בהצלחה קודם כל
אם זה ראומטולוג שמתמחה בפיברו /תת"כ כפי שכלנית כתבה, הוא ידע לכוון אותך ויודע מה צריך לשלול.
אם הוא ראומטולוג "רגיל" אז אולי הוא בכל זאת ישלול כל מיני דברים, שישרתו אותך אח"כ כשתגיעי לראומ' שכן מתמחה בזה. אבל הוא גם עלול "לערבב" אותך. גם מראוטולוג שמתמחה בתת"כ יצאתי עם הרגשה זיפתית אחרי האבחון.
אז תנסי לשמור על מצפן פנימי שלך, לזכור שמה שאת מרגישה או חווה הוא לא המצאה שלך, גם אם יתנו לך להרגיש אחרת. ולא להרפות עד שתהיה לך תשובה מה יש לך, ובעיקר מה עושים כדי להרגיש יותר טוב.
אם זה יעזור לך אולי את יכולה לנסות פה לפרוט את הסמפטומים וניסיון לתאר איך זה מרגיש.
מניסיוני כדאי לבוא לרופאים כמה שיותר מוכנים ומסודרים.
בגלל שיש לי גם פגיעה קוגניטיבית קשה אז אני גם חייבת לבוא עם הדברים כתובים כי אני לא מצליחה להתנסח בזמן אמת ובלחץ של זמן.
הם לא אוהבים את זה, הם רוצים לשמוע ממך מילולית ולא מדף כתוב, אבל את יכולה לרשום לעצמך כמה נקודות כדי שלא תשכחי דברים חשובים.
אה, דבר חשוב תנסי לשחזר ממתי יש לך את כל אחד מהספמטומים, לי זה קשה לזכור זמנים וגם שוכחים.
בכל מקרה האבחון הוא ארוך ומייגע כי הוא על דרך השלילה, אז מהפגישה הראשונה הזו מן הסתם לא תצאי עם אבחון. אבל זה שאת יוצאת לדרך זה כבר התחלה
וכן, אני מבינה את זה שקשה לך אפילו למצוא מילים לאיך שאת מרגישה. זה באמת קשה.
אבל אולי בתור התחלה תתני צ'אנס לראומטולוג הזה, תבואי "איך שאת" ותתני לו להוביל ולעשות מה שהוא מבין.
בהצלחה ואת מוזמנת לשתף