חודש הבא אנחנו מתחילים להתכונן ל-IVF . אני מאוד רוצה לעזוב את הרופא שלי. אני יודעת שיש ועדה שבה מאשרים לך להתחיל טיפולי הפריה. האם כדאי לחכות להמלצה של הרופא? או שאפשר לעבור לרופא אחר כבר לפני?
לא נראה לי שזה קשור.
מה הרקע שלכם?
עשיתם הזרעות? ואם כן, כמה? עם או בלי הורמונים?
אם המצב מאפשר מעבר להפריות, לא נראה לי שאת צריכה לחשוש מלעבור רופא.

אנחנו אחרי שלושה סבבים שבהם היינו אמורים לעשות הזרעות (עם הורמונים). כיוון שיש לי בעיה בחצצורה השמאלית הרופא החליט שאם הביוץ מצד שמאל לא נעשה הזרעה כיוון שיש סיכון להיריון חוץ רחמי. יצא שלקחתי הורמונים אך לא עשינו בסופו של דבר הזרעה.
גם החודש (החודש השלישי של הניסיונות להזרעה) אין ביוץ מצד ימין. כמו כן - לא ככ משפיעים עלי ההורמונים כמו שהוא ציפה: בסופו של דבר יוצא לי רק זקיק אחד.
אני לא ככ מרוצה מהרופא - לא בגלל שהוא לא טוב, הבנתי שהוא מצוין, אבל אני לא ככ אוהבת את היחס שלו. השאלה אם כדאי לי להישאר כדי לחכות להמלצה שלו בוועדה. האם אחרי זה אפשר לעזוב אותו.

כיוון שזה לא מקרה ״קלאסי״ של מעבר להפריות ואת לא יודעת מה רופא אחר יציע והואיל ואני מבינה שאתם רוצים לעבור להפריות, אז אני חושבת שאכן כדאי שתחכי עד אשר הוא ידאג לך לאישור להפריה ורק אח״כ תעברי לרופא אחר...
שיהיה המון בהצלחה!
לפחות זה מה שהיה אצלי.
הרופא המליץ אחרי ההזרעות שלא צלחו לעבור לIVF.
הוא שלח אותי לכל הבדיקות הנדרשות + מילא טפסים והגשתי את הבקשה.
במקרה שלי, בחרתי להמשיך איתו לטיפול הראשון. אחריו עזבתי אותו ועברתי.

שיקוליהם ש הועדה הם בגדר נעלם.
לא יודעת מה הם והאמת שאת האישור הראשון קיבלתי יחסית מהר (הרופא היה של מכבי ובחרתי ללכת איתו פרטי לאסותא) אבל כשביקשתי את הטופס התחייבות השני לאיכילוב (אחרי שעשו פאשלה באסותא ורציתי לברוח משם ומהרופא) הערימו עליי קשיים בלי סוף...אבל בסוף אישרו.
אני הייתי אחרי 2 הזרעות וHysterosalpingography (בגלל הכשלונות + היעדר מחזור למשך 3 חודשים) והמעבר לIVF בא מהרופא ולא ממני.