התייעצות

יעל ND

New member
ל-a wild rose

מצטערת שלא הבנתי שאת אישה. בהחלט לא היתנ לי שום כוונה לפגוע בך או בנשיות שלך, ח"ו. סליחה.

לשאלתך. אם את מעוניינת בטיפול וסומכת המטפל שלך - את תעשי את מה שאומרים לך לעשות. אם אינך מעוניינת או לא סומכת במטפל שלך - חבל לבזבז זמן לדיבורים. או שעזבי את העניין או שתחליפי מטפל, בהתאם לסוג הבעיה.
הרי ברור לכל, שאם תמשיכי לאכול את מה שמזיק לך, הטיפול יכשל. ואם את לא באמת מעוניינת לטפל בעצמך, פירוש הדבר שאין לך מוטיבציה ולכן לא תוכלי להתמיד בטיפול ו/או לעשות שינויים נחוצים כפי שצריך לעשותם.
לכן אמרתי לך: קודם כל תבררי עם עצמך איפה את עומדת: האם את באמת מוכנה לטיפול?
ואם כן, מה עם המטפל שהיכרת: את סומכת עליו?

a wild rose

New member
מצטערת, עדיין לא ברור לי

האם העובדה שהתייעצתי כאן בפורום מהווה בעינייך את כל מה שכתבת ודורש לומר לי שאני "צריכה להחליט" אם אני מעוניינת בטיפול? אם כן, כנראה שזו הייתה טעות להתייעץ כאן. האמת שהיו לי עוד שאלות, אבל לאור התגובה שלך אני מבינה שאין טעם. אם בלי לדעת מה הוביל אותי לטיפול ומה המגבלות שניתנו לי את קובעת בנחרצות שכזאת "מה מזיק לי", שאין לי מוטיבציה ואני לא מעוניינת לטפל בעצמי וכל השאר, אז כנראה שזה באמת לא מה שאני צריכה.

אני מאוד מקווה שהגישה שלך לא משקפת את גישתם של מטפלים בכללי.

יעל ND

New member
לא קובעת לך כלום

(גם לא לאף אחד אחר).
נהפוך הוא: מזמינה אותך לחשוב ולקבוע מה את צריכה.
ומאחר וביקשת הסבר - הסברתי לך, למה זה חשוב.
אם לא הבנת את תשובתי - מצטערת, לא חושבת שאצליח להסביר עוד יותר ברור.
שתהיה לך רפואה שלמה בכל מקרה.

ולגבי שאלום\ת: אם את סומכת על המטפל שלך, ממליצה לפנות עם כל השאלות אליו ולא לאנשים שאת לא מכירה ושלא מכירים אותך ואת המקרה שלך.

a wild rose

New member
זה בסדר, אני לא אטריד אתכם יותר

על כך שהטרדתי בשאלות כאן, טעיתי לחשוב שהפורום מתאים לכך.

למעלה