התייעצות

chuka

New member
התייעצות

הבן שלי בן 7 שבועות בהתחלה הוא היה יונק כל 4 -5 שעות ולפעמים ישן לילה רצוף, בחודש האחרון הוא עירני יותר במהלך היום מה שהגדיל את מספר שעות ההנקה במהלך היום. אני מוצאת את עצמי מניקה קרוב לשעה (משני השדיים) ואז הוא נרדם ל- 1/4 שעה ורוצה לינוק 5 דקות מפסיק 5 דקות ושוב רוצה לינוק 5 דקות, (הרבה פעמים הוא ממש פולט (לא מקיא) כמויות עצומות של חלב). כך זה יכול להימשך מספר שעות שבין לבין יש הנקה של קרוב לשעה,מה שלא מאפשר לי לשאוב חלב כדי לתת למישהו אחר להאכיל אותו במקומי - כי אני כבר מותשת ממספר ההנקות. שמתי לב שכשיש איתי מישהו בבית הוא רוצה לינוק הרבה פחות, מאשר כשאני איתו לבד -(כנראה בגלל שהוא מריח את ריח החלב) ניסיתי להחזיק אותו כשהפנים לא פונות לגוף שלי,אם הוא מסכים להפסקה בין שד לשד אני משתדלת אחרי ההחתלה לתת לו לשחק, אבל כשנמאס לו הוא שוב רוצה לינוק אני בטוחה שהוא יונק מספיק גם לפי מספר החיתולים וגם לפי העליה הגבוהה במשקלו מדי שבוע הוא עולה ב- 400 - 500 ג"ר (הוא שוקל כרגע 6 ק"ג סגיל 7 שבועות!- הוא נולד 4.400) אני יודעת שאת חושבת שאין דבר כזה "יונק יותר מדי" אבל לפעמים זו תחושתי, מה עושים?

It may be a growth spurt

If you are in doubt, you could meet iwth a yoetset hanaka IBCLC to make sure that everything is ok. If you tell me where you live, I can refer you to someone in your area.​

justmom

New member
תרגום: ייתכן שזו קפיצת גדילה

אם את אינך בטוחה, תוכלי להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת כדי לוודא שהכול בסדר. אם תאמרי לי היכן את גרה, אוכל להפנות אותך למישהי באזור שלך.

למעלה