התייעצות

mamushka27

New member
התייעצות

חזרתי מחופשת לידה והרכ"אית הוחתמה לתפקיד פק"רית. אני מרגישה שהרבה ממה שעשיתי עובר אליה ככה שנשארתי עם תחום מרכזי אחד-מילואים. המפקדת שלנו יוצאת לחופשת לידה בקרוב היא בעיקרון אמורה להחליף אותה.
מצד אחד- זה מתאים לי כי אני אמא אבל מצד שני מאוד מציק לי שהרבה ממה שעשיתי אני כבר לא עושה.
אני שוקלת לדבר עם המפקדת שלנו לגבי זה...אולי אפילו לבקש לעבור תפקיד..מה דעתכם? אני נגדת (נכנסת לשנה הרביעית)...אשמח לעצה/ות

sayar3

New member
זה קצת עצוב..אבל זו דרך עולם.

זה המחיר שהרבה נשים משלמות עקב חופשת לידה ממושכת.בדיוק בגלל זה קיימות הרבה נשים שמוותרות על חופשת לידה רק כדי לא לפגוע בקריירה שלהן.בדיוק בגלל זה המציאו את החוק שקובע שגם הבעל יכול לקחת חופשת לידה...גם אם זה לא אידיאלי.
כשלא היית-גילו כנראה שלרכא"ית יש יכולות להתמודד עם חלקים מהפער שנוצר בעקבות יציאתך לחופשה.כנראה שהיא עשתה את עבודתה בצורה טובה מאוד ולכן הוחלט שהיא תחליף גם את המפקדת שלכן....אני מניח שאותה רכאי"ת היא רווקה ולא מוגבלת בחיי משפחה וזה נותן לה אפשרויות לפיתוח קריירה בצורה טובה יותר מאחר ויש לה פשוט יותר זמן להשקיע בעבודה ולהצליח.אל תצטערי שבחרת בחיי משפחה על חיי צבא.המשפחה תישאר איתך לכל החיים ואילו הצבא כנראה ילווה אותך עד סיום 7 שנות קבע....
אגב לא כתבת מה תפקידך בכלל,מה הוא כלל בעבר ומה הוא כולל היום.

mamushka27

New member
הממ..

נשארתי עם תחומים שהתעסקתי לפני אבל הרבה נושאים ירדו ממני בטענה שרוצים להפריד בין סדיר ולמילואים
עכשיו המפקדת הישירה יוצאת לחופשת לידה ורוצים שהיא תתעסק בסדיר.. אני מתכוונת להבהיר למי שמעליי שאני לא רוצה לקחת אחריות על שום דבר שהוא לא תחת העיסוק שלי..אגב, במקומי היית מנסה לעבור תפקיד?

deathcaster

New member
אני לא סייר 3

אבל במקומך, לא הייתי מעז לחשוב לעבור תפקיד, לא במצב שבו צה"ל נמצא כיום שיש 100 קופצים על כל תפקיד ומתים להעיף משרתי קבע לאזרחות...

אז ביג דיל... ירדו ממך נושאים... יש אנשים שיראו זאת כברכה.

למעלה