התייעצות...

יפעת 7379

New member
התייעצות...

היי בנות,
אני אתמול הייתי בחוות דעת שנייה אצל פרופסור אריאל רבל בהדסה עין כרם מכיוון שבתל השומר הניתוח שלי כרגע רק בסוף מאי,מישהי נותחה אצלו בעבר?
אני מתלבטת אם לחכות ולעשות בתל השומר או אצלו,
תודה מראש,
יפעת

liats80

New member
לא מכירה

והאמת שמעולם לא שמעתי את שמו.
אבל אולי הירושלמיות ידעו לענות לך.

China8

New member
אני אני

עברתי אצלו ניתוח בהדסה ב-2002, את יכולה לחפש פוסט שכתבתי על ההסטוריה הניתוחית שלי ועל דעתי על הניתוח הקודם, כתבתי בשבוע שעבר נדמה לי.
פרופ׳ רבל באישיותו די נעים, חייכן ואנושי. בכל מקרה, הדסה הוא לא בין בתיה״ח המובילים בטיפול באנדו, לא לפני 10 שנים ולא היום.
שורה תחתונה - הייתי עושה בתל השומר.

יפעת 7379

New member
תודה

תודה רבה,
אני בלחץ אטומי רוצה כבר לעבור את הניתוח הזה ולהיות אחרי ולהתחיל הפריות אני מרגישה שהחיים שלי נעצרו בהמתנה לניתוח הזה אני כול הזמן חושבת על זה מה יהיה מה יגלו ואם בכלל אני אצליח אח"כ להביא ילדים.
לא יכולה לשמוע יותר את המשפט יהיה בסדר זה מעצבן אותי איך אנשים יכולים להגיד יהיה בסדר בלי לדעת מה יהיה?!?!
כרגע אני הראשונה בסטנד ביי של הקדמה לניתוח מקווה שהוא יוקדם כי עד סוף מאי שזה התאריך המקורי שלי אני פשוט אצא מדעתי...
אני מודה לכן על הפורום הזה שאני יכולה להוציא את מה שבליבי ואני מרגישה שמקשיבים לי,בעלי והמשפחה שלי כמה שהם תומכים אני מרגישה שהם לא באמת מבינים אותי ואת הפחדים שלי,אני מרגישה כול כך בודדה הרבה פעמים.
לפחות הכאבים פחתו עם הלוקרין זאת גם סוג של נחמה...
אז תודה לכן וחיבוק גדול לכולכן,
רק בריאות,
יפעת.

danaaa6

New member
היי China8

תוכלי לציין בבקשה כמה זמן ארך הניתוח הראשון שלך, ובאיזה לייזר נותחת?
ומה הרופא אמר לאחר הניתוח האם הסיר את כל נגעי האנדו, או "שעשה כמיטב יכולתו"?

China8

New member
ככה

הניתוח ארך כשלוש שעות ולא מבינה את השאלה באיזה לייזר נותחתי, וואלה לא יודעת. עברתי לפרוסקופיה ולא זוכרת שנאמר משהו לגבי סוגי לייזר....
הרופא עשה כמיטב יכולתו... למשל בשחלת ימין נוקה אנדו והניקוי הזה חרץ את גורלה של השחלה לעולמים כי מאז היא לא מתפקדת. בצד שמאל לא נגעו והוא מתפקד בסדר יחסית.
פרופ רבל חזר והדגיש כי האנדו יחזור אם לא אקח טיפול מניעתי, כמו גלולות למשל אבל אני לא רציתי. הניתוח שלי הראשון היה לפני 10 שנים.

גיגי351

New member
שמעתי על פרופסור רבל

אמנם אני נותחתי בהר הצופים אבל שמעתי מלא מלא המלצות חמות על דקטור רבל. אומרים שהוא מעולה.

זואילי

New member
מי שנותחה אצל רבל ויצאה מרוצה

תמליץ עליו.

מי שנותחה בתה"ש ויצאה מרוצה - תמליץ עליהם...

אז יש לך דיעות לכאן או לכאן - בשירשורי הפורום.

נשאר רק להחליט. אולי ע"פ סדרי עדיפויות אישיים שלך?

יפעת 7379

New member
אין לי סדר עדיפויות כול כך...

האמת שלא התחברתי לא אליו ולא לרופאים בתל השומר,אני רוצה את מי שהכי מקצועי ושעשה הכי הרבה ניתוחים...
ביקשתי המלצות על רבל והיחידה שענתה לי (חוץ מגיגי עכשיו) אמרה שהיא לא ממליצה עליו,אבל אני באמת יחפש עליו בשירשורי הפורום את זה לא עשיתי...
למרות שדי החלטתי אין לי כוח יותר להתברבר עם זה אני אעשה את הניתוח בתל השומר ונקווה לטוב...
כרגע אני בסטנד ביי שיקדימו לי אותו מה26.5 אני מקווה שזה יתחיל וייגמר כמה שיותר מהר כדי שלא תהיה לי הזדמנות לחשוב על זה יותר כי המוח שלי מ פ ו צ ץ !!

גיגי351

New member
תשובות

אני נותחתי אצל דוקטור ירון חמני מהר הצופים. כרגע אני לא יכולה להגיד עליו כלום עד אשר יעברו לי הכאבים ואז אגיב לגביו. חוץ מזה שהוא נחמד ביותר.
לגבי הדסה עין כרם אני יודעת מניסיון כי בעבר קבעתי שם פעמיים תור לניתוח וביטלתי (פיק בירכיים של הרגע האחרון) יש בעין כרם את דוקטור רבל ששמעתי באמת שהוא נהדר ממנותחות שנותחו אצלו ,וגם יש את דוקטור אברהם בן שושן שהוא עושה רושם של סופר מקצועי.
משום מה לגבי שני הרופאים הנ"ל אין הרבה מידע באינטרנט ובכלל .

למעלה