התייעצות

גליה174

New member
התייעצות

הי. פעם ראשונה כאן. אני אמא לילדה בת שנה וחצי. כבר מעל חצי שנה נורא רוצה הריון שני. המחזור לא הגיע אחרי הלידה. מכיוון שהנקתי עד גיל שנה, בעצת הרופאה שלי חיכיתי וחיכיתי. לפני שלושה חודשים לקחתי פרוברה כדי להביא את המחזור ומאז הוא הגיע פעמיים אבל לא באופן סדיר. ההפרש היה כמעט חודשיים. אני כרגע במעקב זקיקים כבר יום 22 למחזור ויש זקיק 14. ואין סימן לביוץ עדין. אני ממש במועקה ומתח. לא מצליחה שלא לחשוב על זה ולהתעסק בזה כל היום. במיוחד עם המעקב. אני יודעת שזה לא נחשב הרבה זמן אבל אני מרגישה כאילו כולן מסביבי בהריון ואני מקנאה ומתוחה ולא מצליחה לישון טוב. בטח אני מבריחה ככה את הביוץ. הרופאה אמרה שאם לא תהיה התקדמות היא תתן לי איקקלומין. מכיוון שלאמא שלי היה סרטן שד זה מפחיד אותי. האם בסיטואציה הזאת מומלץ לפנות לרופא פוריות מומחה ? יש לציין שההריון הראשון היה טבעי למרות שהמחזור לא היה סדיר. פשוט אני לא הייתי כל כך במתח אז. תודה רבה למי שקראה עד הנה.

גליה174

New member
שכחתי לציין שעשיתי פרופיל הורמונלי תקין

ושאני מטופלת ע'י דיקור וצמחים.

טוליתי

New member
כמה זמן את כבר מבייצת ולא נכנסת להריון?

ובת כמה את?
תעני וננסה לעזור.

גליה174

New member
אני בת 34

היו לי 2 ביוצים שאני חושבת שזיהיתי ולא נכנסתי להריון. הבעיה היא שאין לי מחזור סדיר ובעצם אני יכולה לקבל מחזור בהפרש של חודשיים.. אני לא פוליציסטית. כרגע אני במעקב זקיקים. כבר היום ה23. זה מתיש ומכניס למתח ללכת כל יומיים כבר מיום 11 למחזור. גם ככה הסיכוי לכניסה להריון הוא לא גדול , במיוחד כשקשה לאתר את מועד הביוץ וכשהוא מופיע פעם בחודשיים. תודה לך :)

טוליתי

New member
סביר שברגע שתזהי ביוץ גם תצליחי להיכנס להריון

שני ביוצים לא להצליח זה כלום, לא משהו שצריך לדאוג בגללו.
יש שתי אפשרויות: לנסות להמשיך לעקוב אחר ביוץ באופן טבעי עם מקלוני ביוץ, או לפנות לרופא, ואם כבר אז רופא פוריות.
אני בעד לנסות לזהות 3-4 ביוצים (בתקווה שבביוץ הבא כבר תצליחי) ואם חלילה לא יהיה הריון, לפנות לרופא פוריות.
בהצלחה

גליה174

New member
תודה ושאלה

היום במעקב זקיקים נראה זקיק 16 ורירית 10. אני לא עושה בדיקות דם רק מעקב אולטרסאונד. מכיוון שהרופאה שלי לא עובדת היום אשמח להתייעץ האם לחזור למעקב מחר או ביום חמישי ? בדיקת ביוץ ביתית אתמול היתה חיובית. תודה רבה

Rמחכה7

New member
כדאי לבדוק שוב מחר,

בדיקות דם ביחד עם א.ס. יתנו תמונה יותר מדוייקת
כדאי לבקש הפניה גם לבדיקות דם
&nbsp
בהצלחה רבה
ומצטרפת להמלצות של טוליתי
&nbsp

גליה174

New member
לחץ חצוצרה עם נוזלים היום במעקב

שוב הייתי במעקב זקיקים היום והרופא ראה נוזלים בחצוצרה ימנית. הוא לא בטוח אבל שלח אותי לרופאה הקבועה שלי להמשך בירור. קראתי דברים קשים על זה. יכול להיות אחרי ככ הרבה אולטרסאונדים בשבועיים האחרונים שפתאום יש חצוצרה סתומה שלא נראתה כך קודם ?

גליה174

New member
במעקב היום הרופא ראה נוזל בחצוצרה אני ממש לחוצה

קראתי דברים קשים על זה. הוא לא היה בטוח ושלח אותי לרופאה הקבועה שלי להמשך בירור. עברתי בשבועיים האחרונים כל יומיים אולטרסאונד. יכול להיות שפתאום החצוצרה נסתמת ? אף רופא לא התייחס לזה עד היום. הזקיק כרגע 19 יש מה להמשיך בנסיונות ? תודה שוב.

גם אני באותו מצב ולא מצליחה

אל תתיאשי....התחלתי להשתמש בערכות ביוץ,היה ביוץ קיימתי יחסים ולא נקלט.זה מאד מאד שובר נפשית.יש לי ילדה אחת בבית בת 6 ובשנה האחרונה מנסים להרות ולא הולך.את הראשונה הריתי טבעי ללא בעיה.

למעלה