התייעצות

zohar050

New member
התייעצות

הי
אני מתחילה בקרוב בתהליך של תרומת ביצית.
הרופא שלי הוא פרופ זיידמן ואני מעדיפה להשאר אצלו ולבחור במסלול לבוב אוקריאנה באסותא רמת החייל.
האם מישהי יכולה להמליץ או לתת לי מידע או ביקורת על המסלול?
בנוסף מתלבטת מאוד בין בנק הזרע סופרם לקריובנק.
קריובנק שלחו לי קטלוג עם פרטים רבים על כל תורם כולל פרטים שהתורם כותב על עצמו.
אני לא מצליחה להבין אילו פרטים יש בקטלוג של סופרם (יש לי תחושה שפחות). מישהי יכולה לתת לי אינפורמציה?
המון תודה :)

עוגי555

New member
ברוכה הבאה!

למרות שאין לי תשובות

נתונים בסופרם

היי,
בסופרם את מקבלת רשימה עם נתונים בסיסיים לא זוכרת בדיוק מהם מהרשימה למטה, אבל הם עוזרים לך לצמצמם את הרשימה לכמה שמעניינים אותך. אחרי שבחרת רשימה מצומצמת מדפיסים לך עוד נתונים/העדפות/התרשמות בסה"כ זה מה שאת מקבלת:
דת, סוג דם, מוצא, גובה. משקל, צבע עור, צבע עיניים, צבע וסוג שיער, השכלה, מקצוע, שפות, ריאלי/הומני, יכולות טכניות, עיסוק בספורט, תחביבים, מנגן בכלי נגינה, יכולות אומנתיות, צבע מועדף, בע"ח מועדפים, תכונות אופי בולטות והתרשמות הצוות (והן גם אומרות אם הוא מזכיר להו אישיות מפורסמת במראה חיצוני)

האינפורמציה הזו ניתנה לי על תורמים מהארץ שעברו את כל הבדיקות הגנטיות. לא יודעת אם זה תקף לכל סוגי התורמים (בטח לא לתורמים מחו"ל)
מקווה שעזר

ענבלי 12

New member
היי

אני התלבטתי גם .ובסוף בחרתי במסלול של רמת החייל . ואני דיי מאוכזבת . ממליצה לך לבחור במנור

rabbitm

New member
ממליצה לך גם לבדוק את מנור

אמנם לא מנסיון אישי, אבל יש פה שפע ביקורות חיוביות על מסלול מנור.
אני הייתי באסותא רמת החייל ומאוד התאכזבתי.
לגבי בנק הזרע, אני חושבת שעדיף קריובנק, מנסיוני בעבר נראה לי שהם יותר מפורטים ועם נסיון

בהצלחה

zohar050

New member
תודה לכן. חייבת לדבר באופן אישי עם מי שיש לה מידע/ביקורת

זה ממש קריטי עבורי להחלטה ויעזור לי מאוד
ההחלטה קשה
המשך יום מעולה לכולן

את ואני באותה הסירה

גם אני אצל זיידמן וברמת החייל, ומתחילה בקרוב את התהליך.
תורם הזרע שלי הוא מקריובנק. אין לי מה לומר על סופרם, כי לא ניסיתי אותם, אבל מקריובנק קיבלתי שירות מספק ואני לא מאמינה שבסופרם תוכלי לקבל יותר מידע על התורם, ממה שתקבלי בקריובנק.
הפרטים החשובים הם הנתונים הגנטיים והבריאותיים, והמראה החיצוני שיש לו חשיבות מסויימת (בעיני לפחות) - בעיקר ברמת הצבעים וגוון העור - שיהיה דומה לי וזה..
שאר הנתונים הם מימילא סובייקטיביים וניתנים על סמך דיווח של הצוות או של התורם עצמו, אז קשה להסתמך עליהם.

לגבי מאוכזבות המסלול, גם אני הייתי שמחה לשמוע מה היה שם מאכזב כל כך? ומה יש במסלול מנור המומלץ שאין באחרים?

למעלה