התייעצות..

dontevenknow

New member
כמובן, השאלה רק

איך עושים את זה...

ariel220

New member
מגיע הרגע שחייבים לחשוף את החולשות שלנו

(מה שכרגע נראה לך כחולשה).

מבין את הקטע עם המוזיקה. גם אני קצת מפחד בכל פעם שחבר שנוגע לי בפלא' יכנס למוזיקה ויראה את כל האלבומים של ביונסה שם.

נראה לי שבעתיד או אולי כבר עכשיו מתחילה להימאס עליך תחושת הבדידות, אתה לא רוצה להיות לבד, כנראה גם בא לך מגע מיני עם מישהו ונמאס להסתיר..

מתישהו מגיע הרגע שאתה מבין שאתה חי את החיים שלך. לא של ההורים שלך שאתה לא רואה לאכזב. שלך. שאתה מבין שתוכל להיות מאושר רק שתפתח לעצמך ולסביבה ותחיה בצורה שאתה רוצה לחיות ולא בצורה שמצפים ממך. וזה נכון לכל תחומי החיים. אתה רוצה למות בידיעה שחיית בשקר כל החיים שלך?

לחלק מהאנשים זה קורה רק אחרי צבא אחרי שהם עברו לגור בעיר אחרת (לרוב ת"א) רחוק מהמשפחה ומכל האנשים שלא רצו שידעו.

אולי בתור התחלה תפתח כרטיס באטרף עם תמונות מוסתרות ותתחיל לאט להכיר אנשים. רק תזכור לשמור על עצמך.. נשאים וזה.

dontevenknow

New member
בדיוק,

אני לא יודע להגיד כמה פעמים התעניינו ואמרתי "בקושי יש לי מוזיקה בפלאפון" או התחמקתי בצורה כזאת אחרת, וכמובן אסור לאף אחד לנגוע...
זה פחות או יותר לחיות בחשש ודאגה. וכן, ברור שזה נמאס לי. אבל זה גם מה שנקרא Comfort Zone, התרגלתי לחיות ככה, ואני מפחד מהסיכונים שיש אחרת.
אם רק הייתה לי אפשרות לעשות "Save" לנקודת הזמן הזאת, ומקס' לחזור אליה....

והלוואי שהייתה לי את האפשרות לעבור למקום חדש ורחוק (למשל חו"ל
) ולהתנסות בלהיות יותר מי שאני, אבל זה לא באמת ריאלי לשנים הקרובות,
ובכלל, אני מוצא שהמצב שלי גורם לי לתופעה הפוכה, שבו אני פחות או יותר לא עושה כלום, ולא מצליח לחשוב על מה אני רוצה להיות, ללמוד, וכו'. תקוע.

אני חייב להגיד, שכן, הייתי רוצה להתנסות בזוגיות ובאופן כללי לפגוש אנשים כמוני, ואולי דרך זה להשלים עם עצמי ולצבור ביטחון.
אבל יחסים אינטימיים ומגע מיני זה אולי הכי פחות דחוף לי. כלומר, זה מבחינתי ממש לא בין השלבים הראשונים שאני צריך לעבור. יש דרך ארוכה עד לשם..
אלא אם כן זה יקרה לי בתצורת "סרט דיסני" שבו במקרה פגשתי מישהו מושלם, אני לא רואה מצב שבו אני "מחפש" כשאני עדיין בארון ולא לגמרי שלם עם זה.

(אגב, כשאני אומר שאני לא שלם, זה גם עם, בין השאר, האקט המיני. לא נתפס לי כמשהו שהוא טבעי, ואמור לקרות. אני מדבר על אנאלי בעיקר. בלי קשר לאם זה מושך אותי).

תודה רבה על התגובה

aשרון

New member
שלום לך......

ברוך הבא לפורום, הגעת למקום הנכון בזמן הנכון.
אולי כהתחלה יהיה לך נוח לשתף את חברי הפורום בתחומי העניין שלך, ואולי עם הזמן תרגיש נוח לצאת מהמרחב הוירטואלי לעולם האמיתי.

הפסיכולוגית שלך צודקת בזה שהיא אמרה שאתה צריך "לצאת לעולם", ולא לפחד מאינטרקציות עם אנשים חדשים ולנסות ליצור קשרים על בסיס עניין משותף. ההשלמה עם עצמך תגיע רק עם תהליך של עשייה וצבירת ניסיון חיים, וההבשלה לקבלת הנטייה שלך תבוא לך עם הזמן ככל שתתנסה יותר ותפתח את עצמך לדברים חדשים .

אתה בהחלט מוזמן להישאר בפורום ולחלוק איתנו את תחומי העניין שלך, זה הכל עניין של ניסוי וטעייה בחיים.

הנה שיר שלדעתי יכול להתאים למצב שלך רק אם תסכים לשחרר קצת,... שים לב למילים של השיר בתיאור מתחת לסרטון, למילים !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=0xDf-_8KvGM

dontevenknow

New member
בהחלט מתאים...

אבל אם כבר, אז לאחרונה אני שומע את Let It Go
בתקווה שיום אחד אוכל לשיר אותו עם כוונה מלאה (ולהראות לעולם את הכוחות שלי?
)
ואם רוצים עוד אז תמיד יש את ההמנון Follow Your Arrow.

כבר לא מעט שנים שאני משתתף בפורומים שונים בתחומים שמעניינים אותי, בצורה אנונימית לרוב לא תיהיה לי בעיה לשתף ולהביע, במיוחד שמדובר בחברה שמורכבת מאותם תחומי עניין (ובנתיים זה אנונימי בלבד).
גם עם מישהו שאני מרגיש בטוח איתו וסומך עליו אני פחות אחשוש לשתף (מעטים כאלו).
מילות המפתח אצלך הן כנראה "על בסיס עניין משותף" - כשזה כך זה יכול להיות יותר קל, ואני מרגיש שהחברה שאני מוקף בה כיום תרים גבה על רוב הדברים שאני אביע או אומר.
הטריק הוא איך להתמודד עם אנשים שכן ירימו גבה בשביל להגיע לאלה שלא. בקרוב אני מתחיל קורס פסיכומטרי וזה בהחלט אחד הדברים המלחיצים, שוב אצטרך להתמודד עם כל הדברים מחדש, ולהיכנס לדמות שכזו.

תודה על התגובה!

למעלה