התייעצות

פושקית1

New member
התייעצות

הבן שלי בן 9 נוטל קונצרטה 36 לאחר שראינו שהיא כבר לא עוזרת כבעבר פנינו לנירולוג אך בשל משקלו של הילד לא ניתן להעלות את המינון אך הוא המליץ לתת לו זום יחד עם קונצרטה ואמר לי שאין לי מה לפחד כי זום היא תרופה טבעית למרות שהוא לא בטוח שזה יעזור כי הוא חושב שמדובר באופי אבל שווה לנסות ועכשיו אני מתלבטת זו גם תרופה לא זולה וגם כמה להעמיס על הילד כדורים , יש פה עוד משהו שמטופל בזום ו/או משלב עם רטלין/קונצרטה?בנוסף הוא הציע לי לפנות למורה מתקנת לאבחון - אם זכור לכם כתבתי פה בעבר לילד יש ציונים טובים אך הוא לא כותב כלום בכיתה ולא מוכן להכין שיעורים .

נסיון עם זום

זום זו התרופה הטבעית הילידה שנבדקת מחקרית והיא משפיעה על 30% מהילדים
בעיקר על ההיפראקטיביות.
פגשתי כמה ילדים שקיבלו זום וזה עזר להם מאד אבל לא מיד אלא לאחר כחודשיים שלושה
אם הילד לא מוכן לכתוב צריך אולי לאבחן לקויות למידה ולתת לו הוראה מתקנת
הייתי מציעה לך גם לפנות למרפאה בעיסוק בנושא
ציפי קוברינסקי

nickname16

New member
נתנו זום לבן שלי בן 5 וחצי

לאחר התייעצות עם נוירולוג
לצערי לא שמתי לב לשום הבדל או שינוי כך שאני אישית לא יכול להמליץ לך , למעשה זה כמו לתת לילד אומגה 3 בשם אחר.

מרי פופ

New member
הבן שלך שוקל מתחת ל 25 ק"ג?

ניסיתם כבר תרופות אחרות?
לגבי הזום, שמעתי תגובות לכאן ולכאן, זה ממש לא חותך, אבל כמי שהלעיטה את הבן שלה בטונות של אומגה 3 ביום ללא כל שיפור, אני קצת סקפטית.
לגבי הוראה מתקנת, אני עם הרופא לגמרי, הבן שלי בכיתה ח' וההתנהלות שאת מתארת מלווה אותו מכיתה א'. יש לו ציונים טובים מאוד עד עכשיו, אבל בזכות המורה המתקנת שלנו (עכשיו היא עובדת עם הבת האמצעית המאובחנת), הוא למד ללמוד כשצריך ולהכין ש"ב במקומות הקריטיים. אם הוא לא כותב תבדקו גם דיסגרפיה, אצלנו זו בעיה משפחתית, אצל כל הילדים, ואחד המאפיינים זה חוסר רצון לכתוב וכתב מזעזע.

יעל גגג

New member
אצלנו זום לא השפיעה בכלל

נתתי 3 חודשים, אח"כ כחודשיים אומגה 3 ממרווה מרושתת (מקור צמחי), לא חל שינוי במידת הפטפוטים ומוסחות הדעת בכיתה (זו הבעיה העיקרית אצלו).
מצד שני הוראה מתקנת אצל ביתי שלא היתה היפר אלא סבלה מהתנתקויות בזמן השיעור ולקויי למידה - עשתה פלאים. אני מאד מאמינה בהוראה מתקנת.

למעלה