התייעצות

mishb

New member
התייעצות

הי לכן, בקרוב מאוד כנראה אהיה פה די הרבה

חודש הבא אנחנו מתחילים להתכונן ל-IVF . אני מאוד רוצה לעזוב את הרופא שלי. אני יודעת שיש ועדה שבה מאשרים לך להתחיל טיפולי הפריה. האם כדאי לחכות להמלצה של הרופא? או שאפשר לעבור לרופא אחר כבר לפני?

ענבל ח1

New member
את חוששת שאם תעברי לא יאשרו לך IVF?

לא נראה לי שזה קשור.
מה הרקע שלכם?
עשיתם הזרעות? ואם כן, כמה? עם או בלי הורמונים?
אם המצב מאפשר מעבר להפריות, לא נראה לי שאת צריכה לחשוש מלעבור רופא.
&nbsp

נתנאלה2

New member
אני חושבת שאת צודקת,שהרי

הרופא הזה שלך מכיר את התיק שלכם,
לפיכך, תמלאו איתו את הטפסים, תקבלי אישור לטיפולי IVF
או אז, לכי להיכן שאת בוחרת, אינך מחויבת להשאר עימו.

mishb

New member
תודה רבה

זה מה שחשבתי. לא ידעתי אם אחרי ההמלצה שלו יהיה אפשר לעזוב אותו

mishb

New member
אני חוששת שאני צריכה את ההמלצה שלו

אנחנו אחרי שלושה סבבים שבהם היינו אמורים לעשות הזרעות (עם הורמונים). כיוון שיש לי בעיה בחצצורה השמאלית הרופא החליט שאם הביוץ מצד שמאל לא נעשה הזרעה כיוון שיש סיכון להיריון חוץ רחמי. יצא שלקחתי הורמונים אך לא עשינו בסופו של דבר הזרעה.
גם החודש (החודש השלישי של הניסיונות להזרעה) אין ביוץ מצד ימין. כמו כן - לא ככ משפיעים עלי ההורמונים כמו שהוא ציפה: בסופו של דבר יוצא לי רק זקיק אחד.
אני לא ככ מרוצה מהרופא - לא בגלל שהוא לא טוב, הבנתי שהוא מצוין, אבל אני לא ככ אוהבת את היחס שלו. השאלה אם כדאי לי להישאר כדי לחכות להמלצה שלו בוועדה. האם אחרי זה אפשר לעזוב אותו.
&nbsp

ענבל ח1

New member
במקרה שאת מתארת כדאי לחכות עד להמלצתו לדעתי

כיוון שזה לא מקרה ״קלאסי״ של מעבר להפריות ואת לא יודעת מה רופא אחר יציע והואיל ואני מבינה שאתם רוצים לעבור להפריות, אז אני חושבת שאכן כדאי שתחכי עד אשר הוא ידאג לך לאישור להפריה ורק אח״כ תעברי לרופא אחר...
שיהיה המון בהצלחה!

עבור הועדה את צריכה המלצה של רופא לעבור לIVF

לפחות זה מה שהיה אצלי.
הרופא המליץ אחרי ההזרעות שלא צלחו לעבור לIVF.
הוא שלח אותי לכל הבדיקות הנדרשות + מילא טפסים והגשתי את הבקשה.
במקרה שלי, בחרתי להמשיך איתו לטיפול הראשון. אחריו עזבתי אותו ועברתי.
&nbsp
&nbsp

שיר שיר7

New member
שאלה

מהם הקריטריונים שאפשר לעבור את הוועדה ?
אצלי דוגמא אני בת 42 עם חצוצרה סתום וניסיון טבעי להכינס להריון במשך חודשים שלא הצליח
האם זאת סיבה שכן יאשרו ??

פזית66

New member
לפי מה שאני יודעת לא. לי עם חצוצרה סתומה אחת לא אישרו בלי 3

הזרעות. כי החצוצרה השניה פתוחה אז עקרונית יש להזרעות סיכוי להצליח.

תשובה

שיקוליהם ש הועדה הם בגדר נעלם.
לא יודעת מה הם והאמת שאת האישור הראשון קיבלתי יחסית מהר (הרופא היה של מכבי ובחרתי ללכת איתו פרטי לאסותא) אבל כשביקשתי את הטופס התחייבות השני לאיכילוב (אחרי שעשו פאשלה באסותא ורציתי לברוח משם ומהרופא) הערימו עליי קשיים בלי סוף...אבל בסוף אישרו.
אני הייתי אחרי 2 הזרעות וHysterosalpingography (בגלל הכשלונות + היעדר מחזור למשך 3 חודשים) והמעבר לIVF בא מהרופא ולא ממני.

למעלה