים - הלכתי לנסות כל מני יוגות וכאלה - הלכתי לשעורי נסיון בכל מה שהיה אפשר (ניסיתי מכללה מסוימת, אבל הרבה מקומות נותנים שעורי נסיון והדגמה) - קראתי ספרים בנושא (קצת מכל דבר.) - הלכתי להודו לחצי שנה. שם יותר זול לנסות וללמוד! אצל מורים מערביים! לא חאפרים שאומרים נמסקר למי שיש כסף) - ניסיתי להבין איפה דברים עומדים, מהי הפרופורציה על התחום. כלומר, איפה עומד רייקי ביחס לטאי צ'י, ואיפה משתלב דיקור כשיש בעיות נפשיות וזה. - האם אני רוצה לתת תמיכה, או עזרה ראשונה, או לרדת לשורש הבעיות (כל אחת מהאפשרויות היא תחום בפני עצמו). שקלתי מה הכי יעזור לי, באופן יסודי, ו/או לזולת, ובחרתי.

למעלה