התייעצות

Mist2

New member
זה מאוד אינדיבידואלי

מאוד תלוי באדם עצמו ובמצבו באותו הזמן, כלומר מה שיכול להועיל לי לעבודה שלי יכול להזיק לך.
יותר מזה, מה שניחשב חיכוך למכונה שלי, אלול כלל לא להיות חיכוך למכונה שלך.
וזה משתנה גם אצל אותו האדם, מה שמועיל לי עכשיו יכול להזיק לי בזמן אחר וההפך...
&nbsp
מה שאני בעצם אומר, שרק האדם עצמו יכול לדעת עם איזה חיכוך הוא יכול לעבוד כעת, ואיזה חיכוך יכול להזיק לו: ליצור אצלו יותר מדי הזדהות או אפילו לשבור את המכונה שלו.
&nbsp
החיים שלנו מייצרים לנו כל הזמן חיכוכים, אין צורך לחפש מקרים קשים במיוחד ודרמטיים במיוחד, אפשר להסתפק במזג אוויר, איחור לאוטובוס, נהג שחותך לנו את הדרך, אדם שאתו אנו עובדים ולא מסתדרים, שכנים, כאב כזה או אחר, ועוד ועוד ועוד...
&nbsp
החיים מספקים את החומר,
השיטה מספקת את הכלים,
והאדם אמור לספק את המאמצים.
&nbsp

Mist2

New member
לא מתמירים חיכוכים

מתמירים סבל, וסבל ניגרם מחיכוך.
זה כבר נושא אחר לגמרי, אני לא חושב שארצה בכלל להיכנס לכך.
כלומר אכתוב על סבל, אבל עניין ההתמרה זה כבר שלב מתקדם מאוד ולא ניתן לדלג על השלבים הקודמים לו ולדבר ישר עליו.
&nbsp
ובקשר לחיכוכים, פשוט אין צורך לחפש הרפתקאות גדולות מדי, אם החיים יוצרים לנו חיכוכים גדולים, אז אין ברירה, אבל בדרך כלל ניתן לעבוד עם כל חיכוך, ואין צורך לחפש משהו מיוחד ודרמטי...

Mist2

New member
וכמובן

יהיו מקרים בהם נומר, זה גדול עלי, אני כרגע לא יכול להתמודד עם חיכוך בסדר גודל כזה...
במקרה זה יהיה נכון לנסות להימנע מחיכוך...

את יכולה להתחיל מכאן:

זוהי התחלה של התמרה.

ה"חיכוכים", כפי שאת קוראת לזה (לא מעניין אותי שאת חוזרת על דברי אחרים - את אחראית על מילותייך וכוונותייך
), חלקם גם הצטברו מהעבר... והם ממשיכים לפעום ולהיות זמינים להתמרה גם עכשיו.

ינוקא1

New member
אני חושב שהפתרון לא קשור לאקס בכלל

ושאת צריכה להתכונן לעזוב את הבית.
להתחיל לחשוב איך את עושה את זה.
זה לא בשביל האקס או אחותך , זה בשביל התפתחותך.

ברור לי שזה לא פשוט , אבל אני חושב שאת כבר מספיק "מחוברת" , כדי להיות מסוגלת להגשים.

למעלה