התייעצות

• פותח הנושא b4u8
  • פורסם בתאריך

b4u8

New member
התייעצות

היי לכולם,
חוזרת להתייעץ איתכן.
הפסקתי אמצעי מניעה י"מ 1 היה 23/12.
היות וזה מחזור ראשון לאחר הפסקה, אני לא באמת יודעת מתי אני אמורה לקבל באופן טבעי, אבל הנחתי שאמורה לקבל בסביבות 23/1.
לפני יומיים ההכתמות היו מעט כהות ואתמול כבר היו חומות יותר, אבל הן די קלילות, לא מצריכות פד. היום עדיין חומות אבל לא "מתגברות"...
אם לא אראה דימום משמעותי עד מחר, מתכננת לבצע בדיקת הריון בסטיק על הבוקר. השאלה היא האם ההכתמות לא ישבשו את הבדיקה? לא בא לי להידקר סתם וחשבתי שרק אם הבדיקה בסטיק תצא חיובית, אלך לבדוק גם כמותית.
יש לציין כי בהריונות קודמים (2) לא היה לי דימום כלל, ובהריון האחרון (3) עברתי הפלה טבעית בשבוע 6+3.
אנא עצתכן
תודה מראש :)

hadarh111

New member
שלום:)

כשאת אומרת שהפסקת עם אמצעי מניעה-את מתכוונת לגלולות/למשהו הורמונלי אחר?
-אם לא, והכוונה לקונדומים, אז יש מצב שאולי מדובר בדימום השתרשות ושווה לבדוק.
-אם כן, אז כנראה לגוף לוקח קצת זמן להתאפס על עצמו, הרבה פעמים המחזורים לא ברורים קצרים או ארוכים קצת דימום שנעלם לכמה ימים ואז חוזר בגדול, בקיצור הגוף עושה מישמש הורמונלי:)
זה לא אומר שאין סיכוי שבייצת ונקלטת החודש, יש נשים שדווקא מבייצות יופי טופי אחרי הפסקת גלולות,אבל הרוב פשוט משתגעות ממחזורים שפתאום לא "רגילים" ומבלבלים אותם.

המון המון בהצלחה בבדיקת הסטיק! ההכתמות אם הן הכתמות השתרשות לא אמורות להפריע לתוצאה לצאת חיובית:)

b4u8

New member
תודה על ההתיחסות :)

מדובר על הפסקת אמצעי הורמונלי (מדבקה)
בכל אופן, כבר יום שלישי של הכתמות חומות די מינוריות.
לא מתפתח לשום דבר ומצד שני לא נעלם.
אם זה באמת דימום השתרשות, אני אמורה לחכות עוד כמה ימים לפני שאוכל לבדוק הריון..
אצטרך להמתין בסבלנות- דבר שאני לא מצטיינת בו... :)

b4u8

New member
עדכון

אחרי שלושה ימים לא ברורים, המחזור הגיע ובגדול.
השבית אותי ליומיים...
עכשיו סופרים מחדש!

hadarh111

New member
בהצלחה!

גם אני פה צריכה לחכות עוד שבוע ויום, אולי אפילו שבוע ויומיים כדי לצאת על הצד הבטוח.
ואני בכלל לא סופרת , מה פתאום...;)

למעלה