התייעצות
אהלן חבר'ה
אשמח להתייעצות קלה,
אני כבר שנה צמחונית והחלטתי השבוע להפסיק עם מוצרי חלב
אני צריכה ייעוץ בכמה דברים,
1. אני פשוט לא מסוגלת לאכול יותר קטניות. גורם לי לנפחיות ולכאב בטן. אני לא מצליחה להתרגל לזה וזה ממש מונע ממני תפקוד רגיל, נגיד אתמול אכלתי לצהריים מג'דרה, בסביבות 13:00, והרגשתי מלאה ונפוחה עד 22:00!
אני ממש מפחדת שאני אאלץ להפסיק לאכול קטניות, איזה עוד חלופות יכולות להיות לי, לארוחת הגדולה של היום ( בד"כ היא בערב)? בד"כ אני אוכלת אורז עם ברוקולי/ חומוס/ כרובית/ עדשים.. ומפחדת שאני צריכה להפרד מהם על אף שזה ממש טעים לי
2. מה אתם לוקחים אתכם למהלך היום? עד היום לקחתי איתי לא.צהריים סנדוויץ עם גבינה ומלא ירקות. הייתי אתמול בסופר ולא מצאתי ממרח ראוי, רק נוטלה, ממרח לוטוס
ולא מתחשק לי להתחיל לאכול את כל הדברים המשמינים האלו.. "סקיפי" היה חצי נחמה (92% ממנו זה בוטנים, וגם הממרח היחידי שהיה במבצע
)
אני מחפשת ממרח כי אין לי זמן/ כוח להכין בבוקר סנדוויצ'ים מושקעים.
אני אבקר היום בסופר אורגני, אבל מבאס אותי שהממרחים האלו כאלו יקרים. מישהו מכיר ממרח לא יקר שהוא גם בריא?
ומה בדבר הקלוריות? עשיתי חישוב שרק החמאת בוטנים בסנדוויץ' מגיעה ל200 קלוריות.
נ.ב- אני בדיאטה בנוסף להכל
תודה לכם!
אהלן חבר'ה
אשמח להתייעצות קלה,
אני כבר שנה צמחונית והחלטתי השבוע להפסיק עם מוצרי חלב
אני צריכה ייעוץ בכמה דברים,
1. אני פשוט לא מסוגלת לאכול יותר קטניות. גורם לי לנפחיות ולכאב בטן. אני לא מצליחה להתרגל לזה וזה ממש מונע ממני תפקוד רגיל, נגיד אתמול אכלתי לצהריים מג'דרה, בסביבות 13:00, והרגשתי מלאה ונפוחה עד 22:00!
אני ממש מפחדת שאני אאלץ להפסיק לאכול קטניות, איזה עוד חלופות יכולות להיות לי, לארוחת הגדולה של היום ( בד"כ היא בערב)? בד"כ אני אוכלת אורז עם ברוקולי/ חומוס/ כרובית/ עדשים.. ומפחדת שאני צריכה להפרד מהם על אף שזה ממש טעים לי
2. מה אתם לוקחים אתכם למהלך היום? עד היום לקחתי איתי לא.צהריים סנדוויץ עם גבינה ומלא ירקות. הייתי אתמול בסופר ולא מצאתי ממרח ראוי, רק נוטלה, ממרח לוטוס
אני מחפשת ממרח כי אין לי זמן/ כוח להכין בבוקר סנדוויצ'ים מושקעים.
אני אבקר היום בסופר אורגני, אבל מבאס אותי שהממרחים האלו כאלו יקרים. מישהו מכיר ממרח לא יקר שהוא גם בריא?
ומה בדבר הקלוריות? עשיתי חישוב שרק החמאת בוטנים בסנדוויץ' מגיעה ל200 קלוריות.
נ.ב- אני בדיאטה בנוסף להכל
תודה לכם!