התייעצות

התייעצות

שבוע טוב לכולם,
מאז הפיברו כל הטיפולים להסרת שיער מלווים אצלי בהתקפים של כאבים למשך מספר ימים, בעיקר ברגליים. אני מעוניינת להתחיל טיפולי לייזר, אך חוששת מכאבים. האם אשמח לשמוע לדעתכן, האם מישהי מכן חוותה את התופעה? מישהי עברה טיפולי לייזר? האם זה עבר בשלום?

תודה.

היה לנו לפחות דיון אחד בנושא

שאני זוכרת. והיו שם כאלה שעשו ואמרו מניסיונן.

אני עדיין חוששת לעשות לייזר. גם כי יש לי חברה שכאבים כרוניים שמוקרנים מהגב לרגליים הוחמרו אצלה מאד מאד בעקבות לייזר (או אור אולטרה לא זוכרת). וגם בפרוטוקול הישראלי לפיברו כתוב שטיפולי לייזר לא מומלצים. אני לא יודעת לאיזה טיפולים הם מתכוונים.

אני הלכתי למישהי רצינית והסברתי לה שמחלה של מע' העצבים וכו' והסברתי לה שרוצה ממש ניסוני עם התחלה בעוצמה ממש מינימלית כדי לראות אם זה עושה איזושהי החמרה.
והיא אמרה שהיא לא תטפל בי בלי אישור מרופא שזה מותר.
מה שמראה שהיא אשת מקצוע רצינית. ומצד שני לא יודעת איזה רופא ידע להגיד משהו על זה. אז אם מישהי מתייעצת עם רופא שמצוי בפיברו / תת"כ בנושא הזה אשמח לשמוע.

וכן, לא כתבת איך את מסירה שיער. אני מניחה שאת מדברת על שעווה שעושה לך כאבים, ולא גילוח.

אנחנו נכנסים לחורף, הזדמנות טובה לתת מנוחה לעניין הזה. אני עכשיו משחררת את הפינה הזו. בכלל כל הקטע של טיפוח זה ים של אנרגיה, ואני כבר לא בטוחה מה מצדיק.

choco262

New member
אני עשיתי טיפולי אינפרא ולא לייזר.

בטיפול הראשון אני מודה שבכיתי. אבל זה גם כי המטפלת הטיפשה של אותו טיפול החליטה לעשות שטויות.
את רמת הטיפול קובעים לפי צבע עור. משמע, מישהי מאוד בהירה יכולה לקבל עוצמה חזקה יותר ממישהי מאוד כהה ויש המון דרגות באמצע.
אני מזרחית, עם צבע די שזוף והיא החליטה להפעיל עלי עוצמה של גוון בהיר מהרבה משלי. יצאתי עם כוויות, בכיתי, צרחתי, התלוננתי.
&nbsp
בהמשך הטיפולים היו סבירים (ידיים ושחי). לא הסכמתי לעשות במקומות רגישים יותר כי ניסיתי וזה היה בלתי נסבל.

השאלה היא לא רק לגבי הכאב בזמן הפעולה

אלה על החמרה של המחלה בעקבותיה.

כאמור, אם אעשה את זה וכך גם כל דבר אחר אני מתחילה ממינון מינימלי עד לא אפקטיבי קודם כל, כמו שכותבים על כל חומר ניקוי: לבדוק בפינה נסתרת ולראות אם לא גורם נזק.

בדיוק

ובמיוחד לאור העובדה שאני גם עם לופוס, לא בטוח שזה כדאי..
אני מסירה בשעווה, לא כואב לי באותו הרגע, אלא כמה שעות לאחר מכן וזה נמשך עד יומיים... לא הצלחתי להבין מדוע, אולי בגלל הטמפרטורה... אבל באמת שזה נורא.

האם ניסית סוגים שונים של שעווה?

ויש כל מיני חומרים שאפשר לשים אחרי, אולי תמצאי מה עוזר לך.
אני, בדיון שהיה בנושא, כתבתי שהורדה בסוכר הכי פחות כואבת. וסוף סוף מצאתי מישהי שעושה בסוכר ואני ממש לא יכולה להגיד שלא כואב. כואב אפילו מאד. אבל זה מחזיק יותר זמן משעווה, פחות סיזיפי במשהו.

בכל מקרה אני לוקחת פסק זמן מהעניין הזה, נמאס לי מהסבל והסיזיפיות. וחורף זה זמן טוב לנוח מזה.

לא

נראה לי שזה מאוד אינדיווידואלי.. לא כל מה שכואב לאחת כואב לשניה..
שמחה בשבילך שלקחת פסק זמן, אולי זה באמת זמן טוב. למרות שכמו שאני מכירה את עצמי לא אפסיק.

תנסי לחפש רצועות שבאות כבר

עם השעווה עליהן. לא חיפשתי אז לא יודעת אם ואיפה היום יש. אבל תחפשי בסופרפארמים.
עד כמה שזכור לי הרצועות הן מאלומיניום כזה, והשעווה עליהן קרה ואין צורך לחמם.

למעלה