התייעצות

מאיטאי

New member
התייעצות

מאי בת 9.5 חודשים ועד היום היתה איתי רוב הזמן וה"פרידות" בינינו לא עלו על שעתיים. מבחינת מוצקים היא מוכנה לאכול כמעט הכל אבל הכמויות לא גדולות. ביגלל שאני איתה בבית לא הדאיג אותי שהיא לא מחליפה יניקות בארוחות שלמות. האמת היא שקשה מאוד לדעת אם היא מחליפה ארוחות, כי אף פעם לא בדקתי כל כמה זמן היא יונקת. החל מעוד שבועיים אני אעדר מהבית פעם בשבוע ל-7 שעות ואני קצת מודאגת. (אני מתחילה קורס מדריכות הנקה). האם לנסות לתת לה בקבוק או כוס ? אני גרועה בשאיבות. או פשוט לנסות לתת לה מאכלים שונים ממה שהיא אוכלת ? אני מנסה שההעדרות שלי תהיה כמה שפחות טראומטית, ולא רוצה להוסיף רעב למשוואה. 7 שעות זה הרבה זמן !

why don't you bring her with

you to the course? One of the students in Batya Davis's course in Ichilov ( haval that you are not in her course....it is the best!!) brings her baby and metepelet and feeds him whenever he wants to eat. which course are you doing? If you are not with her, and you don't have pumped milk, first let the metepelet try either a fruit or vegetable meal for her, and if not then a bottle of shkedia should be ok. BUT, you will have to pump during that 7 hours otherwise, you will be very uncomfortable. Good luck in the course!!​

justmom

New member
תרגום: אולי תביאי אותה איתך

ללימודים? אחת התלמידות בקורס של בתיה דייביס באיכילוב (חבל שאת לא משתתפת בקורס שלה... הוא הכי טוב!) מביאה איתה את התינוק שלה עם המטפלת ומאכילה אותו בכל פעם שהוא רוצה לינוק. באזיה קורס את משתתפת? אם היא אינה נמצאת איתך, ואין לך חלב שאוב, תני למטפלת לנסות קודם כל ארוחת פרי או ירק, ואם לא, בקבוק שקדיה יהיה בסדר. אבל במשך שבע השעות האלוה תצטרכי לשאוב אחרת תרגישי מאוד לא בנוח. בהצלחה בקורס!

מאיטאי

New member
חשבתי לקחת אותה איתי

אבל 7 שעות של הסתובבות בבית לוינשטיין נראה לי לא נוח או כיף בשבילה. אני עושה את הקורס של סוזן נחמן סרברניק וסיגל גולן. תודה על העצות

sagitlev

New member
תינוק בלימודים

שלום לך. אני לא מאושיות הפורום הקבועות, אבל יש לי נסיון בלהביא תינוק ללימודים באוניברסיטה. ליבי הקטנה (6 חודשים) מגיעה איתי ליום לימודים *ארוך* באוניברסיטה מגיל 6 שבועות. הלימודים הם לימודי פסיכולוגיה וכולם אוהדים אותנו יחד (אותה יותר, האמת)
בקורס מדריכות הנקה יהיו אפילו יותר אוהדים! לכי על זה. קחי איתך שמיכה לפרוש על הרצפה, מנשא/עגלה, צעצועים ואת מסודרת. אני יושבת תמיד בסוף הכיתה כדי שאם היא תצטרך תנועה, אני אשים אותה במנשא ואזוז איתה. במקרים קיצוניים (בסמסטר שלם - פעמיים) אני יוצאת איתה כשהיא בוכה. לרוב היא רגועה ונוחה לכולם! את יכולה גם לכתוב לי מסר כדי שנמשיך להתכתב בנושא.

למעלה