התייעצות

התייעצות

הבן שלנו בן 4. בגן תקשורתי. תמיד ידעתי שחלק או שאחד מהסימפטומים הוא הריצה במעגלים תוך כדי השמעת קול או ללא. עכשיו נמסר לנו מהצוות בגן, שנכון לעכשיו הענין הזה נראה להם חריג. הוא רץ וצוחק בקול - הוא נסער ממשהו שכמובן לא נראה לעין, והם מציעים בדיקת EEG. מכירים את זה? זה באמת חריג? מה זה הבדיקה הזו? לעשות אותה? לדעתם צריך ללכת לכוון של טיפול תרופתי. (נכון להיום הוא לא מקבל כלום) יצא קצת מבולבל , אבל אני קצת מבולבל

asa112

New member
לדעתי, אין בזה שום דבר חריג

EEG - חושבים שיש לו אפילפסיה בגלל ריצה במעגלים או זה בגלל התרופה שהם רוצים לתת ? לא היתי ממהרת לעשות מה שהם אומרים.

TikvaBonneh

New member
EEG

זו בדיקה שיגרתית ממליצים עליה לכל מי שאובחן בספקטרום. בד"כ הנירולוג שמאבחן את הילד נותן הפנייה. בד"כ לא מוצאים כלום, אבל יש מקרים שכן מוצאים ואז באמת נותנים טיפול תרופתי וזה מאוד יעיל.

nirity1

New member
שווה להתייעץ עם נירולוג

יש התקפי אפילפסי סמויים. מקסימום יגידו לכם שזה כלום

AutismTimesTwo

New member
לא מזיק לעשות את הבדיקה

היא לא פולשנית ואם ימצאו הפרעה חשמלית במוח זו אינדיקציה חשובה. רוב הסיכויים שלא ימצאו כלום. אני אישית הייתי מתמקד בניסיון לגרום לו לשתף אותך במה מצחיק. אחד מילדי (על הספקטרום) היה גם צוחק בקול ככה (בלי להסתובב) בפתאומיות ובסוף הוא למד גם לשתף שפתאום באה לו מחשבה מצחיקה על X Y או Z. מאחר וגם אני בדיוק כזה, זה נראה לי נורמלי לגמרי. הרי אם הוא ידע להסביר למה הוא צוחק - לא תהיה בעייה כלל.

הגננת הרי לא רשמה הפניה לEEG.

נראה לי שהגננת אמרה שכדאי ללכת להתייעץ עם רופא והוא אולי יציע בדיקות שונות וטיפולים שונים. אז נכון, ריצה במעגלים זה סימפטום של אוטיזם. אלא שזה נכון גם שהילד סובל מהסימפטום הזה ושהסימפטום הזה הוא אולי גם אינדיקציה לסבל אחר. גשו לרופא ובדקו את העניין לעומק. אוטיזם הוא גזירה משמיים אבל סבל ותפקוד רע אינם חלק מהגזירה.

למעלה