התייעצות

התייעצות

בתור אוהבת דיסני מושבעת וקצת אובססיבית, פניי מועדות לבחור את הקעקוע הזה:
http://36.media.tumblr.com/tumblr_lynzim6VKs1qc7feso1_500.png
אין לי אף קעקוע בינתיים, אני חסרת ניסיון ויש לי כמה שאלות.
אני רוצה לעשות את הקעקוע הזה על פרק כף יד שמאל, ממש מתחת לכף יד, בפנים הזרוע. העניין הוא שהזרוע שלי רזה וצרה. האם לדעתכם זה ייראה טוב על המקום הזה גם אם זה אומר להקטין את כולו לפרופורציות המתאימות או שזה כבר לא ייראה טוב?ֿֿ
ועוד דבר, זה קעקוע עם צבעים כמו שאפשר לראות. איך זה הולך עם צבעים? אני שחומה אבל פנים הזרוע הוא מן הסתם די בהיר.
צבעים דוהים יותר משחור? אם כן, איזה?ֿ
וכו וכו וכו... שפכו עליי מידע.
תודה

ozshomer

New member
ברוכה הבאה

זה קעקוע שיצטרך מקום גדול כדי להיראות טוב ולהיות ברור, אז לפחות כל האמה, לרוחב, או פשוט מקום אחר בגוף, אם תקטיני, הפרטים ייהרסו עם הזמן, חבל.
לגבי גוון העור, זאת שאלה למקעקע, בעיקרון עור שחום לא מסתדר עם צבע, משום שהדיו ממוקם מתחת לפיגמנטים, אז אם הם כהים, לא יראו דרכם את הצבע, אז זה תלוי בגוון העור שלך, עדיף שתתייעצי לפני שתתחילי בכלל את כל ההליך.
צבעים דוהים יותר משחור, לכן בכללי צריך לקחת בחשבון את העניין של המיקום, בגלל החשיפה לשמש, שמש פשוט רוצחת קעקועים, יש לי קעקוע מאוד צבעוני על הזרוע, בחלק הפנימי של הזרוע הוא נראה כמו חדש, עם המון גוונים וכו', בצד החיצוני הכל נהרס, צבעים בהירים דוהים מהר יותר, לכן קעקועים עם לבן או ורוד פשוט נעלמים אחרי כמה שנים.
לגבי עוד, תשאלי, אנחנו לא יכולים לנחש מה את רוצה לשאול.
תעברי על השאלות הנפוצות, תיכנסי לעמוד הפייס שלנו (קישור בחתימה שלי), תעברי שם על האלבומים, שהם תיקי העבודות של המקעקעים הכי טובים בארץ ואך ורק של הכי טובים, תראי את העבודות של המקעקעים הכי טובים בעולם, שאנחנו מעלים כל הזמן, ותקבלי השראה, ותשאלי מה שבא לך.

ozshomer

New member
להיכנס לעמוד

לעבור לתמונות ומשם לאלבומים, שמחולקים לפי מקעקעים.
התמונות בעמוד עצמו הן בד"כ יותר מהעולם ופחות מישראל.

הכינויים שלנו משלימים אחד את השני

היי

פרק כף היד זה אזור קטן מידי לקעקוע כזה. הייתי הולכת על זרוע פנימית (לא האמה, החלק העליון של היד). לדעתי זה יכול להיות יפה גם אם הזרוע שלך רזה וגם אם לא.
או על הרגל.

היי זו אני, פתחתי משתמש חדש.

תודה רבה לכם על התשובות ולתאומה- סחטיין על הכינוי!

MissSin7

New member
התשובות שלי

לדעתי...הקעקוע הזה ממש לא מתאים לשורש כף היד.
הוא הולך בצורת מלבן, וכדי שיבינו מה הולך שם, הוא צריך להיות בגודל מסויים.
אולי תלכי על איזור האמה..לרוחבה.

לגבי צבעים... צבעים מתאימים בפחות לעור שחום. אבל תלוי עד כמה שחום. הכי טוב יהיה להתייעץ עם המקעקע הוא, כאמן ובעל מקצוע ידע הכי טוב איך יראו הצבעים בסופו של דבר.

בהצלחה.

למעלה