התייעצות

aclinova

New member
התייעצות

איך לדעתכם כדאי לעטוף כלי מטבח בזמן מעבר? אני מחפשת רעיון אקולוגי אבל גם פרקטי. בעבר עטפתי בעיתונים, שזה אקולוגי למדי, אבל אחר כך הייתי חייבת לשטוף הכל אז זה לא פרקטי...
נילונים זה גם אופציה לא כל כך אקולוגית

עוד רעיונות?

את זה דווקא לא אמרתי

אתה אוכל מכלים האלה, לא אני. (תודה לאל).
כן, הצעה קונקרטית. תשתמש במה שכבר יש לך בבית. קרי, סדינים, שמיכות, ציפות וציפיות. אבל כל זה מתוך הנחה שאתה לא ישן גם על הריצפה וכאלה.

avvv

New member
לא נראה לי שיש יותר מדי אפשרויות

אני גם עטפתי בעיתונים.
גם ככה עדיף לשטוף אותם אחרי המעבר, אז עדיף בכל מקרה ללכת על מה שאקולוגי.

shron17

New member
עיתונים זה אכן בידוד טוב, ואח"כ מכניסים למדיח -כלים ,,

אם אין אז מומלץ להזמין, אפילו מדיח קטן - וצר,(קניתי במחיר 2,500 ש"ח ,
ב-10 תשלומים.) המדיח ישרת אותך בנאמנות,יום יום הוא יעבוד, ואת תנוחי,
יותר אין צבירת כלים ,ואין סירים מלוכלכים בכיור,הכול מתנקה במדיח ,מבריק ונוצץ.
מניסיוני ,אין תחושה טובה יותר ,משימוש בכלים ,שעברו ניקוי במדיח.
בהחלט שווה כול אגורה,ובוודאי חיסכון אדיר בחשבון המים.

shron17

New member
עוגיפלצת1 יקירה, מכוניות זה זיהום!ותחלואה! ולא מדיח- כלים,,

נכון שהוא לא מאוד מוסיף לאקולוגיה ,אבל מוסיף לאיכות חיים שחשובה מאוד.
הרי גם המים בים מכילים מי שופכי וחומרים- כימיקלים - שלא ממש אקולוגים.
והאוויר שאנו נושמים הרבה יותר לא אקולוגי,כי הוא מזוהם ומלא בפיח,
כך שאין לזה סוף.

לי אישית זה לא חשוב

כל המאמצים הפתטיים של המין האנושי להיות אקולוגיים הם לא יותר מאשר...ראש סיכה בחיריה. בעיקר נועדו לגרום לאנשים להרגיש נעלים יותר מוסרית ובעלי שליטה כלשהי בקיום. אבל לשואלת זה היה חשוב, כנראה.

avvv

New member
אבל מדיח כלים לא כזה מועיל

לפחות לרווקים. גם ככה הוא לא באמת מנקה את הדברים הקשים באמת - סירים.

aclinova

New member
האמת שזה דיון מעניין אבל לא לענייננו עכשיו

רק חשוב לי להגיד בהקשר לתגובה של עוגיפלצת שאנחנו יכולים באמת לטמון את הראש באדמה ולא להתחשב בכלום כי זה לא יעזור וגם ככה הרי בסוף נמות והעולם ייחרב וגוג ומגוג וכו'. אבל קצת אכפתיות בדרך כלל לא הורגת אנשים והרצון לשפר את איכות החיים שלנו ושל צאצאינו הלאה אמור להיות בראש סדר העדיפויות שלנו כדי שלא נגיע למצב שאנחנו חיים באמת בתוך איזו חירייה מזוהמת.
אבל זאת אני ואכן לי זה חשוב.
אולי זה סתם יצא ככה במקרה, אולי לא הבנתי אותך (עוגיפלצת) נכון, אבל נראה לי שאפשר להראות דרך ארץ וכבוד גם בעולם הוירטואלי.
&nbsp
בכל מקרה תודה למי שענה

כן

אבל כל האקולוגיה הירוקה הזאת היא טמינת הראש בחול. אנשים ממחזרים ועושים כל מיני דברים וחושבים שהם מצילים בזה את כדור הארץ. זה לא נכון. יש תעשייה שלמה שהתפתחה על הרצון הזה של אנשים להציל את כדור הארץ. אבל לתעשייה לא איכפת באמת מכדור הארץ, כמו כל תעשייה אחרת, איכפת לה מכסף. כדי באמת לעזור לכדור הארץ השינויים באורח החיים צריכים להיות מאד דרסטיים. אנשים צריכים לוותר בערך על כל קידמה שהיא. לא להשתמש בחשמל, לא ברכב, לא לטוס, ועוד. אלו גזרות שהציבור לא יכול לעמוד בהן.

למעלה