התייעצות...

• פותח הנושא coka
  • פורסם בתאריך

coka

New member
התייעצות...

דבר ראשון, זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום.. אז היי לכולם=) קוראים לי אלה ואני בת 15 (עוד 3 חודשים), אמנם יותר נוטה לרוק, ניו מטאל ומטאל אבל משנולדתי אחותי משמיעה לי מוזיקה מהאייטיז, וכך גם גדלתי לאהוב את המוזיקה. עכשיו ההתייעצות: הלהקה שאני אוהבת יותר מהכל, הם פשוט ה-להקה שלי ואני יודעת עליהם הכל... DEPECHE MODE. יש להם את המועדון מעריצים הכי גדול בישראל, ואני מאוד רוצה לפתוח להם פורום. שלחתי להנהלת הפורומים של תפוז כבר בקשה, והם אמרו שהם ישקלו את זה. עברו מאז בערך חודשיים והם לא שלחו לי כלום ואני פשוט רוצה לברר אם יש פוינט בפתיחת הפורום, אם יש פה עוד מעריצים כמוני של הלהקה או שלא שווה לטרוח... אני בטוחה שאני אוכל לנהל את הפורום טוב, לא חסר לי חומר עליהם, תמונות... מה לא. אני אוכל לעדכן בנוגע למסיבות שלהם ומה קורה איתם בעניין הדיסקים.. הכל. אני מאוד אודה לכם אם תענו לי, ואם אתם מכירים מעריצים שהיו רוצים לדון בלהקה עם עוד מעריצים בבקשה תפנו אותם אלי.. האי מייל שלי: [email protected] icq - 121526640 תודה מראש, אלה

turrican

New member
היי Coka ../images/Emo13.gif

שלום לך אני מבין את התסכול מכך שהם לא חזרו אלייך אבל תביאי שיש להם מאות פורומים ודברים כאלו לוקחים זמן (את תמיד מוזמנת לנג'ס להם) אם את שואלת אותי אם כדאי לפתוח פורום לדפשמוד? לדעתי פורום אחד גדול מספיק, ואחד יש כזה בהנהלת Pimpf בכתובת שאני צירפתי. לדעתי 2 פורומים רק יפצלו את הקהילה הזו וחבל. חוצמזה למה שלא תרשמי נושאים הקשורים בדפשמוד בפורום הזה?

DJ Dawn

New member
היי אלה,

את מוזמנת (ותגיעי מהר
) לפורום דפש מוד בהיידפארק שמנוהל ע"י Pimpf
שכותבת גם בפורום הזה... כולנו שם... ואפילו יש שם מישהי יותר צעירה ממך (13.5).
ענת.

pimpf

New member
היי Coka

יש "קהילה" פשוט ענקית שאוהבת את הלהקה הזאת... אז בינתיים קיימים כבר שני פורומים די גדולים של הלהקה, ואת מוזמנת לזה שבהייד פארק
אנחנו כבר מחכים לך שם

ƒire

New member
מצטער להתערב אבל ...

גם בתפוז צריך להיות פורום דפש מוד !!! ומה זאת אומרת לפצל את הקהילה ? אסור להשתתף בשתיהם ? ואם אני לא אוהב את המערכת של היידפארק (למרות שאני כן) ? אם לאבריל לוין יש פורום אז איך שאין לדפש מוד ? כל שיר שאני שומע ישר אני חושב על זה ... ממש לא במקום זה שאין לדפש מוד פורום ... אז מה שאנחנו עושים זה לוחצים על תפוז באיזשהיא דרך שיתנו למישהו (מי זאת הפעם ?) פורום לנהל. אתם עוד תודו לי ... אתם עוד תודו לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!

coka

New member
אז רגע....

אני מתה לנהל פורום של דפש בתפוז, וגם שלחתי בקשה לפני חודשיים וחצי בערך, אבל עד עכשיו כל מי שהגיב אמר שלא שווה לי לפתוח אותו.... יש פה עוד אנשים בדעה שלו? זה חשוב, כי זה יקבע אם אני ישלח לתפוז עוד אי מייל בנוגע לפורום והם יוכלו לאשר אותו סופית...

turrican

New member
לקוקה

אני לא מתכוון לדוש בנושא עוד. בתור מנהל פורום אני אומר לך שלא כדאי לך אך זו החלטה שלך ותעשי מה שבא לך. בכל מקרה אם תחליטי שכן - שיהיה לך בהצלחה.

coka

New member
טוב, נרד לכם מהפורום

אני אפנה שוב לתפוז בבקשה לפתיחת הפורום, ולפי ה"התלהבות" פה אם הם יאשרו אותו אני אפתח אותו וישקיע ונראה מי יהיה בו ומה יקרה, ואם הם לא יאשרו.. אני לא אאבק הרבה

למעלה