התייעצות

התייעצות

מקווה שהשאלה לא מטומטמת מידי

בכל מקרה אני נשואה שנתיים בת 25 ומאד מחוברת למיניות שלי. ויש לי ראש גדול . אפשר לומר שלבעלי לא היה כמעט נסיון שהתחתנו. יצא לפני כן רק עם בחורה אחת תקופה ארוכה ואני לעומתו דיי גיוונתי.
הסקס נהדר והכל טוב ויפה אבל ממש חסר לי משהו שם.
חסר לי שיהיה יותר דומיננטי. לא אכפת לי להיות מובילה מידי פעם אבל הייתי רוצה שבאופן כללי יהיה יותר דומיננטי.
אני באופן כללי קצת נמשכת לעולם של יחסי שליטה אבל ממש לא ברמה של כריסטיאן גריי. רק בקטנה אזיקים, פליקים פה ושם.
והוא לא. לא מתחבר. ניסינו את זה. הוא נהנה אבל לא רצה לחזור לזה למרות שרמזתי לו המון ואפילו ביקשתי. הוא אמר שהוא עדיין לא שם.
אז אני מבינה שזה יכול לקחת זמן להגיע לשם ואני מוכנה לחכות הבעיה היא שגם בלי אביזרים כמו אזיקים ודומיהם הוא לא ממש דומיננטי, לא תמיד מוביל. תמיד בא לי שיתפרע כבר. יחזיק לי את הידיים ויאללה... או שיהיה אסרטיבי... אולי קצת אגרסיבי. אבל הוא לא. זה מבאס .
אני נוטה להאמין שבכל גבר יש את הצד שרוצה להיות בשליטה ולהוביל.
אז... יש למישהי או מישהו פה תובנות כלשהן? עצות?

תודה :)

yohi243

New member
הרצון שלך הוא חלום של ה3בה גברים אבל

ישנם גברים שדווקה מעדיפים להיות נשלטים ויותר פסיבים את הפנטזייה שלי כי אישתי היא כנראה כמו בעליך

הוא לא אוהב גם להיות נשלט

ניסיתי פעם לקשור אותו והוא ממש הרגיש רע אחרי זה. אמר שלא אוהב להיות נשלט אבל מובל לא אכפת לו

הוא לא אוהב גם להיות נשלט

ניסיתי פעם לקשור אותו והוא ממש הרגיש רע אחרי זה. אמר שלא אוהב להיות נשלט אבל מובל לא אכפת לו

yohi243

New member
יש הבדל גדול מלהיות נשלט וקשור חסר אונים

לבין מובל ומתמסר זה מה שהוא תנצלי את זה

יכול להיות שהוא עצור ולא נוח לו

ואולי משהו יצליח לשחרר את זה.
&nbsp
אבל יותר סביר שזה פשוט לא הוא. לא יעזרו נסיונות ושכנועים, הוא אולי ינסה לרצות אותך, אבל לא יהנה מזה ולא יהיה שם ממש. לא תמיד בני זוג, אוהבים כמה שיהיו, משדרים על אותו גל מיני.
&nbsp
אני שולח לך מסר עם קצת יותר תובנות אישיות שפחות מתאימות לפורום הפומבי.

Sharoman

New member
נקודת מבט

מבלי להכיר את בעלך יהיה קצת קשה לנחש מדוע הוא מרגיש כ"כ לא בנוח עם הרעיון של שליטה או אפילו אסרטיביות במיטה.
יכול להיות שהוא בא מרקע דתי, או מסורתי, או שיש לו בעיה עם רמה כזאת של אינטימיות והוא מתקשה להשתחרר מספיק בזמן שהוא איתך.
ייתכן גם שהוא רואה אותך כאישתו, אם ילדיו (העתידיים) וחושש לראות אותך כאישה "זולה" ומינית שנהנת מסקס.
מה שכן אוכל להציע זה לנסות לשאול אותו מה הן הפנטזיות שלו, מה עושה לו טוב במיטה ומה היה רוצה לעשות לך או יחד איתך.
תנסי להכיר אותו יותר לעומק ולבדוק מה כן יכול להוציא ממנו את החיה שבו.
לאחר מכן תוכלי לנסות לשאול מה מונע ממנו להיות יותר קשוח איתך במיטה, וממה בדיוק הוא מודאג.

יכול להיות שזה נכון

ויכול להיות שיש בזה גם משהו קצת מתנשא.
&nbsp
לכל אחד יש מבנה אישיות אחר, אהבות והעדפות. נכון שיש אנשים עצורים שאם רק ישתחררו, יהיו מאושרים יותר. אבל יש גם כאלה שלא, יש כאלה שזה מה שטוב להם. זה מה שהם אוהבים, וצריך לכבד את זה.
&nbsp
ניסיתי פעם להבין מישהי כזאת, לשים את עצמי במקומה. כדי להרגיש את מה שהיא מרגישה, חשבתי על סצנה כזאת - נניח שאני אהיה עם בת זוג שתחליט לשכנע אותי להשתין עלי או שאני אשתין עליה כחלק מהסקס. מקלחת זהב קוראים לזה, לא? פטיש מוכר...
&nbsp
סליחה, אותי זה מגעיל. לא יעזור כמה שיגידו לי להשתחרר ולזרום, ואם אני רק אתן לזה צ'אנס, בכיף ובהנאה, בפתיחות ובאהבה, אני אראה כמה שזה כיף. לא, זה לא קשור לטראומת ילדות או לרקע דתי. פשוט לא מגרה ולא רואה שום קשר בין שתן לסקס. לא רוצה שתשכנעו אותי, לא רוצה שתפתחו אותי לחוויה חדשה. כבדו אותי.
&nbsp
על כל קיר בכל מרפאה בארץ תלויה תפילת הרופא של הרמב"ם:
אלוהי - תן לי את האומץ לשנות את מה שניתן לשנות
את שלוות הרוח לקבל את מה שלא ניתן לשינוי
ואת התבונה להבחין בין אלה לאלה
&nbsp
אני חושב שבמקרה הזה, אנחנו צריכים הרבה מהבקשה השלישית.

אני חושבת שאת טועה

ובקטע הספציפי הזה- את צריכה לשחרר ולהחליט להיות מרוצה ממה שיש או להחליט שזה חשוב לך מאוד ולסיים את מערכת היחסים.
&nbsp
אם אמרת, שיתפת, קנית אביזרים והוא פשוט לא בעיניין- אז אי אפשר בכח.
&nbsp
מאמינה שבחרת אותו כבן זוג מסיבות מסויימות שאחד מהצדדים שלהן זה חוסר הדומיננטיות בסקס.
&nbsp
חייבת לומר לך שאצלי הבדסמ הוא מאוד מהותי ולקח לי זמן להבין שאני חייבת את זה במערכת יחסים כדי להיות מסופקת. מכירה גם הרבה אנשים שויתרו על זה והתיסכול שלהם הוא קטן ואין להם שום בעיה לחיות כך.
לא יודעת מי את וכמה את מתוסכלת...

המצב אצלנו דומה

אשתי מאוד מגוונת, מתעניינת לאחרונה ביחסי שליטה ואני לא מתחבר לזה, אני עדין, אוהב לפנק את הבחורה שאיתי מאוד בעדינות.
לא יודע אם זה מתאים לכם, אבל אנחנו נכנסנו לעולם הסווינג וזה בדיוק מתאים, בעולם הזה אפשר לחפש את מה שבן/ת הזוג לא יכולים לתת. הסווינג אפילו קירב בינינו יותר.

למעלה