התייעצות

John Doe14

New member
התייעצות

היי חברים,

אשמח מאוד להיוועץ בכם מנסיונכם:

כרווק אקדמאי המעוניין בקשר רציני לטווח הארוך, הבחנתי באירוע כלשהו שנערך לאחרונה באוניברסיטה בסטודנטית מקסימה ביותר, כשמלבד שמה ומחלקתה - לא היה לי שום מידע לגביה.

ניסיתי להיות יוזמתי, ומצאתי עצמאית את הפרופיל שלה בפייסבוק בו פניתי אליה שלשום בצורה מאוד מחמיאה ועדינה, למטרת היכרות אפשרית.

הבעיה היא שהפרופיל שלה בפייס מראה לכאורה חוסר פעילות (פוסט אחרון מלפני 3 שנים), וכשנועצתי עם חבר בנושא, הוא השיג לי את מספר הטלפון הנייד שלה מחיפוש פשוט בגוגל, ע"י הצלבת שמה עם עיר מגוריה (כפי שהופיע בפייסבוק).

הנקודה היא שמחד גיסא - אם אשלח לה פניה אישית מכובדת לנייד (SMS לדוגמא), יתכן והיא עשויה להרגיש מאוימת, כאילו אני איזה חוקר פרטי פריקי חלילה, שהשיג בדרך משונה את מספר הטלפון שלה.

מאידך גיסא - במידה ואכן חשבון הפייסבוק שלה כלל לא פעיל, פשוט אין לי דרך אחרת לפנות אליה, והבחורה הזו נראית באמת מיוחדת מכדי שאפספס הזדמנות כזו.

מה עושים חברים?

TotalCommnader

New member
"מקווה שלא תירתעי שהשגתי את המספר שלך." מכאן תמשיך. אם תשאל

אותך איך תסביר כמו שהסברת לנו. אם תירתע אז לא הפסדת כלום ביחס למצב שבו לא פנית בכלל

John Doe14

New member
המון תודה, אבל האם אתה כבחורה חושב שהיית נרתע ממהלך שכזה

עדין ו"מעודן" ככל שיהיה?

TotalCommnader

New member
כבן אדם הייתי נרתע מניתוק קשרים ותיקים ועוד מאדם שרק נכנס לח

יי. הדרך אולי עדינה. הדריסה של החיים שלי לא

John Doe14

New member
תודה רבה

האמת שלא כ"כ הבנתי את כוונתך, אך המון תודה בכ"ז!

סופי1107

New member
הלוואי שהתמימות לא הייתה חולפת מן העולם

ואני מקווה שהיא כן קיימת במקומות מסוימים, לכן העצה שלי היא: לך על זה, ובגדול.
אם אני אדמיין את עצמי לרגע בתור אותה בחורה, אז אני רואה את האופציות כך:
1. אם אני רווקה, ואתה תמצא חן בעיניי ויזואלית (בתור רושם ראשוני כמובן) - אני לגמרי אשמח להכיר.
2. אם אני רווקה, אבל אתה ממש לא תמצא חן בעיניי (ויזואלית), אז פשוט לא אגיב או אסרב בצורה כזאת או אחרת. (אבל אתה, אתה תדע שלפחות ניסית, ולא ישבת סתם ככה בבית על הספה כשאתה טוחן חטיפים מול איזו סיטקום אמריקאי ותוהה "What If...."
3. אם אני בזוגיות/נשואה, גם במקרה הזה מן הסתם אתה תתקל בדחייה.

מקווה שעזרתי..איכשהו :)

אתה פועל כבלש פרטי אבל עוד לא התחתנתם ואין חשד שהיא בוגדת...

דהינו לך על הדרך היותר בטוחה למישהי שאתה זר גמור עבורה, ולא תשמע מי אתה
כי איך שהגעת זה לא מי שאתה. אתה מבין שלא בוטחים ומקשיבים לברוקר שאומר לך את פרטי הבנק שלך ומצבו לפני שפנית אליו בעצמך בכלל?

זה לא מציג אותך באופן בטוח ואמין כ"רווק אקדמאי המעוניין בקשר לטווח ארוך" זה מציג אותך כשעמם לך אז נכנסת לגוגל ופייסבוק. זה לא רומנטי בעליל.

מצא את החוליה המקשרת, אתה בישראל לא בסין. תמצא מישהי שמכירה מישהי מהמחלקה שלה או שתמצא מישהי נחמדה ומסבירת פנים מהמחלקה שלה ותברר מי היא. וככה יהיו לך המלצות של בחורה שאתה אמין ונחמד.

למרות שהגיבו לך שזה נראה רומנטי לירות לאפילה לזרה גמורה שאתה לא באמת יודע מה היא תחשוב על זה. זה 50/50 דרך הרשת והפלאפון, ואני מאמין שאם היא באמת מיוחדת אתה לא רק שלא תפספס את ההזדמנות אתה תגש בדרך שתבטיח את הצלחת ההזדמנות.

אף על פי התאוריה הרומנטית....

אני מסכים עם בינימין
תמצא מכר/ה משותף
אחרת אתה עלול להתפס קריפי לפני שבכלל יהיה לך צ'אנס לדבר
ושם אתה עלול תשרף טוטאלית
&nbsp
או
שפשוט תיגש אליה ותספר לה שהיא מצאה חן בעינייך, ותספר לה את הסיפור עם הפייסבוק ושלא רצית להשתמש בטלפון שלה בלי אישור למרות שהיה ממש בא לך ליצור איתה קשר, אבל אתה מאמין בדרך הקלאסית של "גבר פוגש בחורה ובחורה פוגשת גבר (תשתמש במילים האלו ספציפית, כי זה טוב שתפנה לעצמך כגבר) וכימיה ומשיכה/חיבור (תבחר איזו מהן להשתמש) עושים את תפקידם הראוי, אז חשבתי שנצא לשתות משהו יום חמישי ונכיר קצת אחד את השניה, כי מי יכול לוותר על כימיה ומשיכה/חיבור (אם היא מחייכת לך, אז תבחר במשיכה), אני בטוח לא"
&nbsp
עדיף שתעשה את זה ככה, ואו שתשרף בגדול, או שזו תיהיה הצלחה מסחררת
רשמתי לך את זה עם מילים ובצורה מהפנטת, שיחדרו את המנגנון הנשי (גבר, קלאסי, הכרות, כימיה, משיכה, חיבור, והכי חשוב האומץ לגשת אליה ולהעמיד לה את הכל בפנים בלי שום מקום לברוח, לא לך ולא לה)
&nbsp
ואתה יודע מה, גם אם היא תסרב, זה לא יהיה הסוף, כי היא לפחות תעריך אותך, ובחורות מסתקרנות מגברים שהן מעריכות
&nbsp
&nbsp
שיהיה המון בהצלחה
&nbsp

John Doe14

New member
המון תודה על העצות חברים, עליכם נאמר "אין חכם כבעל ניסיון"!

cosmo15

New member
נפגעת או שזו שאלת טריוויה?

אם נפגעת - משמע יש לך ממה להפגע,
ואז אל תקח אישית , אני לא אישית לרוב.

לגבי תשובה?
השלם את החסר לפי טעמך שלך.

פני לשלום

cosmo15

New member
אתה יכול להשתמע כל השתמעות שתרצה

לא אומר שבבסיסה עקיצה

John Doe14

New member

גברת ע

New member
מסכימה לגמרי.

מצד אחד זה נשמע נחמד ורומנטי אבל גם באותה מידה קריפי.
הייתי מעדיפה שמישהו ייגש אלי דרך מכר משותף או מקום משותף, שניהם לומדים באותו מקום במחלקה אחרת אז פשוט לגשת למחלקה.

NSW2

New member
האמת ?

זה יגרום לרוב הבחורות הרגשת מבוכה ויש סיכוי טוב מאוד להיתפס כקריפי.
לא משנה מה הן אומרות בחורות ובמיוחד בארץ הן חשדניות מאוד בשלב של יצירת קשר ראשוני. זה מקפיץ להן מלא הגנות אם זאת לא היכרות דרך מעגל חברתי קרוב כלשהו.
אתה רוצה לעשות את זה כמה שיותר קליל וקזואל.
יש לך דרך לראות אותה באוניברסיטה ולגשת שם ? זה כבר יהיה הרבה יותר עדיף פשוט לפתוח שיחה.
לגבי פייסבוק הפוסטים לפעמים בפרייבט אז לא רואים אותם אם לא שולחים בקשת חברות.
דבר אחרון מציע לך בחום לא לבנות ציפיות ולהלביש על מישהי כל מיני תכונות שאתה חושב שיש לה רק על סמך המראה. או כי נראה לך שיש לה.
זה מייצר ציפיות שלא בהכרח קשורות למציאות, וחוסם מלהכיר אותה כמו שהיא באמת.

tzachy

New member
ניסיונות דומים בעבר

אני יכול לספר על מקרים שקרו לי, שראיתי בחורה באיזה מקום ועל סמך אי-אלו פרטי מידע גלויים, הצלבת המידע והגיון אסוציאטיבי (אני לא חוקר פרטי ולא השתמשתי בכזה) הצלחתי להגיע לשם ומספר טלפון של בחורה (או לפחות לקרוב לזה, כך שיכולתי ליצור קשר איתה, למשל בחורה שידעתי את שמה הפרטי ושהיא עובדת במחלקה מסויימת במקום עבודה מסויים (שלא קשה לברר את מס' הטלפון שם)).
בדרך-כלל (או למעשה תמיד. לא היו המון מקריםכאלה..) הבחורה קיבלה את זה כמחמאה (כאמור, לפחות במקרים שלי) שעשיתי מאמץ למצוא אותה.
עם חלק יצאתי לכמה דייטים (אחת היתה לצערי נשואה).

John Doe14

New member
תודה על הכל, אך נדמה לי שאוותר על כל היוזמה הזו וזהו

מודה, כבר מתחיל קצת "להישבר" לי מכל המאמצים העילאיים הללו למצוא קשר אמיתי.
&nbsp
המון תודה בכ"ז!!!

למעלה